Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok temiz bir kemik yaptı oluştu, skiller tamamlanır tamamlanmaz ki tahmin ediyorum en fazla 3 güne biter bi 25 kişi fena raidler yapıcaz, lonca savaşları dönücek

Hell yeah 666
Mesaj tarihi:
adamların işi gücü yok 50 saat kapımda beklemişler bi de bug yapıp kitli kapıdan içeri girmişler işte günümüzün uo gençliği ulan öyle bile kesemediniz ya yetersiz oyuncular işte :)
Mesaj tarihi:
ben de arkadaş baskısına dayanamayıp gelicem ama sorıym tekrardan provocation discordance peacemaking usulü bir şekilde oynamak istesem hepsi çalışıyor mu?
Mesaj tarihi:
xantosis, strahd zarovic, raistlin majere ve manve gayet lamer bir şekilde köprüye pack llama tıkıştırarak tıkayıp madencilerin yolunu keserek öldürmeye çalışıyorlar.

yazık yahu o kadar düzenek kurmuşlar aşağıdaki eve gidince hevesleri kursaklarında kaldı ehehh. bi de beklemişler başımda 15 dakika boyunca ama yine de öldüremediler. yetersizsiniz türkiye
Mesaj tarihi:
DoruK said:

xantosis, strahd zarovic, raistlin majere ve manve gayet lamer bir şekilde köprüye pack llama tıkıştırarak tıkayıp madencilerin yolunu keserek öldürmeye çalışıyorlar.

yazık yahu o kadar düzenek kurmuşlar aşağıdaki eve gidince hevesleri kursaklarında kaldı ehehh. bi de beklemişler başımda 15 dakika boyunca ama yine de öldüremediler. yetersizsiniz türkiye

onlar patiden değil sanırım
Mesaj tarihi:
yok yok sıfırdan kasıcan zaten dexi 100 leyene kadar 15-16 oluyo yani skille alakan yok pek britin aşagısında kiralık askerler var bi tanesi deniz kenarında hatta takılmıs hareket edemiyo onda kasmıstım ben:)
Mesaj tarihi:
Financial said:

DoruK said:

valla ben anlamam, dev'in guildinden bunlar işte. ne biçim insanlarsa artık.. manve de patidendi yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
Financial said:

DoruK said:

manwe burdan hatta manwe_13 ??
  • Yeni Oluştur...