Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya biraz taradim da bulamadim. Oyunu nerden tedarik edebilirim?

Hmm kesin sitede vardır da acayip uykusuzum =) biri kısaca açıklayıversin nolur =) Download başlatıp yatcam hemen
Mesaj tarihi:
Manve_13 said:

Ya biraz taradim da bulamadim. Oyunu nerden tedarik edebilirim?

Hmm kesin sitede vardır da acayip uykusuzum =) biri kısaca açıklayıversin nolur =) Download başlatıp yatcam hemen

www.secondage.gen.tr

üst tarafta T2A client diye yazıyor
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

çektim kurdum açtım videoyu izledim ve sonra stones çalmaya başladı çok fena oldum.

Oyuna girişte de müzikleri açık tutarsanız daha fena olabilirsiniz :) Her şehre ve bölgeye entegre edildi müzikler.
Mesaj tarihi:
Bugün şansımıza hostta bakım olduğu için ara ara 5-10 dakikalık süreyle gidebiliyor. Tabi kaldığı yerden aynı şekilde devam ediyor. Bugünlük kusurumuza bakmayın lütfen.
Mesaj tarihi:
websitesi açılmıyor malesef. üye olmuştum oyunu da çekmiştim ama client falan yok bi de neler yapacağım nasıl gireceğim vs. birileri anlatabilirmi sadece oyun yüklü secondage.gen.tr deki linklerden birinden çekmiştim.
Mesaj tarihi:
Sunucu dosyalarımızın bulunduğu hosting sürekli saldırı altında ve hat sık sık kopuyor. Bu yüzden sunucu açıldığında oluşacak kopmalara bu gecelik göz yummanızı istiyorum. Oldukça talihsiz bir durum ama yine de 20:00'de çökmüş olmadığı sürece açılacaktır.
Mesaj tarihi:
Şu anda tekrar hat kopmuş durumda. Saat 8'e kadar kullanıcılar yasaklanmış gözükebilir.

Kendi siteleri de şuanda gitmiş durumda

http://www.gamemaestro.net
  • Yeni Oluştur...