Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Yani o kadar fazla düzeltilmesi gereken konu var ki, nerden başlasam bilemedim. Beta test'i ne için yaptınız mesela merak ediyorum? Serverdaki yaratıklar aşırı güçlü, Skeleton'u kesmek için 5 kişilik grup falan toplamamız gerekiyor sanırım. Inscription ile yazılan scrolları satacak yer bulamadım. Ayrıca diğer mage scrollarını satan yer de bulamadım. 2. circle spell book ile takılıyoruz. Skeleton bile bu kadar zor kesiliyorken nasıl biz lich vs. kesip scroll çıkartabiliriz sizce? Moongatelerin çalışma sistemine de hayran oldum. Geçiyosun seni rastgele bir moongate'e atıyo. 10 kere falan geçtim sanırım minoc'u tutturabilmek için. Minoc madenlerine bile forge koyulmayacağı cevabını aldım biraz önce de. Hiç bir madene koyulmayacaktır sanırım o zaman. Yani kısacası insanlara oyunu zorlaştırmaya çalışıyorsunuz da anlamadığınız nokta şu ki, kimse bu oyunu ilk defa oynamıyor. Herkes daha önce tadını aldı ve aynı tadı veya yakınlarda bir tat yakalamaya çalışıyor. Ben ki 1 buçuk sene sadece madenci karakterle oynamış bir insanım, madenden soğudum. Yapacak hiç bir şey bulamıyorum serverda. Hazır scriptlerden falan ekleyerek düzenlemeler yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Kendiniz de yazabilirsiniz ama düzenlenmesi gereken o kadar fazla nokta var ki, nasıl yetişirsiniz bilemiyorum.
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Beta testte arka planda da birçok şey düzeltildi. Moongateler rastgele bir yere atmaz, burada bir hesaplaması var ama oldukça kafa karıştırıcı ; http://uo.stratics.com/content/basics/moongate/moongate.shtml Skeleton 8 armoru olan bir yaratık. 4-8 arası hasarı yok edebilir anlamına gelir bu. Ki tactics yeteneğiniz 0 ise silahınızı %50 verimle kullanırsınız. Anatomy, STR gibi eksikler de cabası. Aşağıdaki linkler aracılığıyla combat sistemini tamamiyle anlayabilirsiniz. Combat Sistemi : http://www.secondage.gen.tr/stratic/combat.html Magical Silahlar : http://www.secondage.gen.tr/stratic/magical.html Silahlar ve hasarları : http://www.secondage.gen.tr/stratic/arms.htm Armorlar : http://www.secondage.gen.tr/stratic/armor.html Bu yüzden başlangıçta Cow, Giant Toad, Bullfrog gibi basit yaratıklarla başlayıp ilerki seviyelerde biraz daha paranız ve daha iyi bir zırhınız olduğunda Bull, Headless ve hatta elinizde silver bir silah varsa lich bile avlayabilirsiniz. Giant Toad, Bullfrogları bol bol Britain Sewersde bulabilirsiniz. Avlanma için combat kullanıyorsanız combat ile ilgili yeteneklerde expert olduğunuzda da Despise Level 1'deki bütün yaratıkları temizleyebilecek güce sahip olacaksınız. Ancak büyücülük yine de olunması çok zor bir sınıftır. Büyücülük yüksek maliyetli olduğu için sona bırakılmalıdır. Tam gelişmemiş bir büyücü yaratıklarda çok etkili olamaz ancak artık tecrübeli hale gelmiş bir büyücüyü de durdurmak çok zor olacak. Scrolları satılabilir hale gelecek ama yine de kendi yaptığınız scrolları satarak zarara geçeceksiniz. T2A'yı bırakın hiç bir Ultima sürümünde OSI'de inscription ve fishing ile asla büyük kara geçemezsiniz tabi fishing için Sos Bottle hariç.
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ve hazır combat hakkında yazmışken biraz daha bilgilendirmek isterim. Alışılagelmiş katana, cleaver ve dagger türü şeyler tamamiyle kullanışsızdır. Pvm için scimitar, longsword, bow, quarter staff ve balta çeşitleri önemlidir. PvPde ise halberd, diğer balta çeşitleri, quarter staff, scimitar, kryss, war fork önemlidir. Çünkü hız tabloları T2A'da farklıdır ve bana kalırsa (ki OSI yetkilileri de bunu uygun olarak düşündüyse) oldukça dengeli bir sistem.
