forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Killer said: havlu baya tanıdık geliyosun öm atsana dfsa eski pati olunca tanıdık gelir tabi @Havlu türkiye buna hazır değil Havlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 iğrençlikte tavan yaptı topic sanırım. garbage yolları taştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 siz sordunuz ben soyledim, yardim etmekten gurur duyarim. ama hala kayaliklari aklim almiyor. adamin kicina basina tas batar arkadas, bi parka falan gideydiniz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konu tuvalete geldiği an gitmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ARKADAŞIM EVİNİZ YOKSA SEVİŞMEYİN LAN SİNİRLENDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kayalık dediysek öyle kayalık değil, annelerimizde de olan böyle şirin küçük kayalıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hahahahahha ahahahahhahahaha HAYVANSIN UTKUEEAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Havlu said: hadi madem tum olay orgusundeki onemli noktayi anlatayim; boyle bi ara gomlegi asagi dogru siyirinca yere degdi, yerde de cis birikmis, lan sinifa bi geri dondum, sirtim sapsari. lan diyorum ne oldu acaba. bi kokladim, bi mide bulantisi, allah belasini versin story fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 topici açan arkadaş. madem derdin mahremiyet. gideceksin annene, anneannene falan. sihirli cümleyi kuracaksın. "bana helal süt emmiş, güzel, temiz bir kız bulun. evlenicem anlaşırsak." daha sonra bekliyorsun. uygun adayları sunuyorlar sana. seç, beğen, al. hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Akciğer mikrofilmi istemeyi de unutmuyorsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ardeth said: Havlu said: hadi madem tum olay orgusundeki onemli noktayi anlatayim; boyle bi ara gomlegi asagi dogru siyirinca yere degdi, yerde de cis birikmis, lan sinifa bi geri dondum, sirtim sapsari. lan diyorum ne oldu acaba. bi kokladim, bi mide bulantisi, allah belasini versin story fail nereye fail, gercek bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Havlu said: hadi madem tum olay orgusundeki onemli noktayi anlatayim; boyle bi ara gomlegi asagi dogru siyirinca yere degdi, yerde de cis birikmis, lan sinifa bi geri dondum, sirtim sapsari. lan diyorum ne oldu acaba. bi kokladim, bi mide bulantisi, allah belasini versinolum nesin lan sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fede said: http://www.haber1.com/haberdetay.asp?Newsid=102106&Categoryid=8 ortalama 15 filan Yazan : hasan Tarih : 04.07.2009 16:28:08 Yorum : 18 yaşından önce cinsel ilişki kanunen suç.. burada sanki teşvik var gibi geldi.. bak hayran olduğun ünlüler 14 yaşında bu naneyi yemiş, ne duruyorsun sen de başla, der gibi... ben öyle anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sesu said: Milletin sıçtığı yerde seks yapmanın nasıl bir çekiciliği var ki bunu yapıp bir de şöyle bir ortamda anlatabiliyorsunuz? Git mutfakta yap, balkonda yap... Abi git alışveriş merkezinin ortasında yap da tuvalet ne ya? o bisi mi? milletin sictigi yeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hayir benim kizdigim nokta su; biri geliyor tuvalette seks olmaz diyor. hic yasamamis, sehir efsanesi gibi geliyor adama. sonra biri gelip oluyor ki diyip anlatiyor, sonra o adami ayipliyorsunuz. lan kafanizdaki bi "olmaz" i "olur" yaptim daha ne istiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Havlu said: Ardeth said: Havlu said: hadi madem tum olay orgusundeki onemli noktayi anlatayim; boyle bi ara gomlegi asagi dogru siyirinca yere degdi, yerde de cis birikmis, lan sinifa bi geri dondum, sirtim sapsari. lan diyorum ne oldu acaba. bi kokladim, bi mide bulantisi, allah belasini versin story fail nereye fail, gercek bu be ben onu anlatış biçimine dedim sen niye yalanmış gibi algıladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ha pardon. evet haklisin kotu anlatmisiz. ama ana fikri almak onemli. klozet kapagi varken yere commeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Havlu said: hayir benim kizdigim nokta su; biri geliyor tuvalette seks olmaz diyor. hic yasamamis, sehir efsanesi gibi geliyor adama. sonra biri gelip oluyor ki diyip anlatiyor, sonra o adami ayipliyorsunuz. lan kafanizdaki bi "olmaz" i "olur" yaptim daha ne istiyosunuz bunu anlatan ilk kişi değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bu biraz kilitli kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar