BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 büyütmeye deycek bi olay değil. seni hemen garbıcdaki evlilikte bekaretin önemi topiğine yönlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Rotweiler said: Birazdan napae ile Bella gelir... Kaçın. dostum benden izinsiz bir daha napae dediğini duymayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yazık kıza kimbilir neler yaşadı çok seviyosan ve geleceğinize güveniyorsan çok olgun olmalısın başka yalan işini bilemem tabi yüzeysel okudum topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Eskizci said: Sinirlerim alt üst, moralim sıfır. Tek bir şey sormak istiyorum. Bir kız arkadaşınız var, karşılıklı seviyorsunuz. Kız 20 yaşında. 16-17 yaşlarında ilk sevgilisiyle cinsel birşeyler yaşamış, yüzeysel. Kayalıklarda, okul tuvaletinde vs. Ama ileri derece yüzeysel. Sizinle de aynı durumda. Defalarca sormanıza rağmen size yalan söylüyor, olmadığını söylüyor. İlk sizinle yaptığını söylüyor defalarca. 10 ay sonunda öğreniyorsunuz bu olayların aslını. Ne hissederdiniz? sevişmeye devam kayalıklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ayrılmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Benim kayalıklarda işim yok, aynı durum derken o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kayalıklarda işin yoksa asansörler sana mekan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kaç yaşındasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ne yani, kız arkadaşın bakire olmadığı için mi moralin bozuk? manyak mısın lan, bela mı alcaktın başına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Size olsa ne hissederdiniz, esas onu öğrenebilir miyim arkadaşlar? Nasıl hissederdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 öğrenmeden önce nasıl hissediyorsam aynı şekilde hissederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Fistan said: ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Gramajına ve kalitesine bakarım. Yemeklikse orta yağlı olması iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Arkadşım bir söz var : "Benim değil senin ne düşündüğün önemli" diye. Hani bilmem anlatabildim mi ? Ha çok da merak ediyorsan dediğim gibi ben olsam rot balans ayarına devam ederdim sanırım. Piston Yataklarını aşındırırdım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 benim daha once aynı durum basıma geldi bok gibi hissetmistim sonra bir sure devam etti simdi donup bakınca kafama sıcayım keske bitirseydim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Senden ayrılana kadar ayrılma, yüzeysel takıl. Bir de "deyil" ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ginaly said: Rotweiler said: Birazdan napae ile Bella gelir... Kaçın. dostum benden izinsiz bir daha napae dediğini duymayım. kes. napae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 |Joker| said: Bir de "deyil" ne demek? Allah söyletmiş sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kayalıklarda tuvaletlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yalan yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ardeth said: kayalıklarda tuvaletlerde? caddelerde ve evlerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 namus meselesi yapma yalan attıysa attı , çekinmiş işte söylemeye geçmişi s.ktır et , önemli olan senle beraberkne ne halt yediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 21 yasindayim diyorsun. evlenecek halin yok. takil iste. he yok kari cok bende np diyorsan bas tekmeyi gitsin. bu arada en fazla 1 ay takarsin kafana. o yaslarda cabuk gecer boyle sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar