Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende hala kasıcam...
arada girip çıkıorum ama henuz kasmak için kendimi hazır hissetmiyorum.sanırım bir madenci açıp para kasıcam...

bide dolanırken mageshopda scroll buldum yerde iyi bir baslangic dedim
örendimki scroll satılmıyormuş vendora
Mesaj tarihi:
In Nox We Trust, ex yöneticisinden açık mektup;

Dünden beri GGJ'deyim, çok güzel bir oyun yapıyoruz, sesci arkadaşla sigara molamdan döndüm ve bunları görünce üzüldüm. Şu anki yönetim Kgns'dedir ve kendisi kalifiye bir yöneticidir. Raistlin iyi bir tank olup manve de iyi bir healerdır. Yaptıkları son derece üst düzey lamerlik, guildin genel akışında kahkahalarla gülünesi bir durumdur.

Doruk, seni severim abi ama doğal şeyler bunlar. Uo abi bu :)
Mesaj tarihi:
UO bence böyle şeylerle güzel zaten :)
başka bir serverda makrocu madencilere iyi ders veriyorum ama. madeni temizlemelerini bekleyip kesiyorum gün içinde en az 10 kez. 1-2 kere gördüler yediğim küfürün haddi hesabı yoktu :)

box var mı su anda?
Mesaj tarihi:
makrocu madencileri ben de kesiyorum zaten lol. ama beraber skill kastığımız adamların gelip bir de apaçi diliyle dalga geçer gibi konuşması garip geldi.
Mesaj tarihi:
ya finallerim bitince ben baştan char açıcam
ne resist verdim ne bişi char da 5x 90 oldu ama napalım.
25ten resist kassam ölürüm heralde. warrior dediğin kolay kasılıo tekrar kasıcam valla. hatta box mox olursa biri haber versin açim dursun makroda please.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

Financial said:

DoruK said:

xantosis, strahd zarovic, raistlin majere ve manve gayet lamer bir şekilde köprüye pack llama tıkıştırarak tıkayıp madencilerin yolunu keserek öldürmeye çalışıyorlar.

yazık yahu o kadar düzenek kurmuşlar aşağıdaki eve gidince hevesleri kursaklarında kaldı ehehh. bi de beklemişler başımda 15 dakika boyunca ama yine de öldüremediler. yetersizsiniz türkiye

onlar patiden değil sanırım
valla ben anlamam, dev'in guildinden bunlar işte. ne biçim insanlarsa artık.. manve de patidendi yanlış hatırlamıyorsam.
doruk olay o değil, herbst ve skeletan xx tam hatırlamıyorum hatta tamer majere de olabilir. bunlar sen isen eğer, Raistlin Majere parti chatten demişti ki, "bu isimleri gordugunuz yerde kesin" neden dediğimizde de miner charını kesmişsin. işim olmaz benim, onlara da yapmayın demem zaten, ne istiyorlarsa yaparlar, rahatsız oluyosan topla adamlarını sen de onları kes :P
Mesaj tarihi:
2 gün içerisinde hosting firmamız değiştirilecektir. Çünkü şu anda host firması cumartesi günü kesinti yaparak bardağın son damlasını taşırdı. Kesinti için özür diliyoruz, kısa zamanda düzeltilecektir.
Mesaj tarihi:
Saldırı yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Malum oyuncu hırsı olan bazı sunucular (andoria), hostmaestro bünyesinde barınan bütün sunuculara saldırı yapıyor. Saldırı ilk olarak gece 1 civarı başlayıp bitmiş ve bugün ise öğlen 13:54 civarında tekrar başlamıştır. Andoria ve bu saldırıya destek çıkan sunucuları kınıyoruz.
Mesaj tarihi:
Imvoid said:

Saldırı yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Malum oyuncu hırsı olan bazı sunucular (andoria), hostmaestro bünyesinde barınan bütün sunuculara saldırı yapıyor. Saldırı ilk olarak gece 1 civarı başlayıp bitmiş ve bugün ise öğlen 13:54 civarında tekrar başlamıştır. Andoria ve bu saldırıya destek çıkan sunucuları kınıyoruz.
abi güzel diyorsun da, gamemaestro da, sunucular kendi hosting firmasına gelsin diye, sunuculara saldırı yapıyor. Revolution sunucusuna yapılmış mesela, sonra da "bize gelin saldırılardan etkilenmezsiniz" diyormuş. haliyle geçince, kendine saldırmadığı için herkes kanıyormuş..
Mesaj tarihi:
Sintisyzer said:

doruk luzırmısın eve kaçmışın gelip bide yazıyosun foruma
madenci charla kazmayı alıp girişseydim dimi? biraz mantıklı olun abicim.

@kgns

Skeleton bilmemne diyebirini tanımıyorum kimsenin madenci charını da kesmedim herbst ile. zaten hiç bir warrior yeteneği yok nasıl kesiym? o eleman diğer charıyla beraber bir arkadaşı ile madeni sahiplendi sadece olay o kadar.

ha selam verip muhabbet açıp beni orada tutmaya çalışması bir yandan da guildi çağırıp bunu kesin demesi küstahlık. dev beni guilde çağırmıştı, sizin guildden de pek çok tanıdığım var ama bu yapılanlar hoş değil.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

Sintisyzer said:

doruk luzırmısın eve kaçmışın gelip bide yazıyosun foruma
madenci charla kazmayı alıp girişseydim dimi? biraz mantıklı olun abicim.

@kgns

Skeleton bilmemne diyebirini tanımıyorum kimsenin madenci charını da kesmedim herbst ile. zaten hiç bir warrior yeteneği yok nasıl kesiym? o eleman diğer charıyla beraber bir arkadaşı ile madeni sahiplendi sadece olay o kadar.

ha selam verip muhabbet açıp beni orada tutmaya çalışması bir yandan da guildi çağırıp bunu kesin demesi küstahlık. dev beni guilde çağırmıştı, sizin guildden de pek çok tanıdığım var ama bu yapılanlar hoş değil.
Raistlin'le konuştum, senin diğer karakterinle kesip, crim olduğun için reslenip lootlayamadığını ve anında Herbst ile girip cesetlere gidip lootladığını söyledi, o yüzden kendi tarafında senin kestiğinden emin :) yapacak birşey yok, minoc madende rahat kasamıcak diyo. 3 seçenek var, ya da sen de warrior kasıp kapışıcan, ya minoc madende kazmaya devam edicen, büyük ihtimalle kazdıklarının 1/5 ini Raistline hediye edincen, ya da başka bir madende kazıcan abi.

adam bu kadar eminken ben birşey diyemem, in-game bi olay sonucta :) babam dalsa babama corpse-camp yaparım :) iş ayrı aşk ayrı anlayacağın.

Bane
  • Yeni Oluştur...