fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fede said: nakamuradan çaldım bunu. 1 ay filan kullanırım artık heryerde görürsünüz baştan söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tamam,sen tekrar köşene çekilip ağlamaya devam edebilirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben tiyatrocunun daniskasıyım en çok bana soracaksını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yaşar ne yaşar ne yaşamaz ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 azizname 95 miydi ne öle bi oyuna gitmiştim. ismine bakacak olursak sanırım 95 yılında. güzeldi aslında sevmiştim. sonra neden, gitmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 televizyonda bana bir şeyhler izledim olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fede konu dışından banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 trolleme çocuğum. adamın kendisi tiyatro zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 teşekkür ederim özür dilerim hörmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bida olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bugün "tarla kuşuydu juliet" adlı müzikale gittim. konusu shakespeare'in bildiğimiz romeo ve juliet'i bu yeni kurgusunda bildiğimiz gibi değil.intiharın eşiğinden döndükten sonra evlenip bir kız sahibi oluyolar ve çığrından çıkmış bir evlilikleri var.shakespeare'de mezarında ters dönüyo ve olaylara müdahale etmek üzere eve geliyor. eğlenceli,hoş bir oyundu. kız rolündeki murat bavli çok güzel oynuyodu baya güldüm ehah. "hepinizden nefret ediyorum gerizekalılar,iğrençsinieaaz" diye bağırışı mimikleri falan baya iyiydi ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 genç osmana gittim ben de. tecavüz sahnelerinde kararttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Tiyatro candır yahu. Sinemada dizilerde görüp beğendiğim aktörleri canlı canlı benim için performans göstermesi özellikle hoşuma gidiyor nedense. Gerçi oyun atölyesini şubat civarında aramaya kalkınca "boşa yerimiz mayıs ayına kadar yok" diyebiliyorlar ama olsun :) Gitmeyeli bayağıda oldu aslında. En son Jeanne D'arc'ın çevrimini izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 oyun atölyesi'ne baya talep var,haluk bilginer (tu) ama çok güzel oyunlar gidip pişman olduğum olmadı hiç. ve evet, tiyatro candır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Haftasonu Puşide-i Siyah'a gidiyoruz. Umarım çok sıkılmam. Zorla götürülüyorum zira. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ya ben tiyatrodan pek haz almam da.Ödevim var :) tiyatroya gidip, onu anlatcam fln.Ne önerirsiniz?Sıkmayacak bir şey şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bella said: oyun atölyesi'ne baya talep var,haluk bilginer (tu) ama çok güzel oyunlar gidip pişman olduğum olmadı hiç. ve evet, tiyatro candır kesinlikle. oyun atölyesine baktım testesteron adlı oyun kalmış ekim ayı içerisinde programımız full (: 23ekimde Şen dul adlı opera, 30ekimde şehir tiyatrosuna gideceğiz. acep bu testesteron nasıldır? sadece ergeg oyuncular var emin olamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben gittim geçen sezon. mükemmel kesin git kahkaha attım kaç sahnede çok iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bella said: oyun atölyesi'ne baya talep var,haluk bilginer (tu) ama çok güzel oyunlar gidip pişman olduğum olmadı hiç. ve evet, tiyatro candır kesinlikle. Kötü manada söylemedim zaten. Rezervasyonların dolu olması en azından biraz birşeyin tadını almayı bilen insanların arttığını gösterir. Nasıl bir taraftar stadda kendi tribününün dolu olmasını beklerse, tiyatro izleyicisi olarak aynı olaydan hoşnut olurum eheh. Gitmek isteyip benimkilerden gidecek bulamamak veya programlardan haberdar olamamak tek derdim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 link vermiştim ilk sayfada ordan bakabilirsin takvime. ayrıca tek git nolcak zaten baya eğlenceli güzel vakit geçirirsin =) yalnız topiği çılgınca sahiplenmem ve oyun atölyesi fanı olmam nedir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bilmiyorum da çok kötü bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sen yine mi geldin? eski sayfaları bi oku bakayım ne demiş mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 soru sordun cevap verdim ben de bir tiyatro severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sadece go on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Dünya bu komediyi konuşuyor: MAĞARA ADAMI TÜRKİYE�DE!!!!!!! 1991 yılından bu yana 35 ülkede, 17 ayrı dilde sahnelenen ve 10 milyondan fazla kişi tarafından izlenen MAĞARA ADAMI ( CAVEMAN) Türkiye�de!!! caveman Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 35,00 TL Caveman - Mağara Adamı tarih : 13.03.2010 21:00:00 - 20.03.2010 21:00:00 mekan : Beşiktaş Kültür Merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar