Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sağlam bi şekilde yapışır mı birbirine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ten uyumu önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bilmem konu dışına atayım mı sanki orda cevaplanma ihtimali daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bence iyi yabışmaz gibi, fazla gözenekli strafor köpük. De nerde kullanıcaksın nası bi etki altında kalıcak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 suyun içinde duracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 alıp deneyecem artık başka çare yok ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Dış cephe kaplamaları strafor gibi birşey. Onları duvara yapıştırmak için özel sıva vardı. O işini görebilir. Nalbura gidip derdini anlatırsan en iyi yapıştıracak şeyi verir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Yabışmaz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 deadwoll said: Dış cephe kaplamaları strafor gibi birşey. Onları duvara yapıştırmak için özel sıva vardı. O işini görebilir. Nalbura gidip derdini anlatırsan en iyi yapıştıracak şeyi verir gerçi. yok. derdim straforu yapıştırmak değil, polyuretan kopuk kullanmam gerekli mecburen. ama levha olarak strafor kullanmayı planlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Benim bildiim poliürethan köpükle strafor yapıştırılıyor. Napcan? herşeyi yapıyoz biz onlarlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Chemical said: Napcan? sanane? alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kimyasal bilgim yok bişi diyemicem yapışma konusunda ama insancıl bir tavır takınsan gelen cevaplar başlıga olur "sanane? alalala" demek yerine bi iş için lazım söliyemeyecegim bişi. diyebilirsin mesela :D .. Herneyse ben niye karışıyorumki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 e napcanı bilmezsem yardım edemem ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Adam sadece 1 soru sormuş tavsiye verin dememiş konuyu niye uzatıyoruzki Yapışırmı yapışmazmı birisi denesin görsün cevabı yazsın konu kilitlensin :D Kanser ettiniz beni be Kanser :P Patlıcam şimdi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Arkadaşım burası forum, yahoo answers değil. Buyur patla. Yalnız fistanda gerçekten değişik bi enerji var adam çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 tamam yapışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar