Asgard Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 unutmuşuz iyice oyunu ya kaç sene oldu tabi en son lisedeyken oynuyodum simdi 4+1 olduk üniversitede:)
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 çok temiz bir kemik yaptı oluştu, skiller tamamlanır tamamlanmaz ki tahmin ediyorum en fazla 3 güne biter bi 25 kişi fena raidler yapıcaz, lonca savaşları dönücek Hell yeah 666
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 son sorum yeterince kirlettim zaten topiği:)dummyi bulamadım britte ?
tunca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Brit köprünün çıkışındaki binanın tepesinde var dummy
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bütün briti aramıstım oh buldum saol:) yuh str cok zor artıyo hatta hiç artmıyo 46 da kaldı
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ne zamana açılır bu account yahu clienti açtım müziğini dinliyorum 12 den beri :D
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 benimkini kayıttan 4-5 saat sonra açmıslardı.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hey allam bıçkın delikanlılar madende işiniz mi yok
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 adamların işi gücü yok 50 saat kapımda beklemişler bi de bug yapıp kitli kapıdan içeri girmişler işte günümüzün uo gençliği ulan öyle bile kesemediniz ya yetersiz oyuncular işte :)
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben de arkadaş baskısına dayanamayıp gelicem ama sorıym tekrardan provocation discordance peacemaking usulü bir şekilde oynamak istesem hepsi çalışıyor mu?
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 xantosis, strahd zarovic, raistlin majere ve manve gayet lamer bir şekilde köprüye pack llama tıkıştırarak tıkayıp madencilerin yolunu keserek öldürmeye çalışıyorlar. yazık yahu o kadar düzenek kurmuşlar aşağıdaki eve gidince hevesleri kursaklarında kaldı ehehh. bi de beklemişler başımda 15 dakika boyunca ama yine de öldüremediler. yetersizsiniz türkiye
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Holy said: ben de arkadaş baskısına dayanamayıp gelicem ama sorıym tekrardan provocation discordance peacemaking usulü bir şekilde oynamak istesem hepsi çalışıyor mu?ivit
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi dex nasil kasiliyor? Muzik calmaya birakmistim 30 dk ye 1 dex gelmis =/
Financial Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 DoruK said: xantosis, strahd zarovic, raistlin majere ve manve gayet lamer bir şekilde köprüye pack llama tıkıştırarak tıkayıp madencilerin yolunu keserek öldürmeye çalışıyorlar. yazık yahu o kadar düzenek kurmuşlar aşağıdaki eve gidince hevesleri kursaklarında kaldı ehehh. bi de beklemişler başımda 15 dakika boyunca ama yine de öldüremediler. yetersizsiniz türkiye onlar patiden değil sanırım
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yok yok sıfırdan kasıcan zaten dexi 100 leyene kadar 15-16 oluyo yani skille alakan yok pek britin aşagısında kiralık askerler var bi tanesi deniz kenarında hatta takılmıs hareket edemiyo onda kasmıstım ben:)
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Financial said: DoruK said: xantosis, strahd zarovic, raistlin majere ve manve gayet lamer bir şekilde köprüye pack llama tıkıştırarak tıkayıp madencilerin yolunu keserek öldürmeye çalışıyorlar. yazık yahu o kadar düzenek kurmuşlar aşağıdaki eve gidince hevesleri kursaklarında kaldı ehehh. bi de beklemişler başımda 15 dakika boyunca ama yine de öldüremediler. yetersizsiniz türkiye onlar patiden değil sanırımvalla ben anlamam, dev'in guildinden bunlar işte. ne biçim insanlarsa artık.. manve de patidendi yanlış hatırlamıyorsam.
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Buyurun bizim guilde bekleriz.. Hell Yeah 666 kurbar keseriz, war cry atarız takılırız öle.. [hr]
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Financial said: DoruK said: xantosis, strahd zarovic, raistlin majere ve manve gayet lamer bir şekilde köprüye pack llama tıkıştırarak tıkayıp madencilerin yolunu keserek öldürmeye çalışıyorlar. yazık yahu o kadar düzenek kurmuşlar aşağıdaki eve gidince hevesleri kursaklarında kaldı ehehh. bi de beklemişler başımda 15 dakika boyunca ama yine de öldüremediler. yetersizsiniz türkiye onlar patiden değil sanırım manwe burdan hatta manwe_13 ??
Financial Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ha o zaman vay gerzekler bi adamı kesememişiniz
Öne çıkan mesajlar