Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiyatro.

Bella

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
bugün "tarla kuşuydu juliet" adlı müzikale gittim.

konusu shakespeare'in bildiğimiz romeo ve juliet'i bu yeni kurgusunda bildiğimiz gibi değil.intiharın eşiğinden döndükten sonra evlenip bir kız sahibi oluyolar ve çığrından çıkmış bir evlilikleri var.shakespeare'de mezarında ters dönüyo ve olaylara müdahale etmek üzere eve geliyor.

eğlenceli,hoş bir oyundu.
kız rolündeki murat bavli çok güzel oynuyodu baya güldüm ehah.

"hepinizden nefret ediyorum gerizekalılar,iğrençsinieaaz" diye bağırışı mimikleri falan baya iyiydi ehah.
Sosyal ağlarda paylaş

Tiyatro candır yahu. Sinemada dizilerde görüp beğendiğim aktörleri canlı canlı benim için performans göstermesi özellikle hoşuma gidiyor nedense. Gerçi oyun atölyesini şubat civarında aramaya kalkınca "boşa yerimiz mayıs ayına kadar yok" diyebiliyorlar ama olsun :) Gitmeyeli bayağıda oldu aslında. En son Jeanne D'arc'ın çevrimini izlemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

oyun atölyesi'ne baya talep var,haluk bilginer (tu)
ama çok güzel oyunlar gidip pişman olduğum olmadı hiç.
ve evet,
tiyatro candır kesinlikle.

oyun atölyesine baktım testesteron adlı oyun kalmış ekim ayı içerisinde programımız full (:
23ekimde Şen dul adlı opera,
30ekimde şehir tiyatrosuna gideceğiz.
acep bu testesteron nasıldır? sadece ergeg oyuncular var emin olamadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

oyun atölyesi'ne baya talep var,haluk bilginer (tu)
ama çok güzel oyunlar gidip pişman olduğum olmadı hiç.
ve evet,
tiyatro candır kesinlikle.

Kötü manada söylemedim zaten. Rezervasyonların dolu olması en azından biraz birşeyin tadını almayı bilen insanların arttığını gösterir. Nasıl bir taraftar stadda kendi tribününün dolu olmasını beklerse, tiyatro izleyicisi olarak aynı olaydan hoşnut olurum eheh. Gitmek isteyip benimkilerden gidecek bulamamak veya programlardan haberdar olamamak tek derdim xD
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Dünya bu komediyi konuşuyor:
MAĞARA ADAMI TÜRKİYE�DE!!!!!!!

1991 yılından bu yana 35 ülkede, 17 ayrı dilde sahnelenen ve 10 milyondan fazla kişi tarafından izlenen MAĞARA ADAMI ( CAVEMAN) Türkiye�de!!!

caveman

Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 35,00 TL
Caveman - Mağara Adamı
tarih : 13.03.2010 21:00:00 - 20.03.2010 21:00:00
mekan : Beşiktaş Kültür Merkezi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...