Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişki, yalanlar vs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sinirlerim alt üst, moralim sıfır. Tek bir şey sormak istiyorum.
Bir kız arkadaşınız var, karşılıklı seviyorsunuz. Kız 20 yaşında. 16-17 yaşlarında ilk sevgilisiyle cinsel birşeyler yaşamış, yüzeysel. Kayalıklarda, okul tuvaletinde vs. Ama ileri derece yüzeysel. Sizinle de aynı durumda. Defalarca sormanıza rağmen size yalan söylüyor, olmadığını söylüyor. İlk sizinle yaptığını söylüyor defalarca. 10 ay sonunda öğreniyorsunuz bu olayların aslını. Ne hissederdiniz?
Mesaj tarihi:
Eskizci said:

Sinirlerim alt üst, moralim sıfır. Tek bir şey sormak istiyorum.
Bir kız arkadaşınız var, karşılıklı seviyorsunuz. Kız 20 yaşında. 16-17 yaşlarında ilk sevgilisiyle cinsel birşeyler yaşamış, yüzeysel. Kayalıklarda, okul tuvaletinde vs. Ama ileri derece yüzeysel. Sizinle de aynı durumda. Defalarca sormanıza rağmen size yalan söylüyor, olmadığını söylüyor. İlk sizinle yaptığını söylüyor defalarca. 10 ay sonunda öğreniyorsunuz bu olayların aslını. Ne hissederdiniz?

Yabış yabış bişeyler.
Mesaj tarihi:
Hoş değil ama saklaması da anlaşılabilir. Seviyorsanız ilişkiyi bitirmeye değmez. Bi daha olursa bitirirsin. Ama şimdi adam gibi konuşup devam edin. Seni kaybetmek istemediğindne söylemiştir o yalanıyüksek ihtimalle
Mesaj tarihi:
burda onemli olan sana yalan soylemesi,daha onceden yasadıgı bir seyi sana anlatmaması veya saklaması,her insan hata yapar kendisini duzeltecegine inanıyorsan devam et diger turlu dusunuyorsan devam etmenin bir anlamı yok,guven olmadan hic bir şey yurumez,guvenmedigin bakkaldan bira bile almazsın
Mesaj tarihi:
Sen her her ama her konuda dürüst olduysan ayrıl da insanlar çeşitli sebeplerle yalan söylerler. Kız muhtemelen artniyetli değil. Sana ilk ciddi yalan söyleyişiyse çeker karşına konuşursun, incindiğini anlatırsın ve bi daha hiç yalan söylememesini rica edersin. Devam edersin. Bi daha olursa ayrıl tabi..
Mesaj tarihi:
Çok büyük yanlış. Delikanlı adamın sevgilisi öyle kayalıklarda mayalıklarda bişeyler yaşamaz, arkandan konuşurlar. Bi kere yapmış, bi daha yapmayacağı da kesin değil.

Fistan haklı, bence de ayrıl.
Mesaj tarihi:
Burda yazılanları dinleme ilişkiyi yaşayan sensin.Ne istiyorsan onu yap.Kız arkadasımdan ayrılmak icin danısacagım son yer internet üzerinden olayı,beni tanımayan ve önemsemeyen insanlara sormak olurdu sanırım.
Mesaj tarihi:
Ver ayarı gitsin o zaman. Önce daha önce kimse ile çıkmadım olur , zamanla ya tam çıkma sayılmazdı olur , sonra kimseyle öpüşmemiştir. Zamanla alttan üstten yavaş yavaş ıktırmadan onu da araya sokuşturur. Sen de boşa geçen zamanına yan sonra. Takma beni dinle ver ayarı , salıyom kobrayı varool.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...