Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 type değiştirmeniz ve sol ele alınabilir bir katana verdatası yapmanız gerekmez mi? ben sphereden anlamam da akıl ve mantık bunu gerektirir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Shieldin type ini katana yapior böylece iki katana tutuyor elinde.. bu kadar basit bişey.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 O olabilir denemek lazım.Lakin katana nın type ni shilend yaptığın zaman olmaz.[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 RRa bari sen yapma! abi okadar cahilmisin ya eğer bunu diyorsan senin script bilgine %1 derim abi hiçmi mantık akıl almaz ya şöyle düşün abi mesela 3d bi oyunda /wave yapıyorsun elini sallıyor sen buna bi script ekleyip 2 elinide kaldırabilirmisin? hayır. buda onun gibi bişey[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Eru maksat görüntü değilmi iki eliylede kiliçmi salliycak[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi görünmede görünmüyor olmaz öle şey abi type ını t_shield yaptın diyelim şimdi onu öbür elinemi aliyor? huaeha en az 100 milyonkez denedim abi olmuyor halberd kalkan denedim o bile olmuyor[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
RRa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 şuan makinada uo yok ama pazartesi denerim bende kalkanin görüntüsünü katana yapcam o kadar. gene armor vericek gene hiç kıpırdamadan durcak.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 id'sini type'ını ve layer'ını değiştirdiğinizde olur herhalde..
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yok boyle bir olay itemin type değiştiriyorsun dier eline alıyor imkansız ya. Birde iki tane katana eline alıyor ya biraz düşünelim ama dersenizki paperdollda iki tane silah tutuyor gibi gözüksün o zmn katanın verdatada görüntüsü editlenir ve scriptte two handed yapılır ve boylece 2 elindede silah gözükebilir buda işe yaramaz sadece goruntu sonuçta elinde bi tane var.. type ile olacak iş olsa bütün uo serverlari şimdi 3 er 5 er silah alırdı eline.[signature][hline]FrmrLz.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 sonuçta sadece dışardan görünümde bi eline mace diğer eline staff görürsünüz ama paperdollda staffın içinden dikenler çıkmış gibi gözükür.. eskiden bunu genellikle staff ve spellbook için kullanırdım görüntüsü hoş olur baya..[signature][hline][i]and than we can drink some ocean spray...[i]
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Dışardan görünümdede sanırım sadece bir tanesi gozukecektir. Bazen spellbook ile bir silah tutuyormuş gibi olursun bug olabiliyor yalnız dışarıdan bakıldığında sadec spellbook gözükür paperdollda ise spellbookun tepesinde birde katana var (:[signature][hline]FrmrLz.
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Koltz, 13 Haziran 2004 15:00 tarihinde demiş ki: id'sini type'ını ve layer'ını değiştirdiğinizde olur herhalde.. hmm şimdi aklıma geldi verdata içinde siyah paperdoll görüntüsünde sol tarafta kalıyo katananın görüntüsü. yani ne kadar id falan değiştirirseniz değiştirin 2 el olmucaktır verdata editlemedikten sonra.. gidin shield'in görüntüsünü editleyin verdatadan, kite shield'i katana gibi yapın olsun size katana ;) kasmayın bu kadar.
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Kaç sefer dedim bu iş verdata ile olur diye olsa bile sonuçta tek el vurur ultimada yoksa wrest adam çift yumrukla dalardı (:[signature][hline]FrmrLz.
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi bu kadar çift el meraklısı varsa gidin diablo oynayın :)
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya kısacası söyliyim benim gördüğüm katana ile kryys diil bow ile katana idi ! paradollde tek el gözüküyo oyunda ise ayrı gözüküyordu. bu şeye benzio bazı serverlarda vardır battle axe ile kalkan kullanılır bazılarında battle axe ile kalkan kullanılmaz benim dediği m bu işte bunu nerden nasıl yapacam oke![signature][hline]--- -- -
Werb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 annnamak mı ıstemıyorsunuz allahım ya ben diger eline demiyorum HEY ALLAHIM 1 kryss 1 katana alır dıyorum bence bosuna yazıyorum
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ha aynı ele alırsın layerını 2 yap type'ını t_shield yap bi item yaz alırsın eline.
BlazeS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Verdata da bulunan her kılıcın gösterimi gibi başka bir item defenation ile silah yaratıp ya da katana veyahut kryss herneyse.. baseid sine sahip bir adet daha item defenation yaratman halinde onuda verdata edit ile o itemdef i bağlaman gerekir. Fakat emilatör ve uo nun hareket anim.maulda bulunan bize göre bakıldığında sağ eli ile vurma göstergesi bulnması imkansız Onuda anim.mul (animation) dan güzel bir şekilde halletmen sonucunda çözebilirsin. Bunun kolay birşey olduğunu düşünmediğim gibi senin gördüğün sadece bilgisayarında kurulu olan ultima online anlık olarak çıkan fiziksel görünüm bug da olabilir. (Ölü olmamana rağmen ölü gibi gözükmek, ölüp olup altındaki atın vücudun gibi gözükmesi mesela) Saygılarımla... (Değerlendirilmiş bilgi, bir bütünlüğün yapı taşları gibidir) [Bu mesaj BlazeS tarafından 13 Haziran 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Arkadaşım 1. si bi serberda bunu yanıtlasaydım gm olcaktım eskiden 2. bugla ilgisi yok karşımdaki yapıo ben yapamıom! yani gm yapıo aynı silahları bana verio olmuo ! +buglada ilgisi yok![signature][hline]--- -- -
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: KillJoy, 13 Haziran 2004 21:53 tarihinde demiş ki: Arkadaşım 1. si bi serberda bunu yanıtlasaydım gm olcaktım Ve serverin ismini bilmiyorsun oylemi ?[signature][hline]FrmrLz.
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 .xcontrol ile npc player ve benzeri her şeyin şekline girebilirsin...[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_-
HellWalker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 axisde item tweaktende yapabilirsin ancak bunun içn teker teker uraşman lzm:P[signature][hline]SCREW ASH! I'm going to beat down that little twerp and show him how a real man trains Pokemon!" "I've taught my Psyduck how to use a railgun. The little guy never misses. "For every action,there's an equal and opposite reaction"der Newton.Kimya 1 Değil artık!!Heyooo!! Notorious Lord Fargoth Elder Duelist-->PvP Madness Squelched[Doğrumu yazdım bilmiom??]
Taina Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: KillJoy, 12 Haziran 2004 22:31 tarihinde demiş ki: 1)ben birinde görmüştüm adan bi eline kryys bi eline katana alıodu. bunu scripti veya komutu nedir nasıl yapılır? 2) .save ile serverı save ediom ama nasıl geri alcam bilemiom? 3) bi bineğin yada npc nin hızını nasıl ayarlıcam msla nightmare çok yavaş koşuor! 4) elimdeki halberda .set more x 99999 diom +9999 oluo bi yaratığa vurduğum gibi destroyed oluo bunu nasıl engellicem? 5) ben vortex şekline hangi komutla giriodum .body gibi bişi? Ya sana kesin ve etkili bir cevap verem bu kadar yazana kadar arasaydın bulmushtun.falla[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ ¦¦¦¦¦¦İsmi Bulunamayan Radio¦¦¦¦¦¦¦
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 +1 :-d[signature][hline]Lyn
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ottoman Empire.[signature][hline]--- -- -
Öne çıkan mesajlar