Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişki, yalanlar vs

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

Kimseyle yapmadım seninlede yapmam dese, ve gerçek ortaya çıksa tepkini anlarımda, kızı sevsen bile sanki gidip evleneceksin, 6ay, max 1yıl sürecek sonra o yoluna, sen yoluna. Hayır yani, sen çok mu temizsin? Yaşadığın tüm ilişkileri kıza anlattın mı? Eğer evleneceksen haklısın derim de, Seviyorum ediyorum muhabbeti dışında 1 yıl soonra başka yerlerde olacaksınız %90 ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

E saklar abi, bırak kızları erkekler içinde zor.

Hele de kızsa, ne diyecek? Ben şunla yattım, bunla seviştim mi? Biraz rasyonel olun abi, Daha American Pie seviyesine düşmedikki, çıksın herkes "ben bunu becerdim, yok ben şununla yattım" vs vs. Saklaması gayet doğal ve mantıklı birşey.
Ki zaten eğer seni sevdiyse, saklaması çok daha hoş, seni kırmak istememiş.

Madem sorun güven, en başta sen ona güvenmemişsin ve bu kadar araştırıp,kayalıkta tuvalette, maşallah hangi mekanda olduğunu öğrenecek kadar didiklemişsin kızın hayatını, cinsel ilişki tarihçesini. Güvenmeme olayının sorumlusu en başta sensin yani. Öğrendin de ne oldu? Başın göğe mi erdi? Sen bu karın ağrısıyla, burdaki harbi trollcü abilerimizin yardımıyla, yakında ayrılırsın zaten, al başına belayı..

Anelor +1

Kendin ettin kendin buldun, hiç ağlama.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

yanliz su yok artik evlencen mi taqiL diyenlere 1 cift sozum var

umarim baskalarida sizin kiz kardesinizle olsun kuzenizle olsun vs takilir
takılsın abicim ben de bunu anlamıyorum.

siz sevişme olayına çükmek gözüyle baktıkça da bu zihniyetten kurtulamazsınız.

iki taraf da takıldığının farkındaysa olay nedir yani? kurtulun artık bu zarcı anlayıştan.

onun dışında, olay başkası ile yatması değil de bunu gizlemesi, eğer sen buna tepki gösterebilecek bir karaktersen ve o yüzden gizlediyse gözardı edilebilecek bir olay. ama yok sen anlayışlı bir insanken o böyle bişeyi gizlediyse, bu başka yalanlar da var, başka şeyler de gizliyor dmeektir. düşünmen gereken şeyler bunlar olsun. neden yalan söylediğini falan düşün, ama gidip de sevgilim benden önce başkasıyla sevişmiş aman aman diye oturup ağlama yani, daha iyidir. başa bela uğraş falan...

ha bir de, olayı tüm detayları ile bilen insan sensin, gidip burdaki insanların tepkileri ile hareket etme. bir kısmı bariz troll yaparken bir kısmının hayatları troll zira... pek bu konularda sözü dinlenmesi gereken bir ortam değil. true story.
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

E saklar abi, bırak kızları erkekler içinde zor.

Hele de kızsa, ne diyecek? Ben şunla yattım, bunla seviştim mi? Biraz rasyonel olun abi, Daha American Pie seviyesine düşmedikki, çıksın herkes "ben bunu becerdim, yok ben şununla yattım" vs vs. Saklaması gayet doğal ve mantıklı birşey.
Ki zaten eğer seni sevdiyse, saklaması çok daha hoş, seni kırmak istememiş.

Madem sorun güven, en başta sen ona güvenmemişsin ve bu kadar araştırıp,kayalıkta tuvalette, maşallah hangi mekanda olduğunu öğrenecek kadar didiklemişsin kızın hayatını, cinsel ilişki tarihçesini. Güvenmeme olayının sorumlusu en başta sensin yani. Öğrendin de ne oldu? Başın göğe mi erdi? Sen bu karın ağrısıyla, burdaki harbi trollcü abilerimizin yardımıyla, yakında ayrılırsın zaten, al başına belayı..

