Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes SLS


Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

Bugün tanıtılan(09/09/09) McLaren MP4-12C'nin ardından Mercedes'in misillemesi gecikmedi: işte Mercedes SLS AMG, nam-ı diğer Gullwing.

571 hp ve 650 Nm üreten 6.3-litrelik V8 motoruyla bu AMG 100 km/s'ye 3.8 sn'de çıkıyor ve 317 km/s'lik son hıza ulaşıyor. 7-ileri çift kavramalı şanzımanın eşlik ettiği motor, 100 km'de ortalama 13.2 litre tüketiyor.

47/53'lük ağırlık dağılımı, düşük ağırlık merkezi, forged jantları ve alüminyum şasisiyle, Mercedes bu otomobilin gerçek sürü zevkini sunması için elinden geleni yapmışa benziyor.

Mercedes, SLS AMG'nin 2010 başında €177,310'luk bir Almanya fiyat etiketiyle satışa sunmayı planlıyor.

alıntı, modifiyem.com










bu da atası, mercedes gullwing

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
nuwanda said:

almak isticegim tek mercedes sanirim budur


valla bende bir zamanlar cogu mercedes hakkinda oyle dusunuyordum. fakat koltuga oturup test etme imkani bulduktan sonra mercedes on yargim gitti. araci suren ve icerisinde seyehat edende kesinlikle ayni konfora sahip.. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya farlar fazlasıyla GTR'ınkilere benziyo. bu araç çıkmadan önce photoshop renderları vardı etrafta, bazıları alfa 8C bazıları E serisi farlarından kullanıyodu... Çok daha güzel duruyo yuvarlak far yani :)

arka tarafı fena değil, ama retro kıç tasarımında Z8'den iyisini görmedim :P (zagato'nun abidik gubidik bişeyleri var, onlar sayılmaz eheh)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...