Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Arkasokak o yüzden mi Galatasaray tartışma topiğinde bir o kadar da fenerli mesajı var... Fener topiğinde aynı durum yok ama mesela... Gs tartışmasında biri bir haber yazıyor,birşey yazıyor(transfer,seyrantepe vs) Çat fenerli troll cevabı... Durduk yere fenere laf atan yok yani,biz topiğimize kendi halimizde takılıyoruz:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 neyse gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Doğrudur,özellikle o maç topiğinde ne oldu bilemeyeceğim,bu forumda Gs'li taraftar sayısı diğerlerinden bir hayli fazla,o yüzden troll olması da doğaldır,ben yok demiyorum zaten.. Ben değindiğim nokta başkaydı,Gs'li olupta gayet düzgün yazanlar,objektif olmaya çalışanlar,her an laf sokmaya çalışmayanlar da var,ama fenerli maalesef öyle birini görmediğimi söylemeye çalıştım,en kıdemli modundan,2 günlük üyesine kadar,ki fenerli arkadaşlar yine adam gibi cevap vermek yerine troll'e kaçtılar,mokoko ben objektifim deyince bile komik kaçıyor... İsteyen istediği gibi yazar,trollemek,rakip takıma takılmak zaten işin tuzu biberi,düzgün olduğu zaman tatlı tarafı ama,her atılan mesajda bir laf sokayım düşüncesi olmuyor bence.. Yani FB-GS maçı sonrası mesela,en koyu gslisi bile geldi tebrik etti,hakketiniz dedi,pozisyon tartışması oldu,o kadar açık olan pozisyonları fenerli arkadaşlar kabul bile edemedi,argümanlarıyla belirttik,ama zaten maçı hakettiniz,bunlar sayesinde kazandınız demedik,yine fenerli arkadaşlar ağlamayın moduna girdi,kimse kalkıpta bana burada objektif fenerli var demesin..Objektiften kastım,fenerli olmayı bırakın demek değil,pozisyon penaltıysa penaltı bunun sana göre bana göresi yok,kalkıpta FBTV'den abartı dolu video koyunca olmuyor maalesef... Gs'li troller de beni ilgilendirmez,savunmam da ama ne biliyim açık gözle görülür şeyleri de inkar etmenin bir anlamı yok,bir gün önce dediğinizle,bir gün sonra yazdığınız birbirini tutsun bari,hakem konusunda mesela,değil mi Arkasokak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mesajlarımı takip ediyorsun, güzel. ezdik/ZAAAA vb. gibi forumun entri kaşarı tabirlerinden birini şimdiye kadar kullandım mı? ezikçe her pozisyonda, Fenerbahçe'nin lehine biten karşılaşmalarda bir karalama sevdası. daha geçen gün yedek kadrosu yok Fenerbahçe'nin diye cinnet getirenler oldu bu forumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sotto said: Arkasokak o yüzden mi Galatasaray tartışma topiğinde bir o kadar da fenerli mesajı var... Fener topiğinde aynı durum yok ama mesela... Gs tartışmasında biri bir haber yazıyor,birşey yazıyor(transfer,seyrantepe vs) Çat fenerli troll cevabı... Durduk yere fenere laf atan yok yani,biz topiğimize kendi halimizde takılıyoruz:)... ahah iyiymiş. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sen Fenerin rekorunu yoksay ondan sonra fenerliler neden topiğimize msj atıo de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar