Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişki, yalanlar vs

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

Sinirlerim alt üst, moralim sıfır. Tek bir şey sormak istiyorum.
Bir kız arkadaşınız var, karşılıklı seviyorsunuz. Kız 20 yaşında. 16-17 yaşlarında ilk sevgilisiyle cinsel birşeyler yaşamış, yüzeysel. Kayalıklarda, okul tuvaletinde vs. Ama ileri derece yüzeysel. Sizinle de aynı durumda. Defalarca sormanıza rağmen size yalan söylüyor, olmadığını söylüyor. İlk sizinle yaptığını söylüyor defalarca. 10 ay sonunda öğreniyorsunuz bu olayların aslını. Ne hissederdiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Eskizci said:

Sinirlerim alt üst, moralim sıfır. Tek bir şey sormak istiyorum.
Bir kız arkadaşınız var, karşılıklı seviyorsunuz. Kız 20 yaşında. 16-17 yaşlarında ilk sevgilisiyle cinsel birşeyler yaşamış, yüzeysel. Kayalıklarda, okul tuvaletinde vs. Ama ileri derece yüzeysel. Sizinle de aynı durumda. Defalarca sormanıza rağmen size yalan söylüyor, olmadığını söylüyor. İlk sizinle yaptığını söylüyor defalarca. 10 ay sonunda öğreniyorsunuz bu olayların aslını. Ne hissederdiniz?

Yabış yabış bişeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen her her ama her konuda dürüst olduysan ayrıl da insanlar çeşitli sebeplerle yalan söylerler. Kız muhtemelen artniyetli değil. Sana ilk ciddi yalan söyleyişiyse çeker karşına konuşursun, incindiğini anlatırsın ve bi daha hiç yalan söylememesini rica edersin. Devam edersin. Bi daha olursa ayrıl tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

Ver ayarı gitsin o zaman. Önce daha önce kimse ile çıkmadım olur , zamanla ya tam çıkma sayılmazdı olur , sonra kimseyle öpüşmemiştir. Zamanla alttan üstten yavaş yavaş ıktırmadan onu da araya sokuşturur. Sen de boşa geçen zamanına yan sonra. Takma beni dinle ver ayarı , salıyom kobrayı varool.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...