yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 AHEY çok mutluyum 2 gündür falan böyle gelseler lan keşke diyodum ahahah yok artık ya allahım beni seviyor tek başıma gününbirlik gidebilirim te izmirden.ehe gençlik işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 amaan ne guzel bir haberdir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kalbim temizmiş http://img36.imageshack.us/img36/7118/giaaaaa.jpg (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sözlükte görmüştüm, açıcaktım başlığı da aklımdan çıkmış büyük ihtimalle giderim konsere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Caiz değil. http://www.facebook.com/kivanctos?ref=share#/video/video.php?v=100613299956986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 oradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Tam topicini açmaya gelmiştim. Muhteşem bir haber oldu bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 EAĞPFOLSAPDĞ iptal olmadı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 yok olmadı,biletler zamlandı ama glb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ne kadar oldu biletler gitmem lazım kesin buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben dün 45'e aldım, bugün 50 olmuş. ayrıca sorduk kaç bilet kalmış acaba diye, 400 küsür tane kalmıştı şöyle bir 20 saat evvel. gidin alın hemen:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 pazartesi aldım ben de 40'a. son günüydü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 said: 12 Kasım Perşembe gecesi Jolly Joker Balans'ta sahne alacak olan GOD IS AN ASTRONAUT, bir gece önce Dream TV'de YÜXEXES'in canlı yayın konuğu olacak!!! Grupla yapılacak canlı röportajla grup hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.. ayrıca grubun canlı performansı ile bir gece sonraki konseri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz!!! YÜXEXES Her Çarşamba saat 22.00'de Dream TV'de! (Programın tekrarı Pazar gecesi 22.00'de!! http://www.dreamtv.com.tr/programlar/yuxexes GOD IS AN ASTRONAUT'u peşpeşe iki kere izlemek için kaçmayacak bir fırsat!!! *********************************************** 12 Kasım God Is An Astonaut konseri için son biletleri almak için acele edin! Bilet Satış Noktaları: PENA MÜZiK (Besiktas) (212 259 01 95) Kredi Karti Gecmektedir HAMMER MÜZiK (Kadiköy) (216 348 99 98) Kredi Karti Gecmektedir DOROCK (Taksim) (212 244 32 16) Kredi Karti Gecmektedir MEPHISTO (Kadiköy) (216 414 48 66) ZERO (Kadiköy) (216 347 27 37) MEPHISTO(Taksim) (212 249 06 87) RIOT (Bakirköy) (212 572 84 16) KIRKE (Bakirköy) (212 660 29 62) Bu satış noktalarında bilet fiyatı 40 TL'dir. Konser günü kapıda bilet satışı 50 TL olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherry Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Kesinlikle ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 biz hafif risk alıp izmir'den 18.50 uçağıyla gelicez rötar mötar olursa hayatımın en kötü anısı olmuş olcak ehueh allah muhafaza.amin.tütütü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bilet kalmış mıdır ? 3 yıldır canlı izliyeyim diye bekliyordum, konsere 2 gün kaldı ve hala bilet alma fırsatım olmadı midtermlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 çok tepkiliyim çok geç gördüm... Konseri dinleyemedik gidenlerden konser yorumu dinleriz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gribe yakalanacak zamanı buldum öf :/ gidemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Süper bir konserdi. Gidemem diye üzülüyordum ama son anda kararımı değiştirip bütün planlarımı iptal ettim, aldım biletimi İstiklal Kitabevinden gittim. Ön grup Düş Macunu 22.00'ye doğru çıktı, vasat bir performansları vardı. Yalnız astronot kıyafetiyle çıkmak güzel bir jest olmuş. God is an Astranaut ise 23.00'de sahneye çıktı ve 1 saat 45 dakika boyunca sahnede kaldı, 2 tane BIS yapmak üzere. Tüm albümlerinden çaldılar ve gerçekten çok güçlü çaldılar, en önde olmamın da avantajıyla kulaklarımın pasını sildiler diyebilirim. Route 666 çalmaları acayip keyiflendirdi beni, bildiğim kadarıyla çok fazla çalmıyorlar bu parçalarını konserde, ki bence enfes parçadır. En son BIS'de bütün konser çalsınlar diye haykırdığım Fire Flies and Empty Skies ve All is Violent All is Bright'ı çaldılar ( Önce Violent, sonra Fire Flies olacak şekilde ) ve benim için konserin en güzel yanı o iki parçayı arka arkaya dinlemekti. Torsten'e, sevgili ikizi Niels'e ve Lloyd'a teşekkürlerimi sunuyorum. Torsten'in de elini sıkma şerefinde bulundum, mutluyum. Yakında tekrar gelirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Düş Macunu çok leziz bir grupmuş. Bugüne kadar keşfetmediğime yanarım gerçekten kaliteli yerli tatlarımız var valla ya. GIAA'dan çok şey bekliyordum ve fazlasını bile aldım. Efsaneydi yahu çok bişey diyemiyorum da fanatik olduğum için ne desem abartılı ve tekdüze gözükecek eheh 23.25'te çıkıp 00.45'te indiler bu arada, Deno'yu düzelteyim :P Enteresan bir hadise oldu bi de onu anlatmadan geçmeyeyim. Konserden sonra çıktık arkadaşla vakit geçirmemiz lazım benim otobüsümün servisi 3 buçukta. Neyse takıldık demlendik güzelleştik falan. Sonra ara sokaklardan biyerlerden giderken birden aha gene jolly joker'a geldik lan ehueh diyecek oldum ki tam o sırada bizim elemanlar mekandan çıkıyordu. Şaşırdım tabi ana bak bunlar onlar lan ehueh dedim. Yanlarından geçerken de anca CYA!! diyebildim, ikizlerden biri karşılık verdi aynı şekilde xD arkadaş da you played well gibi eblek bişey diyebildi. Karşıdaki otele giriyorlardı. Baktık üstümüzde de hiçbişey yok ne bi kalem kağıt ne bir fotoğraf makinesi, telefonlarımız da dandik. Hey allah dedik bi foto çektirebilirdik falan diye. Baya bi mallık yapıp otele girmelerini izlemekle yetinip yolumuza koyulduk. Sonra sabah eşek gibi pişman oldum keşke birinden kalem isteseydim de biletimi imzalatsaydım diye. Denesem çok muhtemelen diyaloga girebilirdik çünkü etraf sakindi bi tek onlar vardı falan filan. Mallık işte neyse bidakine nasip artık :P canlarım benim ya euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 unuttum resmen ben bunu of =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yav said: Düş Macunu çok leziz bir grupmuş. Bugüne kadar keşfetmediğime yanarım gerçekten kaliteli yerli tatlarımız var valla ya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar