Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Taciz olayına gelince, gece biyerde çalarsanız,bazen külotlara cep telefonlarını yazıp yollayan kızlar oluyo :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 SAM!!! tithimi sölemeyi unuttum saolunus korax :D madem o halaycıbaşı ben de saykokilır olmak istiom yada bush yazın kısaca o da olur :lol:[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 dediğim gibi iyicene okudum bu civcivin yazılarını iyi bi dövüp aklını başına getirmek lazım ^^[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hangi otobüstü biz de binelim[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ulan ben orda olacaktim o 6 kizida eşşek sudan gelinceye kadar dovmezmiydim be! ''Racon Keser''[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
mutos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 arkadas ben bu threadı save ederim yani :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 arkadaş şey demek istiyo ben çok kralım ben çok yakışıklıyım kızlara pas vermiyom onlarda kimmiş hesabı lol :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 nıe dövüyosun canım kızları ya hemde arkadasın en arkasındasın abi otobüsün sıkışmışsın kaçmıycan sonuna kadar savaşıcan bone doru sölüo abi madem türksün göster ürskün[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Morgana, 15 Haziran 2004 01:02 tarihinde demiş ki: :) arkadaşlar bir bayan olarak duruma el koyuyorum :) ... hiç bi kız gerçekten beğendiği bi erkeği bu kadar abartarak taciz etmez... civciv kardeşim üzülerek söylüyorum... kızlar senle iyi kafa bulmuş :) morgana olaya noktayı koymuş zaten. ben yakışıklıyım'ı ben kralım'ı kalmamış ki işin.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Abi banada bikere olmuştu ama daha orta 1dim ozaman.Eryamanda oturuyodum.4 tane liseli kızın arasına "GEÇ ARGAYA OTUR GOÇUM AYAHTA YASSAH" dediydide utana sıkıla oturduydum :) Şimdi olacakki zaten fırlamalığım herzaman üstümde,mutlaka dalga geçer,mors ederdim :D yok güzelseler ortamı direk kurardım :) Civciv,sende laf sokuştursaymışın be abi,Size belediye bahsın eyi günner falan deyip kaçsaydın :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 15 Haziran 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Kafa bulmuşlar +1 iyi gırgır geçmişler valla anlamışlar senin 2 yıldır kızsız oldugunu napsınlar egelnce çıkmış :) bidaha öle kızların NINA OTURMA AYAKTA GİT GEREKİYOSA[signature][hline]:))) !!! ........................
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Neyseki bu durum koca otobüsde olmuş düşünsenizce takside tesadüf olacakya o kadar kişi bi taksiye ve TACİZ zudhauh[signature][hline]Lyn
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Savaşma seviş :D İnsanların güvenini gaybethmektense...... *!Diyerek laf geyiğini başlatır*[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Civciv senın tacızın patıde top oldu Hıt yaptı top 10'a gırdı Heytt! =)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ...500 bin lira kaybetmeyi tercih ederim!" :)[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 :-P amma taciz meraklısı imiş bizim patiler.[signature][hline]Lyn
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Tacıze ugrayan cıvcıv ondandır Yok yok... Tacızı eden kız ondandır ondan[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ben topici daha okumadan once civciv yazıo nick ana kıza taciz etmişler hemen patiler toplanıo dofelim dedim kendi kendim baqtımki erkek acıdım :-P[signature][hline]Lyn
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Lyn, 15 Haziran 2004 11:54 tarihinde demiş ki: :-P amma taciz meraklısı imiş bizim patiler. Eh zaten yarın birgün,"pandik attılar" diye bi topic açarlarsa hiç şaşmam :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Daha da ılerısı bana baktııılarrrrr =)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 "AMAN ALLAHIM KIZ BANA ÇARPTI" :) Zaten böyle doğuda biyerde bi kızdan ilginç bi tepki görsünler "AHA LA BANA İŞ ATTI" diye peşine düşüyolar :) İşte türkiye.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Almanyada bilmemnede neden bazı insanlar türklere yobaz diyo? Çünkü belirli bi geçmişleri var,bizimkiler bi bok yemişki ona göre söylüyo adamlar. Bizde olandan bitenden haberimiz olmadığı için daha üzerimize toz kondurmuyoruz.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
theCio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 civciv yuzunden Ab ye gıremıcez En buyuk sorun Kıbrıs ıkıncı en buyuk sorun cıvcıv bu topıc ole oldu (=[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hehe evet :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 (: kızlar belkide arkadaşca yaklaşmak istemiş dimi ama hemen denmemelı yoksa nasıl girecez AB'ye :-O[signature][hline]Lyn
Öne çıkan mesajlar