Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 haftada ne taşıyorsunuz anlamadım ben ?

Taşınma dedigin 15-20dakikada biter, hayır dedicateda taşınıyosunuz diye düşünsek oda en fazla 1 günde biter her türlü ıvır zıvırı ?

2 hafta öhsdf, ev mideğiştiriyosunuz :D
Mesaj tarihi:
Imvoid said:

Sunucu yarın değil, 1-2 hafta gecikmeli olarak açılacaktır. Bunun nedeni hem yeni bir hostinge geçilecek olması, hem de açılış günü için toplanacak kullanıcı sayısının artması.

Bu 1-2 haftalık süreç içerisinde taşınma olacağı için websitemiz de hizmet veremeyebilir. Şimdiden özür dileriz.
websitesi hizmet vermezse sakat olur, açılış günü toplanacak kullanıcı sayısının artması yerine düşmesine bile neden olabilir, olabildiğince güncel tutmak lazım konuyu, siteyi, forumu.
Mesaj tarihi:
Gelirimin giderime oranla daha az olduğunu farkedince daha hesaplı bir host arayışına girmem gerekti ve haliyle eski host ile sözleşmemizi iptal etmek zorunda kaldık. Uygun bir hosting bulmam uzun da sürebilir kısa da ancak yine de 1 hafta bekletme sebebim bugünün uygun olmamasıdır. Üniversiteliler için finaller vs. derken sunucu tabii ki de ihmal edilecektir. En azından 1 hafta geciktirmemiz daha uygun olacaktır.
Mesaj tarihi:

Yakında açılış yapılacaktır. Bu esnada artık kodlamadan çok "Easter Egg" dediğimiz oyunun hoş ayrıntıları için çalışıyoruz. Oyuncularımızdan bu ayrıntılardan bulabilen olursa bizlere iletmesini diliyoruz.

Dün bulunan ve kodlanan iron maiden ayrıntısı :

(Sitemiz kısa sürede açılacaktır)

Mesaj tarihi:
Sitemiz bu akşam veya yarın öğle vakitlerinde tekrar hizmetinizdedir. Site açıldıktan sonra üye alımlarına devam edilecektir. Aynı zamanda forumlarımızda T2A client ve kurulumu hakkında bilgi verilecektir. Durmak yok, yola devam.
Mesaj tarihi:
Merak etmeyin söylediğimiz gibi Cuma günü açılıyor. Bu arada başvuruların hepsi kabul edilmiştir, hesap açma isteği gönderenlerin başvuruda girdikleri e posta adreslerine bildiri maili gönderilmiştir.
Mesaj tarihi:
kusura bakma imvoid serverına saldıracağız hamit web cafe olarak.
çünkü benim finallerim pazartesi başlıyor 5 şubatta bitiyor. 5 şubatta aç serverı bence. yoksa saldırıcak hamit abi.
Mesaj tarihi:
olum bizde kasımpaşada sümbül kafe olarak cuma günü açılmasını bekliyoruz.

topla adamlarını yıldız parkına gel evlat, bileğinin gücünü görelim hamit abini de al
Mesaj tarihi:
Bir MMO canavarı olan kardeşim, abi TR Second Age diye bir yere girdim şöyle böyle diye anlatmaya başladı; abi diyor vendorda at yok, balıklar scroller vendora satılmıyor para kazanmak imkansız falan.

Dinledim baya anlattı işte neler var falan ve
şok oldum resmen MÜKEMMEL OLMUŞ
ben bile başlarım belki yıllar sonra, umarım ardı kesilmez bu işin, tebrik etmek istiyorum böyle bir işe kalkışabildiğiniz için. harika.
  • Yeni Oluştur...