Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God Is An Astronaut -@İstanbul,12.11.09

yav

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
said:
12 Kasım Perşembe gecesi Jolly Joker Balans'ta sahne alacak olan GOD IS AN ASTRONAUT, bir gece önce Dream TV'de YÜXEXES'in canlı yayın konuğu olacak!!!

Grupla yapılacak canlı röportajla grup hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.. ayrıca grubun canlı performansı ile bir gece sonraki konseri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz!!!

YÜXEXES Her Çarşamba saat 22.00'de Dream TV'de! (Programın tekrarı Pazar gecesi 22.00'de!!

http://www.dreamtv.com.tr/programlar/yuxexes

GOD IS AN ASTRONAUT'u peşpeşe iki kere izlemek için kaçmayacak bir fırsat!!!

12 Kasım God Is An Astonaut konseri için son biletleri almak için acele edin!

Bilet Satış Noktaları:

PENA MÜZiK (Besiktas) (212 259 01 95) Kredi Karti Gecmektedir
HAMMER MÜZiK (Kadiköy) (216 348 99 98) Kredi Karti Gecmektedir
DOROCK (Taksim) (212 244 32 16) Kredi Karti Gecmektedir
MEPHISTO (Kadiköy) (216 414 48 66)
ZERO (Kadiköy) (216 347 27 37)
MEPHISTO(Taksim) (212 249 06 87)
RIOT (Bakirköy) (212 572 84 16)
KIRKE (Bakirköy) (212 660 29 62)

Bu satış noktalarında bilet fiyatı 40 TL'dir.

Konser günü kapıda bilet satışı 50 TL olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

Süper bir konserdi. Gidemem diye üzülüyordum ama son anda kararımı değiştirip bütün planlarımı iptal ettim, aldım biletimi İstiklal Kitabevinden gittim. Ön grup Düş Macunu 22.00'ye doğru çıktı, vasat bir performansları vardı. Yalnız astronot kıyafetiyle çıkmak güzel bir jest olmuş. God is an Astranaut ise 23.00'de sahneye çıktı ve 1 saat 45 dakika boyunca sahnede kaldı, 2 tane BIS yapmak üzere. Tüm albümlerinden çaldılar ve gerçekten çok güçlü çaldılar, en önde olmamın da avantajıyla kulaklarımın pasını sildiler diyebilirim. Route 666 çalmaları acayip keyiflendirdi beni, bildiğim kadarıyla çok fazla çalmıyorlar bu parçalarını konserde, ki bence enfes parçadır. En son BIS'de bütün konser çalsınlar diye haykırdığım Fire Flies and Empty Skies ve All is Violent All is Bright'ı çaldılar ( Önce Violent, sonra Fire Flies olacak şekilde ) ve benim için konserin en güzel yanı o iki parçayı arka arkaya dinlemekti. Torsten'e, sevgili ikizi Niels'e ve Lloyd'a teşekkürlerimi sunuyorum. Torsten'in de elini sıkma şerefinde bulundum, mutluyum. Yakında tekrar gelirler umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Düş Macunu çok leziz bir grupmuş. Bugüne kadar keşfetmediğime yanarım gerçekten kaliteli yerli tatlarımız var valla ya.

GIAA'dan çok şey bekliyordum ve fazlasını bile aldım. Efsaneydi yahu çok bişey diyemiyorum da fanatik olduğum için ne desem abartılı ve tekdüze gözükecek eheh

23.25'te çıkıp 00.45'te indiler bu arada, Deno'yu düzelteyim :P

Enteresan bir hadise oldu bi de onu anlatmadan geçmeyeyim.
Konserden sonra çıktık arkadaşla vakit geçirmemiz lazım benim otobüsümün servisi 3 buçukta. Neyse takıldık demlendik güzelleştik falan. Sonra ara sokaklardan biyerlerden giderken birden aha gene jolly joker'a geldik lan ehueh diyecek oldum ki tam o sırada bizim elemanlar mekandan çıkıyordu. Şaşırdım tabi ana bak bunlar onlar lan ehueh dedim. Yanlarından geçerken de anca CYA!! diyebildim, ikizlerden biri karşılık verdi aynı şekilde xD arkadaş da you played well gibi eblek bişey diyebildi.
Karşıdaki otele giriyorlardı. Baktık üstümüzde de hiçbişey yok ne bi kalem kağıt ne bir fotoğraf makinesi, telefonlarımız da dandik. Hey allah dedik bi foto çektirebilirdik falan diye. Baya bi mallık yapıp otele girmelerini izlemekle yetinip yolumuza koyulduk.

Sonra sabah eşek gibi pişman oldum keşke birinden kalem isteseydim de biletimi imzalatsaydım diye. Denesem çok muhtemelen diyaloga girebilirdik çünkü etraf sakindi bi tek onlar vardı falan filan. Mallık işte neyse bidakine nasip artık :P

canlarım benim ya euh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...