Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jail şöle birşey olsa aslında hoş olabilirdi.

Direk invul olan alan yollamak bence kötü bir fikir onun yerine npc'lerle korunan bir dungenona atılsa player orada cezasını çekse ?

Onu kurtartmak isteyen playerlar dungeondaki bütün npcleri keserse, hapis yatan player cezasından afaroz olsa ? Tabi ki de dungeonda 3 sketeleton 5 zombie olmucak 15 wrym 5 balron vs.

Eğer onu kurtarmak isteyen player olmassada cezasını çekse paşa paşa
Mesaj tarihi:
DoruK said:

makro için başka programlar yok mu neden easyuo? bence öyle işlevleri olan bir program tümden yasaklanmalı, nasıl yapılacaksa tabii.

var tabiki de ancak servera üye alımı kapalı, admin onaylı oldugu için kimsenin cesaret edipte easy uo açacagını zannetmiyorum zira tekrardan üye olması imkansıza yakın olur.
Mesaj tarihi:
Bence direkt olarak guild kurup erkekliğimizi gösterelim servera.

ayrıca ben uyarıyorum makrocuları, her türlü makro yapılabilecek yerden haberim var. wastelands'de bile bulur gelir çökerim tepenize. her gece 1 saatimi makroculara ayırıcam, sağlam loot bırakın bari sdf.
Mesaj tarihi:
e tab tuşu bunun için var zaten?
ayrıca savaş sırasında öleni arkadaşı diriltirken direk basıp ikisi birden koşmaya başlar. menü falan gelirse ölünce kapatıp gidelim.
Mesaj tarihi:
Holy said:

ayrıca savaş sırasında öleni arkadaşı diriltirken direk basıp ikisi birden koşmaya başlar. menü falan gelirse ölünce kapatıp gidelim.
birini öldürdüğünde default olarak war mode'da hayalet olduğu için, direk res-kill çekebilirsin ölen adam istemese bile. bunu düşündün mü? bence düşündün ama sana yapılırken düşünmedin =)
Mesaj tarihi:
Holy said:

Mesaj tarihi:
imvoid ben birsey anlamadım

soyleki butun sitedeki kurulumu yaptım ancak client dosyasını napcaz onu anlamadım

edik::login dosyasını prog. files kalsorunun içindeki ultima online kalsörünemi atcaz ?
Mesaj tarihi:
Clientinizi 2.x.xli bir sürüme güncelledikten sonra login dosyasını kurduğunuz dizine atmalısınız.

Bu arada sitemizde mySQL ile ilgili bir takım problemler olduğu için forum ve wiki kısa bir süre hizmet verememektedir.
Mesaj tarihi:
Financial said:

şu anda giriş yapamıyoruz dimi . Yeni bir account olabilir aktive edilmemiş olabilir diyo girişte

Şuanda bağlanılamadı hatası almanız gerekiyor yarın 20:00'a kadar.
Mesaj tarihi:
Login.cfg yi attım uo nun içine . iki tıkladığımda erişim engellendi diyor . bağlanmaya çalıştığımda da şunu söylüyor bağlanamadı değil . Bi yer yanlış oldu heralde

http://img714.imageshack.us/img714/3240/asdf.jpg
  • Yeni Oluştur...