Anelor +1

Kendin ettin kendin buldun, hiç ağlama.

ya kiminle seviştim diye seceresini vermesine gerek yok da yani zaten bu soruların sorulmamış olması lazım. bakire misin diye sormamıştır heralde, öyle sorduysa şayet haketmiştir de, kız bunu bahane olarak sürdüyse bir anda, o zaman kız haksız bence.
Sosyal ağlarda paylaş

@anelor yok takılmak kelimesi bende de bunu çağrıştıyor ama demek istediğim de bu zaten, hani erkek tarafı evlencem senle falan diye kandırmadıysa(LOL) iki taraf da sevişse de bence bir sakınca yok. şu yüzden yok diyorum: toplum açısından, eğer bunu erkek tarafı yaparsa çapkın, kadın tarafı yaparsa orospuluk/kaşarlık oluyor. halbuki iki taraf da zevk alıyor bundan ve iki tarafında hormonel ihtiyacı bir yandan... benim açımdan da, erkek de kadın da yaparsa yapsın, kendi tercihleridir.
şöyle de bir şey var, bunu tasvip etmeyen bir kadınla erkek de denk gelirse muhtemelen erkek de tecavüz etmez, tasvip edenini bulur gidip.

ama durup da bunun doğrulunu yanlışlığını tartışmayacağım, zira konu daha derin bir boyuta gider ve ne olursa olsun zevk renk meselesi gibi sonuca varılamayacak bir mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

kızın yaşadıkları çok bi problem değil ama bukadar uzun süre yalan söylemesi ya kızmandan korkmasındandır yada utanıyordur. olayları öğrendikten sonra soğumandan korkmuş olabilir

ayrılık olursada

sana kızmı yok be olum. 2 aybunalıma girip sonradan bunu farkedersen, 2 ay boyunca hayatım boşa gitmiş diye yanarsın sonra.
true story

Sosyal ağlarda paylaş

seninle ilişkisinden önce yaşadıkları (üstelik 3-4 sene önce), tamamiyle kendisini ilgilendirir. sana hiçbirini anlatmak zorunda değil. çok üstelediysen yalan söylemek zorunda kalmış olabilir seni üzmemek adına. kızın senden önceki ilişki geçmişinin, ya da senin daha önce yaşadığın ilişkilerin ille de birbirinize ayrıntılı biçimde anlatılması gerekmez. ha bunları yeni ilişki kurduğu kişiyle paylaşmak isteyenler olabilir, o da onların seçimidir zorunluluk değildir yani. Ben ilişkide bulunduğum insanın, daha önce birileriyle birlikte olmasını, onlarla doğal olarak bir sürü şey paylaşmış olabileceğini, doğal orrak doğal karşılarım =) yani tabi ki öyle olacak, başka nasıl olabilir ki?

Eski ilişkileri ve bu ilişkilerle ilgili yalanları nedeniyle arkadaşını suçlaman mantıksız, ama onlarca yalan derken, bu yalanlar, eski ilişkiler dışındaki konuları da kapsıyorsa bilemem... yalan tabii ki kötü, güven sarsıcı bir olay. ama güçlü bir sevginin (iki taraflı ise) halletmeyeceği şey yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

valla yalan söylüyorsa ve bu konuda yalan söylemişse kullan hatunu.Arkadaşımın başına geldi böyle bir şey ilk ilişkilerinde anlamış ve kız daha önce olmadı demiş.Eleman hiç bozmadı ilişkiyi aynen devam etti.Kız yan cepte oldu.Seviyorum vs numarası..

dfdsfd
Sosyal ağlarda paylaş

Eskizci said:
Ne hissederdiniz?

bok gibi hissederim kendimi

Eskizci said:
Defalarca sormanıza rağmen size yalan söylüyor, olmadığını söylüyor. İlk sizinle yaptığını söylüyor defalarca. 10 ay sonunda öğreniyorsunuz bu olayların aslını.

problem burda.
birincisi, ben sormam. böyle bir şey sorulmaz yani. bildiğin hödüklük. "ben senin ilk erkeğin miyim" diye ciddi ciddi sorsam, buna ciddi cevap verecek kızla da takılamam yani dsfkjh.

ikincisi, burda mevzuu kızın biriyle yatması falan değil. yalan söylemesi. yalan 10 affedilmez günahtan biridir. ayrıl.

ben olsam ayrılırdım.

çünkü dinlerken "ulan doğru mu diyo lan bu şimdi" şüphesine düşeceğim kişi sevgilim olamaz.

ha ciddi düşünmüyorsam o kızla, iki sevişirim falan diyorsam zaten böyle şeyleri takmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...