Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cunku baya bi insan acc onayı almıs olmasına ramen either acc name or pass is invalid erroru alıp giremiyo :)
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya oyunculara biraz kolaylık yapmalısınız bence, bayar yani "moongate saati takip et öyle git şehirlere" gibi şeyler. inscription zarara satış yapıcak denmiş full spellbook yapınca parayı kırar denmiş, iyi de full spellbook yapana kdr napacak scribelar, kolaysa eğer buyur sen gir kas bi full spellbooklu karakter, mecbur muyuz biz önce madenci karakter kasalım para yapalım sonra scribe kasalım vs. vs. ya ben sevmiyorum belki miner oynamak, mecbur bırakıosunuz resmen. bu tarz şeyleri kaldırmak yararlı olacaktır.
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Gerçi şimdiki skill gain'den çooooooook az düşürülürse tam oturacak. TAM diyeceğiz yani.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 catzee tahminimce senin tutumundaki insanları istemiyo zaten server
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Catzee, bu tarz şeyler kalkabilecek şeyler değil ki abi, oyunun dinamiklerinde var. Onun yerine mesela bi warrior açabilirsin, önce koyun ve kuzulardan yün toplayarak, sonra headless falan döverek, ardından skeletona geçerek de kasabilirsin. Para da geliyor yani, aynı zamanda skill de geliyor. Yalnız mage dediğimiz çok güçlü bir karakter, o yüzden ilk başta açmayı ve kasmayı beklemek haksızlık olacaktır derim ben.
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sintisyzer said: cunku baya bi insan acc onayı almıs olmasına ramen either acc name or pass is invalid erroru alıp giremiyo :) ben onuda alamadım.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sintisyzer said: Holy said: Sintisyzer said: holy nerd rage atmışın da cehalet olmuş birz cidden. cunku adamlar osi tadı vericez diye bastan manifest ettiler bu arada, hala either pass or acc name biid bidi hatası alıyorum ben yahu? ahah rage atmadım ki sadece benim gözümden mantıklı olanları söyledim, normal kurallara uygun olmadığını gördüm ve zevk almadığım için de size başarılar dedim :) burdan fail verdin gene. normal bu nebula anormaldi tamam da senin algıda packet loss oluşuyor sanırım. normal kurallar bu diyorum zaten. benim istediklerim normal kurallara uygun değilmiş onu öğrendim diyorum. daha açık anlatmamı istiyorsan ;
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 abicim. birisi bana dex str ve int nasıl kasılır yazsın valla ya. giricem kasıcam bi miner char yetti artık parasızlık
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Valla dex ve stryi koyun döverek iyi kastım ben. 49 str, 97 dex var şu anda.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bide minoc a birtten nasıl koşucam onu da söylersen öte olur :D
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dostum orda ozne kullanmamışsın, senin isteklerinin mi serverın mı normal kurallara uymadıgını nerden anliyim ben?
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bu yüzden arada virgül var ki? neyse ben kendimi doğru anlattığıma eminim, oynayanlara mutluluk, shard sahiplerine de başarı dileyerek başka shard aramaya gidiyorum :) konu da kirlenmesin daha fazla
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hadi biz oynuyoruz da ilk giren başka playerlara direk oyundan soğuma sebebi çok var oyunda.
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Şuana kadar bütün sunucuların birbirinin kopyası olan bir ülkede oyun oynuyorsunuz. Bu yüzden farklılıklara alışmanız kolay olmuyor oysaki oyunun doğalını oynamaya çalışmanız zora alışmanızı sağlayacaktır.
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 siteye en azından bi online player dalgası koyun lütfen
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 banka kasasının limiti az olmuş gibi. Doluverdi hemencecik
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Black-ice said: hadi biz oynuyoruz da ilk giren başka playerlara direk oyundan soğuma sebebi çok var oyunda.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 anlamak istemiyorlar , gorucekler bi hafta sonra :)
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ben umutluyum valla. 50 kişi olsun kaliteli adamlar olsun yeter. reklamı yapılırsa o sayıyı çok rahat geçer zaten zaman lazım.
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Al benden de bi o kadar umut. Sistem genişledikçe, buglar azaldıkça ve her şey rayına oturup OYUNCU KİTLESİ BU OYUNA ALIŞINCA adam gibi olacaktır.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 dev neyle meşgulsun şu anda :) craft char açıcam kasarken ölmem işallah hehe
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yok abi, brit mezarda cengoluk yapıyorum. ölmezsin yani rahat ol koruruz
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nebulada da çıtır çıtır stat kastıydık şimdi burda o statların gelmemesi eziyet geldi bana. skill neyse onu kasmak zevkli de stat kasmak tam bi işkence.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 valla ben kastım 68 str oldu bileğime kuvvet :P
Öne çıkan mesajlar