Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine Tacize Uğradım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
YİNE TACİZE UĞRADIM

Daha önce Üsküdar’da mini etek giydiği için tacize uğradığını açıklayan oyuncu Pelin Batu, aynı şeyin tekrar başına geldiğini belirtti

sadece ahmaklar aynı hatayı tekrarlar.lol
Mesaj tarihi:
onun burnu buyuk, bunun kafasi yamuk, bunun memesi kucuk, bunun poposu buyuk

hadi kiz arkadasi olanlar mecburen kotuluyorlar kiz gorurse dirdir etmesin drama cikmasin diye, kizlarin diger kizlari begenmemesinide anlarim (anneannem bile adriana lima ya carpik bacakli ve cirkin dedi varmisin yokmusun da gordugunde) da ya kedinin ulasamadigi ciger hikayesi yada harbi videodaki sisko kadin gibi isliyor bazialriniz kafa :p

pelin batu iyidir heh, dedigin gibi buyuk burunlu bile olsa kulturuyle dover hatun, cok salak sulak failda olsa bilgisiyle genede standart turk kizindan 100 kat daha fazla sey biliyordur

konusucak konu bulamiyorum kizlarla, asiri bos %90 i
gerci hemcinsleriminde %70 i oylede bilgisayardi oyundu filan ortak konu bulup az bucuk kurtarabiliyorsun

kizlar icinde uygulanabilir ayni olayda onun icin sacma salak turk dizilerini takip etmen lazim, behlulu tanimiyan adama kizlarin yuz vermedigi bir cagda yasiyoruz

gerci huyununda guzel olmasi lazim
turk kizlari cok bos diye ilgilenmiyen Ataturk un ask hayati var onumde ornek olarak, adamcagiz omru boyunca bir yabanciyla evlenirim diye dusunmus bu yuzden
savastan sonra mecburen turk kadinina ornek olucak birini cikaralim diye okumus kulturlu diye latife hanimla evlenince basina gelenleride gordu bu millet peeeh
Mesaj tarihi:
Viktor birak bu ayaklari.
Tavlayamiyorsun manitalari, sonra bunlar cok bos konusacak birsey bulamiyorum diyorsun.

Seni birikimiyle donunda sallandiracak cok kiz vardir da cevrende yoktur.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=10&vid=3840

her türlü dünyanın en çirkin şeyi sanırım

SAPAKASSAASF.

HANFENDİ Bİ KALKAR MISINZ?KADIN GG.
  • Yeni Oluştur...