Seceba Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Jail şöle birşey olsa aslında hoş olabilirdi. Direk invul olan alan yollamak bence kötü bir fikir onun yerine npc'lerle korunan bir dungenona atılsa player orada cezasını çekse ? Onu kurtartmak isteyen playerlar dungeondaki bütün npcleri keserse, hapis yatan player cezasından afaroz olsa ? Tabi ki de dungeonda 3 sketeleton 5 zombie olmucak 15 wrym 5 balron vs. Eğer onu kurtarmak isteyen player olmassada cezasını çekse paşa paşa
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 sphere tabanlı sanırım sunucu easyuo falan çalışmaz galiba
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kefalet parası ödeyip çıkaralım hemen bari =))
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 easy uo asıl sphere de çalışır be aga
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Raincloud said: öyleyse kötüymüş :/ easy uo yu macro haricinde kullanmak ban suçu
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 makro için başka programlar yok mu neden easyuo? bence öyle işlevleri olan bir program tümden yasaklanmalı, nasıl yapılacaksa tabii.
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 DoruK said: makro için başka programlar yok mu neden easyuo? bence öyle işlevleri olan bir program tümden yasaklanmalı, nasıl yapılacaksa tabii. var tabiki de ancak servera üye alımı kapalı, admin onaylı oldugu için kimsenin cesaret edipte easy uo açacagını zannetmiyorum zira tekrardan üye olması imkansıza yakın olur.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bence direkt olarak guild kurup erkekliğimizi gösterelim servera. ayrıca ben uyarıyorum makrocuları, her türlü makro yapılabilecek yerden haberim var. wastelands'de bile bulur gelir çökerim tepenize. her gece 1 saatimi makroculara ayırıcam, sağlam loot bırakın bari sdf.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Bu arada StatLoss efsane güzel olmuş. Reskill artık daha zevkli!
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Dirilirken hayata dönmeyi isteyip istemediğinizi soran bir menü gelecektir.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 e tab tuşu bunun için var zaten? ayrıca savaş sırasında öleni arkadaşı diriltirken direk basıp ikisi birden koşmaya başlar. menü falan gelirse ölünce kapatıp gidelim.
kgns Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Holy said: e tab tuşu bunun için var zaten? ayrıca savaş sırasında öleni arkadaşı diriltirken direk basıp ikisi birden koşmaya başlar. menü falan gelirse ölünce kapatıp gidelim.birini öldürdüğünde default olarak war mode'da hayalet olduğu için, direk res-kill çekebilirsin ölen adam istemese bile. bunu düşündün mü? bence düşündün ama sana yapılırken düşünmedin =)
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 kendinizi tanıtın bölümüne ne yazıyoruz üyelikte yahu:D
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Black-ice said: kendinizi tanıtın bölümüne ne yazıyoruz üyelikte yahu:D yaw biri sölesin ne yazcam ben oraya:D izmirden katılıyorum fln mı yazim
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben boş bıraktım sorun olmaz degilmi ?
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Holy said: e tab tuşu bunun için var zaten? ayrıca savaş sırasında öleni arkadaşı diriltirken direk basıp ikisi birden koşmaya başlar. menü falan gelirse ölünce kapatıp gidelim.
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 imvoid ben birsey anlamadım soyleki butun sitedeki kurulumu yaptım ancak client dosyasını napcaz onu anlamadım edik::login dosyasını prog. files kalsorunun içindeki ultima online kalsörünemi atcaz ?
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Clientinizi 2.x.xli bir sürüme güncelledikten sonra login dosyasını kurduğunuz dizine atmalısınız. Bu arada sitemizde mySQL ile ilgili bir takım problemler olduğu için forum ve wiki kısa bir süre hizmet verememektedir.
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 şu anda giriş yapamıyoruz dimi . Yeni bir account olabilir aktive edilmemiş olabilir diyo girişte
Imvoid Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Financial said: şu anda giriş yapamıyoruz dimi . Yeni bir account olabilir aktive edilmemiş olabilir diyo girişte Şuanda bağlanılamadı hatası almanız gerekiyor yarın 20:00'a kadar.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 benim hesap hala onaylanmamış sanırım, mail geliyor mu onaylandığında?
Financial Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Login.cfg yi attım uo nun içine . iki tıkladığımda erişim engellendi diyor . bağlanmaya çalıştığımda da şunu söylüyor bağlanamadı değil . Bi yer yanlış oldu heralde http://img714.imageshack.us/img714/3240/asdf.jpg
Öne çıkan mesajlar