Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Eğer oyunu 10 kişi ile başlatırsak , her ne kadar oh çok güzelmiş diyen oyuncular da olsa elbette onlar da aynı kişileri görmekten sıkılıp oyunu bırakacaktır.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bu da dogru. Bir form falan koysaniz siteye, oynicaklar ordan doldursa mesela. 50 kisiye falan ulastiginizda da mail atin herkese misal.
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Evet bunu yapacaktık kısa zamanda. Beta test katılım formu olarak..
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 büyük kan kaybediyorsunuz, gidişhat iyi değil. irc kanalına en çok girenlerden biriyim sanırım, hiç kimse yok insanları etkilemek ve şevklerini canlı tutmak için hiç bir çabanız yok, aynı kişileri göreceğim tabiki beta durumundayken sonuçta test ediyoruz. zaten betada tad almak için giren bırak sıkılsın gitsin. forumunuz var güzel, dediğin gibi hardcore gaming olmayacaksa adam niye sıkılsın betada, gider mine ları test eder ne bilim hazineleri test eder skilleri test eder fikir verir paylaşımınız olur.ama sizde hiç haraket yokmuş gibi geliyor.
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Forum loglarına baktığımızda günlük 5 sürekli kayıtlımızdan başkası girmediğinden dolayı yaptığım şeyler ve yazdığım yazılar duvara anlatır hissi veriyor. Biz de bir adım atmaya çalışıyoruz elbette.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bence gidisat kotu diyerek kostek olmaya gerek yok ne yapicaklar ki bedava server aciyorlar emek veriyorlar oynamak isteyen insanlar icin. Biz de destek olabiliriz hatta burada hala acik sanirim pati serverini falan boyle ugrasip emek verenlerle birlestirebiliriz mesela? Burada pati serveri acildiginda hatirlarsaniz duyuru falan vardi yukarda baya uzun sure. Bence bu server iyi olucak gibi biz de destek verirsek.
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yahu once acin bi beta, bi deneyelim, bi gezelim gorelim. boyle olmaz ki
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 edit: girdim de hangi saatlerde girmek lazim onu da bilmek lazim
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Havlu said: yahu once acin bi beta, bi deneyelim, bi gezelim gorelim. boyle olmaz ki İstesekte açamayız. Biz boş durmuyoruz tabii ki de. Şu an sunucuyu açsak , tamamlanmamış sistemler olduğu için huzursuz bir oyun sağlamış oluruz.
spompas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 http://3pillarsofwits.files.wordpress.com/2008/07/lust1.jpg
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 TR Second Age için sunucunun geleceği belirlenecek test başlıyor. 2 hafta kadar sürecek bu süreç için 30 oyuncu aranıyor. Söz verdiğimiz gibi kısa sürede başlatılacak Closed Betanın ilk aşaması için 30 oyuncu aramaktayız. Öncelikle vereceğimiz örnek forma göre yerleştirmeler yaparak formu [email protected] adresine e-posta olarak yollamanız gerekiyor. Closed Beta için özellikle indirme problemi olmayan kişileri tercih etmekteyiz. Örnek Form Ad Soyad : Gökhan Çakır Yaş : 24 Geçerli bir e-posta veya MSN adresi : [email protected] Telefon : 0536 xxx xx xx Kendiniz hakkında kısa bir bilgi : Daha önce x sunucusunda görev aldım/oyuncu oldum. Şu tarihten beri Ultima oynuyorum. (ve kendinizi ultima hakkında tanıtabilecek bir kaç ek bilgi.) Eğer kendinizle ilgili ne kadar bilgi edinebilirsek , katılma şansınız artar ve kabul edildiğinizde geçerli olan e posta adresinize bir kullanıcı adı ve bir şifre gelecektir. Daha sonra Closed Beta'nın açılış arifesinde katılım yapan 30 e posta'ya UO Second Age yükleme programı , sunucu IP Port verilecektir. Unutmayın , Closed Beta 2 hafta sürecek ve yaptığınız şeyler kalıcı olmayacaktır. Sunucudaki tek amacınız , forumlarımızda verilen OSI Patch Notlarına göre oyunu izlemek ve Patch Notlarına uygun olmayan birşeyi farkedip bize bildirmektir.