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sormak istedigim bir konu var. Stat ayarlarını nasıl yapıyoruz yani int ben istemedigim halde artıyor ve kafamda tasaladıgım stat ayarlarınıda bozmus oluyor. Bunu dusurme gibi bir sansimız varmı?
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Güç veya hız gerektiren yetenekler kullanarak eğer 225 stat sınırını doldurduysanız otomatik olarak int düşecektir.
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Tabi her güç isteyenin int yada hız isteyen yeteneğin int düşüreceği kuralı yok. Snooping hızlılık ve zeka ile ilgili bir yetenek mesela ve ağırlıkta onlar olacaktır. Daha çok emin olduğunuz yetenekler üzerinde çalışmalısınız.. Combat yeteneklerinin hepsi ortak olarak en az int gerektirir.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Ben SNN ve Nebula'nın ilk zamanlarındaki tadı yakalamayı umuyordum ama pre-cast falan da yeni gördüm. benim UO'dan beklediğim bunlar değil, umarım başarılı olursunuz ama :)
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Üzgünüm beklentilerinizi karşılayamayabilir ama bir zamanlar UO buydu.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Türkiye'deki serverlarda bu değildi en azından. OSI'de oynamadım bilemiyorum o yüzden sadece benim beklentilerime ters dedim zaten.
kraunex Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 T2A da elven bow varmıydı yoksa sadece duz bow mu var ona gore gelıstırecem skıllımı
rLx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 gece takılırken uyuya kalmışım. sabah bilgisayar restart atmış. şimdi oyuna girmeye calıştığımda cannot load fonts.mul diyor ve clientı acmıyor ne yapıcam :(
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 holy nerd rage atmışın da cehalet olmuş birz cidden. cunku adamlar osi tadı vericez diye bastan manifest ettiler bu arada, hala either pass or acc name biid bidi hatası alıyorum ben yahu?
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bankayı açmak için bankerın dibine kadar girmemiz gerekiyor. Bunun alanını biraz büyütebilir miyiz?
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sintisyzer said: holy nerd rage atmışın da cehalet olmuş birz cidden. cunku adamlar osi tadı vericez diye bastan manifest ettiler bu arada, hala either pass or acc name biid bidi hatası alıyorum ben yahu?ahah rage atmadım ki sadece benim gözümden mantıklı olanları söyledim, normal kurallara uygun olmadığını gördüm ve zevk almadığım için de size başarılar dedim :)
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 server çok güzel ben zorluğa bile razıyım yeterki player olsun player olmadıktan sonra hiçbişeyin anlamı olmuyor ki şöle 100 olsa mesela 100ü geçtim 50+'ye de razıyım. yeterince reklam yapılmadığını düşünüyor ve görüyorum ayrıca.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mesela genelde buraya bakıo uoculuar şuraya ekletiversenize serverı yahu http://ultima.venus.gen.tr/ edit: ben ekledim hatta, oraya direk başvurabilio muşsunuz. ama düşünüyorum da tabi yine bu şartlar altında uo oynayacak kitle var mıdır bi50 kişi 2010 yılında. o da üzücü.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Holy said: Sintisyzer said: holy nerd rage atmışın da cehalet olmuş birz cidden. cunku adamlar osi tadı vericez diye bastan manifest ettiler bu arada, hala either pass or acc name biid bidi hatası alıyorum ben yahu?ahah rage atmadım ki sadece benim gözümden mantıklı olanları söyledim, normal kurallara uygun olmadığını gördüm ve zevk almadığım için de size başarılar dedim :) burdan fail verdin gene. normal bu nebula anormaldi
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Abi "standart server anlayışına" uymayan ama aslında osi'nin ve uo'nun asıl hali olan bir yapıda. Şu anda skill gain 'in kısa süreli olarak boostlandığı söyleniyor ama bence tam olarak böyle kalmalı ki, oyundan soğumamalıyız. Oldu ki server kalabalıklaştı, 200 onlinedan aşağısını görmez oldu, o zaman işkenceye dönüş yaşanbilir gainde.
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bir de evet, crafting skilleri kesinlikle combattan daha kolay gelmeli. Combat skilleri daha zor olmalı crafting skillerinden.
Financial Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Birde heryere bannerlar reklamlar topikler açılmalı koyulmalı . server şu an iyi güzel hoş ama adam yok
Öne çıkan mesajlar