SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 götü yere yakın olandan korkmuş o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sus lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 abvblizzard said: gözlere bak 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ahahahaha takibi cok eglenceli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 roket allah belani vermesin o nasil hikeya lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 unutulmaz hakikaten. hele de daha ilkten boynuz yediyseniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 roket abi hikaye fena. gerçekmi değilmi bi söyle bari çünkü bu tip hikayeler çok oluyor çoğuda feyk oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sizin ilk dediğiniz aşkımtırakım platonikti , kız hala bilmiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 platonik dedinde ilkokul 1 de aşık olduğum kızı yıllar sonra gördüm kütür kütür olmuştu adeta bir afet yakında evleniyorum senide beklerim dedi evlat acısı gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 benimkisi ilkokul3den ortaokula kadar beraberdik , sonra lisede aynı okula düştük geçen gün feyse ekledim mesaj attım cevap verdi sonra msnini istedim vermedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 "peder zickler" said: benimkisi ilkokul3den ortaokula kadar beraberdik , sonra lisede aynı okula düştük geçen gün feyse ekledim mesaj attım cevap verdi sonra msnini istedim vermedi sdf oh peder çok hızlısınız. mariya bizi görürse ne yaparız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ilk aşk yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ben&Jerry's said: ilk aşk yalandır senin aşkın da yalanmış, bana yalanmamışı lazım diye espri vardı o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yanniz su topikte kuibilla windows arasinda on numara bi geyik donmus, tbr brv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 forçen said: "peder zickler" said: benimkisi ilkokul3den ortaokula kadar beraberdik , sonra lisede aynı okula düştük geçen gün feyse ekledim mesaj attım cevap verdi sonra msnini istedim vermedi sdf oh peder çok hızlısınız. mariya bizi görürse ne yaparız?fasa fiso bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ahahahha hikaye falan değil fake de değil, oturdum anlattım işte ne yaşadığımı, bildiğin böyle oldu yani. yapacak bir şey yoktu. evet netteki öykülere benziyor hakkaten de. böyleydi ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 aslında her aşk, ilk aşk değilmidir? bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Aşık olamıyorum lan. Göbeğimde kıllı. En temizi emo olmak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Neden unutulsun ki ? Önemli olan daha iyilerine sahip olmak. Öncekileri unutmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 İlk aşk unutulamaz tabi. En temiz aşk o dur. Bir kere işin içine acı tecrübelerin girmez 'acaba' demezsin. Sonra samimisindir çünkü henüz kaşarlanmamışsındır ağzından bir söz çıktı mı ilişki nereye gider diye hesap yapmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Adam kişisele konu açmalıyım diye yemin etmiş bi hafta önceden, sonra böyle salak bi konu bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 @sodom Katılmıyorum. İlk "aşk"ım öyle değildi, ebesininkine gitti nitekim. Şimdi tecrübeliyken yaptığınız tercihlerde o kadar cesaretli olabiliyorsanız asıl o zaman daha bi aşk olur bence. edit= araya çıtırlar girebilir (bkz. üst mesaj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 benim hic ilk askim olmadi =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar