Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Sinirlerim alt üst, moralim sıfır. Tek bir şey sormak istiyorum. Bir kız arkadaşınız var, karşılıklı seviyorsunuz. Kız 20 yaşında. 16-17 yaşlarında ilk sevgilisiyle cinsel birşeyler yaşamış, yüzeysel. Kayalıklarda, okul tuvaletinde vs. Ama ileri derece yüzeysel. Sizinle de aynı durumda. Defalarca sormanıza rağmen size yalan söylüyor, olmadığını söylüyor. İlk sizinle yaptığını söylüyor defalarca. 10 ay sonunda öğreniyorsunuz bu olayların aslını. Ne hissederdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben hissetmem. keser gitar kutusuna koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Kicklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Eskizci said: Sinirlerim alt üst, moralim sıfır. Tek bir şey sormak istiyorum. Bir kız arkadaşınız var, karşılıklı seviyorsunuz. Kız 20 yaşında. 16-17 yaşlarında ilk sevgilisiyle cinsel birşeyler yaşamış, yüzeysel. Kayalıklarda, okul tuvaletinde vs. Ama ileri derece yüzeysel. Sizinle de aynı durumda. Defalarca sormanıza rağmen size yalan söylüyor, olmadığını söylüyor. İlk sizinle yaptığını söylüyor defalarca. 10 ay sonunda öğreniyorsunuz bu olayların aslını. Ne hissederdiniz? Yabış yabış bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yalan soyluyorsun diyip tokat atardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Arkadaşlar anlıyorum tiye alınabilecek bir konu ama cidden kötüyüm sakinleştirici aldım yapmayın lütfen, ciddi cevaplara ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Hoş değil ama saklaması da anlaşılabilir. Seviyorsanız ilişkiyi bitirmeye değmez. Bi daha olursa bitirirsin. Ama şimdi adam gibi konuşup devam edin. Seni kaybetmek istemediğindne söylemiştir o yalanıyüksek ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 burda onemli olan sana yalan soylemesi,daha onceden yasadıgı bir seyi sana anlatmaması veya saklaması,her insan hata yapar kendisini duzeltecegine inanıyorsan devam et diger turlu dusunuyorsan devam etmenin bir anlamı yok,guven olmadan hic bir şey yurumez,guvenmedigin bakkaldan bira bile almazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ilk olsan 2. olsan ne fark edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yazık, fena. seni özel hissettirmeye çalışmış ama, epic faile imza atmış. gitar ku- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ayrıl. Güven yoksa değmez bence. Israrla yalan söyledi diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Sen her her ama her konuda dürüst olduysan ayrıl da insanlar çeşitli sebeplerle yalan söylerler. Kız muhtemelen artniyetli değil. Sana ilk ciddi yalan söyleyişiyse çeker karşına konuşursun, incindiğini anlatırsın ve bi daha hiç yalan söylememesini rica edersin. Devam edersin. Bi daha olursa ayrıl tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bundan önce onlarca başka yalan da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 düşünme hemen ayrıl o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 la ayrılma, yat takıl işte. her kızla evlenem gözyle bakmay, keyfinze bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Çok büyük yanlış. Delikanlı adamın sevgilisi öyle kayalıklarda mayalıklarda bişeyler yaşamaz, arkandan konuşurlar. Bi kere yapmış, bi daha yapmayacağı da kesin değil. Fistan haklı, bence de ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bi derdin bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 çok yalan olduysa ayrıl tabi lan maymun ettirme kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 karşılıklı olduğu sürece sevişin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 daha once baskasiyla seks yapmis olmasi dunyanin sonu degil kizi seviyosan ve guveniyosan sans ver yoksa salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Burda yazılanları dinleme ilişkiyi yaşayan sensin.Ne istiyorsan onu yap.Kız arkadasımdan ayrılmak icin danısacagım son yer internet üzerinden olayı,beni tanımayan ve önemsemeyen insanlara sormak olurdu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Birazdan napae ile Bella gelir... Kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ver ayarı gitsin o zaman. Önce daha önce kimse ile çıkmadım olur , zamanla ya tam çıkma sayılmazdı olur , sonra kimseyle öpüşmemiştir. Zamanla alttan üstten yavaş yavaş ıktırmadan onu da araya sokuşturur. Sen de boşa geçen zamanına yan sonra. Takma beni dinle ver ayarı , salıyom kobrayı varool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar