Killer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya arkadaşım nasıl bi zihniyettesiniz.senden önce ne yaptıys yaptı yani.16-17 yaşında okul tuvaletinde sevişen kızdan ne beklenir ne demek allah aşkına?he evlenicem 3 cocuğum olcak 90 yaşına kadar da mutlu yaşıcz dersen hiç erkek eli değmemiş birini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bu arada senin kızı ben götürmüş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Havlu said: senin verdigin ayardan ne olcak batuhan ya. ahahaaha bi de editlemis öm at bilelim kimsin dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 http://www.haber1.com/haberdetay.asp?Newsid=102106&Categoryid=8 ortalama 15 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 iste bu ya; Harry Potter serisinin yıldızı 16 yaşındayken kendisinden büyük bir kadınla cinsel deneyim yaşamış. hahaha milfci daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ve fede emretti. SEVİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çok masum bi topik ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yalan mı abi sevişmeyip mezara mı götürecez yalan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fede said: http://www.haber1.com/haberdetay.asp?Newsid=102106&Categoryid=8 ortalama 15 filan Beyaz Hoca Cübbeli'ye çaktı! linkteki asıl amaç buydu değil mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 linki hiç açmadım direk buraya kopyaladım sdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Harry Potter serisinin yıldızı 16 yaşındayken kendisinden büyük bir kadınla cinsel deneyim yaşamış. ıofhudghfıogj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 rusa gitmiş kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Eskizci said: Yarın öbür gün ben bunla sözlensem, o bişeyler yaptığı çocuk ve arkadaşlarıyla karşılaşsak biyerde, arkamdan konuşacaklar ben bunun sözlüsünü okul tuvaletinde götürmüştüm diye. İnsan düşününce kafayı yiyor. o olay büyük ihtimalle okul tuvaletinde de olmamıştır bence, nasıl olsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Eskizci said: Yarın öbür gün ben bunla sözlensem, o bişeyler yaptığı çocuk ve arkadaşlarıyla karşılaşsak biyerde, arkamdan konuşacaklar ben bunun sözlüsünü okul tuvaletinde götürmüştüm diye. İnsan düşününce kafayı yiyor. sen her insanın senin hakkında ne düşündüğünü kafaya takarsan zaten yaşayamazsın. genç yaşta ya katil olursun, ya içkiden ölürsün yada aşırı stresten erken ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kizlar tuvaletinde oluyor, cok rahat hem de. alafranga ya tuvaletler kabindeki, kapatin kapagi, oturun ustune. ha ayrcica kizlar tuvaletine derste cok giden de yok. dersin baslarinda mesajla anlasip ikiniz de izin alip tuvalete gidiceksiniz. cok zor degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 tecrübeyle sabittir yazmayı unutmuşun altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hocam artik anlayana. hava atayim istemedim deneyimlerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Milletin sıçtığı yerde seks yapmanın nasıl bir çekiciliği var ki bunu yapıp bir de şöyle bir ortamda anlatabiliyorsunuz? Git mutfakta yap, balkonda yap... Abi git alışveriş merkezinin ortasında yap da tuvalet ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ihtiyactan kizim, ihtiyactan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 İnsanın gözü döndü mü kakaymış çişmiş dinlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Hadi herkes ergenlik maceralarını anlatsın.Tuvalette,kantinde,barda,parkta,toplu taşıma araçlarında ve bir çok kamuya açık alanlarda yaptıklarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hem ihtiyaç, hem fantazi. hemde abazan lise 1-2 tayfası arasında yayıp "oğlum bizim okulun tuvaletinde seks oluyomuş" diye konuşmalarını sağlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hadi madem tum olay orgusundeki onemli noktayi anlatayim; boyle bi ara gomlegi asagi dogru siyirinca yere degdi, yerde de cis birikmis, lan sinifa bi geri dondum, sirtim sapsari. lan diyorum ne oldu acaba. bi kokladim, bi mide bulantisi, allah belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kissadan hisse; kizlar yere isemeyin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 havlu baya tanıdık geliyosun öm atsana dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar