Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya oyunculara biraz kolaylık yapmalısınız bence, bayar yani "moongate saati takip et öyle git şehirlere" gibi şeyler. inscription zarara satış yapıcak denmiş full spellbook yapınca parayı kırar denmiş, iyi de full spellbook yapana kdr napacak scribelar, kolaysa eğer buyur sen gir kas bi full spellbooklu karakter, mecbur muyuz biz önce madenci karakter kasalım para yapalım sonra scribe kasalım vs. vs. ya ben sevmiyorum belki miner oynamak, mecbur bırakıosunuz resmen. bu tarz şeyleri kaldırmak yararlı olacaktır.
Mesaj tarihi:
Catzee, bu tarz şeyler kalkabilecek şeyler değil ki abi, oyunun dinamiklerinde var. Onun yerine mesela bi warrior açabilirsin, önce koyun ve kuzulardan yün toplayarak, sonra headless falan döverek, ardından skeletona geçerek de kasabilirsin. Para da geliyor yani, aynı zamanda skill de geliyor. Yalnız mage dediğimiz çok güçlü bir karakter, o yüzden ilk başta açmayı ve kasmayı beklemek haksızlık olacaktır derim ben.
Mesaj tarihi:
Sintisyzer said:

Holy said:

Sintisyzer said:

holy nerd rage atmışın da cehalet olmuş birz cidden.
cunku adamlar osi tadı vericez diye bastan manifest ettiler

bu arada, hala either pass or acc name biid bidi hatası alıyorum ben yahu?
ahah rage atmadım ki sadece benim gözümden mantıklı olanları söyledim, normal kurallara uygun olmadığını gördüm ve zevk almadığım için de size başarılar dedim :)

burdan fail verdin gene.
normal bu
nebula anormaldi
tamam da senin algıda packet loss oluşuyor sanırım. normal kurallar bu diyorum zaten. benim istediklerim normal kurallara uygun değilmiş onu öğrendim diyorum.

daha açık anlatmamı istiyorsan ;
Mesaj tarihi:
bu yüzden arada virgül var ki?

neyse ben kendimi doğru anlattığıma eminim, oynayanlara mutluluk, shard sahiplerine de başarı dileyerek başka shard aramaya gidiyorum :) konu da kirlenmesin daha fazla
Mesaj tarihi:
Şuana kadar bütün sunucuların birbirinin kopyası olan bir ülkede oyun oynuyorsunuz. Bu yüzden farklılıklara alışmanız kolay olmuyor oysaki oyunun doğalını oynamaya çalışmanız zora alışmanızı sağlayacaktır.
  • Yeni Oluştur...