Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bende hala kasıcam... arada girip çıkıorum ama henuz kasmak için kendimi hazır hissetmiyorum.sanırım bir madenci açıp para kasıcam... bide dolanırken mageshopda scroll buldum yerde iyi bir baslangic dedim örendimki scroll satılmıyormuş vendora
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben de hesap aktif olsun diye bekliyorum.
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 of güzel nezih isimli karakterlerin apaçilik yapması....fail
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Açtım bi karakter öylesine bakınıyorum şimdilik, yardım etmek isteen olursa yardımlara açığım :D.
tunca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 box yapmak isteyenler brit moongate in yakınında olan dev'in evine gelebilirler hep birileri oluyo
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 server kim yea server çıktı yea girilmiyo şu an =(
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Int sitesine bile giremiyorum Uyuyayim bare sabaha gecer herhal
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 In Nox We Trust, ex yöneticisinden açık mektup; Dünden beri GGJ'deyim, çok güzel bir oyun yapıyoruz, sesci arkadaşla sigara molamdan döndüm ve bunları görünce üzüldüm. Şu anki yönetim Kgns'dedir ve kendisi kalifiye bir yöneticidir. Raistlin iyi bir tank olup manve de iyi bir healerdır. Yaptıkları son derece üst düzey lamerlik, guildin genel akışında kahkahalarla gülünesi bir durumdur. Doruk, seni severim abi ama doğal şeyler bunlar. Uo abi bu :)
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 UO bence böyle şeylerle güzel zaten :) başka bir serverda makrocu madencilere iyi ders veriyorum ama. madeni temizlemelerini bekleyip kesiyorum gün içinde en az 10 kez. 1-2 kere gördüler yediğim küfürün haddi hesabı yoktu :) box var mı su anda?
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 archery 50 başlattım şu ana kadar 300 küsür ok harcadım 0.1 gain bile alamadım bu normal mi? yoksa bende mi bir sorun var:S tactic heal anat normal artıyor
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 makrocu madencileri ben de kesiyorum zaten lol. ama beraber skill kastığımız adamların gelip bir de apaçi diliyle dalga geçer gibi konuşması garip geldi.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ya finallerim bitince ben baştan char açıcam ne resist verdim ne bişi char da 5x 90 oldu ama napalım. 25ten resist kassam ölürüm heralde. warrior dediğin kolay kasılıo tekrar kasıcam valla. hatta box mox olursa biri haber versin açim dursun makroda please.
kgns Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 DoruK said: Financial said: DoruK said: xantosis, strahd zarovic, raistlin majere ve manve gayet lamer bir şekilde köprüye pack llama tıkıştırarak tıkayıp madencilerin yolunu keserek öldürmeye çalışıyorlar. yazık yahu o kadar düzenek kurmuşlar aşağıdaki eve gidince hevesleri kursaklarında kaldı ehehh. bi de beklemişler başımda 15 dakika boyunca ama yine de öldüremediler. yetersizsiniz türkiye onlar patiden değil sanırımvalla ben anlamam, dev'in guildinden bunlar işte. ne biçim insanlarsa artık.. manve de patidendi yanlış hatırlamıyorsam.doruk olay o değil, herbst ve skeletan xx tam hatırlamıyorum hatta tamer majere de olabilir. bunlar sen isen eğer, Raistlin Majere parti chatten demişti ki, "bu isimleri gordugunuz yerde kesin" neden dediğimizde de miner charını kesmişsin. işim olmaz benim, onlara da yapmayın demem zaten, ne istiyorlarsa yaparlar, rahatsız oluyosan topla adamlarını sen de onları kes :P
kgns Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 demin girebildim, 2 dk reg aldım macroya bıraktım. 1dk sonra bi baktım yine lost.
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 2 gün içerisinde hosting firmamız değiştirilecektir. Çünkü şu anda host firması cumartesi günü kesinti yaparak bardağın son damlasını taşırdı. Kesinti için özür diliyoruz, kısa zamanda düzeltilecektir.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 doruk luzırmısın eve kaçmışın gelip bide yazıyosun foruma
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hostingin adresini verirmisiniz? gidip taşlayalım
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Saldırı yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Malum oyuncu hırsı olan bazı sunucular (andoria), hostmaestro bünyesinde barınan bütün sunuculara saldırı yapıyor. Saldırı ilk olarak gece 1 civarı başlayıp bitmiş ve bugün ise öğlen 13:54 civarında tekrar başlamıştır. Andoria ve bu saldırıya destek çıkan sunucuları kınıyoruz.
kgns Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Imvoid said: Saldırı yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Malum oyuncu hırsı olan bazı sunucular (andoria), hostmaestro bünyesinde barınan bütün sunuculara saldırı yapıyor. Saldırı ilk olarak gece 1 civarı başlayıp bitmiş ve bugün ise öğlen 13:54 civarında tekrar başlamıştır. Andoria ve bu saldırıya destek çıkan sunucuları kınıyoruz.abi güzel diyorsun da, gamemaestro da, sunucular kendi hosting firmasına gelsin diye, sunuculara saldırı yapıyor. Revolution sunucusuna yapılmış mesela, sonra da "bize gelin saldırılardan etkilenmezsiniz" diyormuş. haliyle geçince, kendine saldırmadığı için herkes kanıyormuş..
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Sintisyzer said: doruk luzırmısın eve kaçmışın gelip bide yazıyosun forumamadenci charla kazmayı alıp girişseydim dimi? biraz mantıklı olun abicim. @kgns Skeleton bilmemne diyebirini tanımıyorum kimsenin madenci charını da kesmedim herbst ile. zaten hiç bir warrior yeteneği yok nasıl kesiym? o eleman diğer charıyla beraber bir arkadaşı ile madeni sahiplendi sadece olay o kadar. ha selam verip muhabbet açıp beni orada tutmaya çalışması bir yandan da guildi çağırıp bunu kesin demesi küstahlık. dev beni guilde çağırmıştı, sizin guildden de pek çok tanıdığım var ama bu yapılanlar hoş değil.
kgns Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 DoruK said: Sintisyzer said: doruk luzırmısın eve kaçmışın gelip bide yazıyosun forumamadenci charla kazmayı alıp girişseydim dimi? biraz mantıklı olun abicim. @kgns Skeleton bilmemne diyebirini tanımıyorum kimsenin madenci charını da kesmedim herbst ile. zaten hiç bir warrior yeteneği yok nasıl kesiym? o eleman diğer charıyla beraber bir arkadaşı ile madeni sahiplendi sadece olay o kadar. ha selam verip muhabbet açıp beni orada tutmaya çalışması bir yandan da guildi çağırıp bunu kesin demesi küstahlık. dev beni guilde çağırmıştı, sizin guildden de pek çok tanıdığım var ama bu yapılanlar hoş değil.Raistlin'le konuştum, senin diğer karakterinle kesip, crim olduğun için reslenip lootlayamadığını ve anında Herbst ile girip cesetlere gidip lootladığını söyledi, o yüzden kendi tarafında senin kestiğinden emin :) yapacak birşey yok, minoc madende rahat kasamıcak diyo. 3 seçenek var, ya da sen de warrior kasıp kapışıcan, ya minoc madende kazmaya devam edicen, büyük ihtimalle kazdıklarının 1/5 ini Raistline hediye edincen, ya da başka bir madende kazıcan abi. adam bu kadar eminken ben birşey diyemem, in-game bi olay sonucta :) babam dalsa babama corpse-camp yaparım :) iş ayrı aşk ayrı anlayacağın. Bane
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 fakir sınıf başkanı kızlar starda evet açın izleyin :D
Öne çıkan mesajlar