soulberry Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 özgür ve mutlu hissediyorum gerçekten.
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Dostum senin inanmanı istedikleri de tam olarak bu, hemen kaç ordan.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Fazla kaçırmayın göt göbek yapar. :)
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Eti Cicibebe güzel bir şey. Yemeyi severim. Ama Eti Cicibebe yersem kendimi büyümemiş hissederim. Çünkü Eti Cicibebe'yi bebekler yer. Hem Eti Cicibebe yemek hem de büyümüş ve cool hissetmek istiyorum. Kendimi ikna yoluyla bu hissi yeterince yakalayamıyorum. Çünkü yine kendimin çocuk gibi göründüğünü biliyorum. Bu durumda başkalarının beni büyümüş ve cool olarak görmesi ve bunu bana geri bildirmesi gerekir. En kısa sürede en fazla feedback'e ulaşabileceğim platform kuşkusuz Paticik.com Ancak burada mesajımı iletirken amacımın büyümüş ve cool görünmek olmadığını belirtmem gerek. Bunu direkt olarak iletemeyeceğime göre farklı bir yol bulmalıyım. Kendi isteğim olduğunu belirtmeliyim: İrade sahibi olmak büyümüşlük ve coolluk göstergesi. O zaman karar verme yeti ve yetkimi sergilemliyim. Canım eti cicibebe çekti, gittim, aldım ve yiyorum. Kararlarımın arkasında durduğumu göstermeliyim: İradem havada kalmamamlı. Kendi verdiği kararın arkasında duranlar büyük ve cool olanlardır. Eti Cicibebe yediğim için çocuk gibi hissedebilirim, ama bunu yansıtmamak için karar verip arkasında durduğumu göstermeliyim. özgür ve mutlu hissediyorum Galiba yeterince inandırıcı olamadım. Sonuna bir de gerçekten ekleyim de böylece karar alma ve kararımın arkasında durma mekanizmalarımın içi boş kavramlar olmadığını sergileyim.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 cicibebe yine ii ben bebek aspirini iciyorum
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ginaly wot döşediğin konuya gel
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çayın içine düşerse çay çöpe gidiyo. ama sütle beraber yemek güzel, bebek mamasına dönüyo dağıldığı zaman resmen.
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yiyorum derken sütle yediğini varsayıyorum tabi, kıtır kıtır yiyorsan haksızsın
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ginaly said: Eti Cicibebe güzel bir şey. Yemeyi severim. Ama Eti Cicibebe yersem kendimi büyümemiş hissederim. Çünkü Eti Cicibebe'yi bebekler yer. Hem Eti Cicibebe yemek hem de büyümüş ve cool hissetmek istiyorum. Kendimi ikna yoluyla bu hissi yeterince yakalayamıyorum. Çünkü yine kendimin çocuk gibi göründüğünü biliyorum. Bu durumda başkalarının beni büyümüş ve cool olarak görmesi ve bunu bana geri bildirmesi gerekir. En kısa sürede en fazla feedback'e ulaşabileceğim platform kuşkusuz Paticik.com Ancak burada mesajımı iletirken amacımın büyümüş ve cool görünmek olmadığını belirtmem gerek. Bunu direkt olarak iletemeyeceğime göre farklı bir yol bulmalıyım. Kendi isteğim olduğunu belirtmeliyim: İrade sahibi olmak büyümüşlük ve coolluk göstergesi. O zaman karar verme yeti ve yetkimi sergilemliyim. Canım eti cicibebe çekti, gittim, aldım ve yiyorum. Kararlarımın arkasında durduğumu göstermeliyim: İradem havada kalmamamlı. Kendi verdiği kararın arkasında duranlar büyük ve cool olanlardır. Eti Cicibebe yediğim için çocuk gibi hissedebilirim, ama bunu yansıtmamak için karar verip arkasında durduğumu göstermeliyim. özgür ve mutlu hissediyorum Galiba yeterince inandırıcı olamadım. Sonuna bir de gerçekten ekleyim de böylece karar alma ve kararımın arkasında durma mekanizmalarımın içi boş kavramlar olmadığını sergileyim. bonec?
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ben nescafeyle cok severim. acı bir nescafe icerken ağzımı tatlandıran bi eti cici bebe.oyş.
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 arkadaşlar. bunun 1 büyük kutusu 1000 gram. amma, promosyon var 200 gram. 4 pakete ayırıyorlar. her pakette 300 gram var. 100 gramında 424 kalori var. yani gidip bi torbayı boşaltıp yemeyin. alırsınız 1500 kaloriyi, davul gibi gezersiniz.
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ginaly said: Eti Cicibebe güzel bir şey. Yemeyi severim. Ama Eti Cicibebe yersem kendimi büyümemiş hissederim. Çünkü Eti Cicibebe'yi bebekler yer. Hem Eti Cicibebe yemek hem de büyümüş ve cool hissetmek istiyorum. Kendimi ikna yoluyla bu hissi yeterince yakalayamıyorum. Çünkü yine kendimin çocuk gibi göründüğünü biliyorum. Bu durumda başkalarının beni büyümüş ve cool olarak görmesi ve bunu bana geri bildirmesi gerekir. En kısa sürede en fazla feedback'e ulaşabileceğim platform kuşkusuz Paticik.com Ancak burada mesajımı iletirken amacımın büyümüş ve cool görünmek olmadığını belirtmem gerek. Bunu direkt olarak iletemeyeceğime göre farklı bir yol bulmalıyım. Kendi isteğim olduğunu belirtmeliyim: İrade sahibi olmak büyümüşlük ve coolluk göstergesi. O zaman karar verme yeti ve yetkimi sergilemliyim. Canım eti cicibebe çekti, gittim, aldım ve yiyorum. Kararlarımın arkasında durduğumu göstermeliyim: İradem havada kalmamamlı. Kendi verdiği kararın arkasında duranlar büyük ve cool olanlardır. Eti Cicibebe yediğim için çocuk gibi hissedebilirim, ama bunu yansıtmamak için karar verip arkasında durduğumu göstermeliyim. özgür ve mutlu hissediyorum Galiba yeterince inandırıcı olamadım. Sonuna bir de gerçekten ekleyim de böylece karar alma ve kararımın arkasında durma mekanizmalarımın içi boş kavramlar olmadığını sergileyim.çok yanlış yoldasın fikri neyse zikri odur kişinin
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 eti cicibebe is overrated. dua edin utku grafikle açıklamadı mevzuyu.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 "peder zickler" said: çok yanlış yoldasın fikri neyse zikri odur kişinin Fikir zikir değil gülüsü, Perceptional Marketing Research.
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çok kötü emellerim var aslında bu başlığı açmakta.
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ginaly said: "peder zickler" said: çok yanlış yoldasın fikri neyse zikri odur kişinin Fikir zikir değil gülüsü, Perceptional Marketing Research.yanlış anlaşılma olmasın senden bahsediyorum cin
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Estel_Anorien said: eti cicibebe is overrated. dua edin utku grafikle açıklamadı mevzuyu. ahahahha bu arada darbukatör güzel. ben de tag istiyorum tescilli troll diye
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 troll konseyi onaylamadan nasıl tescilli oluyorsun fsdfds bu arada imzama dikkati çekerim.
Öne çıkan mesajlar