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bu arada ben bayadir ircdeyim, irce bi ara girebilirseniz bi kac sorum olacak iyi olur
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Evet katılımlarınızı hala bekliyoruz..
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 DiadanLocke said: valla hic bilmiyorum en son sitesine girmeye calistigimda trojan yedim sadssdf. Imvoid umarim acicaginiz server dilediginiz gibi olur, ben girip oynamak istiyorum, server dolarsa zaten zevki cikar baya. Elanda, patide hep birileri vardi mesela. Gece 2de girerdim britte millet kostururdu. En cok zevi bizim pati serverinda almistim bugun hatirladim gene buraya bakarken, forumdan zgrw ile birlikte hazine avina cikiyoduk :D siyaha boyamistik kiyafetleri takiliyoduk ikili olarak. Hatta birgun gemiyle aciklarda bi adaya gittik ve gm cagirdik. GM kim geldi hatirlamiyorum simdi ama sordugumuz soru bu adayi satin alabilir miyizdi :D:D asasfdfad Sonra hatirliyorum viktor bi guild kurmustu celeste diye sanirim. Ben de baya kasiyodum karakteri o zamanlar paladin archer. Beni aldi iste baya rp yapiyoduk ben guilddeki archerlarin mi paladinlerin mi ne komutani olmustum hehe sonra bi kule alinmisti sanirim villa da olabilir. Icerdeydik rp yapiyoruz iste falan birden disardan savas sesleri geldi bi baktik pklar basmis. O anda acayip gaz olmustum boyle rpnin dibine vurmustuk harikaydi balkona cikiyoduk bagiriyolardi insenize falan sonra toplasip indik yardim da geldi off cok zevkliydi ya aninda indim tabi zhuahua ama kestik sanirim pklari. Bir de elanda devam eden quest sistemi vardi. Orda da archerdim maginciaya adminler quest duzenledi pklar ve bazi yaratiklar birlikte saldirdilar maginciaya. Biz de savunduk. beni catiya isinlamislardi ok salliyodum paso. OFFFFF OGLUMMM ACIN SERVERI PLS OYNAYALIM COK CANIM CEKTI!!!! eheeheh hatta ozel bisi yaziim viktor kizicak ama dayanamicam :D bi kiz vardi guildde belki hala buralardadir adini unuttum kusura bakmasin :( msnde de ekliydi falan reklamlarda oynuyodu hatta bi dizide oynamisti viktor asikti kiza. niye bunlari hatirladim bilmiyorum ya nostalji yaptiniz beni. chemical de bizim guilddeydi. cok guzeldi be Cove'daki savaşı mı anlattın acaba? Ben de oradaydım eğer oysa :P
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 cove'da degildi sanirim ya brite yakin bi yerdeydi ama sen de vardin hatirliyorum :D
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Benim de en eğlendiğim serverlardan biri olmuştu o. 2 gün önce yeniden başladık Dargath'a, bakalım burası nasıl olacak. Kalabalık, güzel duruyor şimdilik. Veya, özlediğimden bana güzel geliyor :P
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Yok ya, aslında keyifli ama necromage takılıyorum artık :P Belki açarım ilerde güzel item bulursam :D
Imvoid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Pati runuo üzerine mi kuruluydu acaba?
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 guild adı defenders of celeste kızın adı da aslı ablaydı snrm =) hatta nişanlıydı diye hatırlıyorum nick de marit pryandı heralde.
spompas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Imvoid said: Pati runuo üzerine mi kuruluydu acaba? evet runuo üzerine
spompas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lO4kl3-EQSw
Öne çıkan mesajlar