Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Şimdi askerliğe karar aldırmak için sanırım mamaktaki askerlik daire bidisina gitmem gerekiyor (eryamanda oturuyorum) Daha önce hiç mamağa yolum düşmemişti, böyle bilindik bir yerden (kızılay vs) oraya nasıl gidebilirim acaba ? gitmek istediğim yer şurası http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=mamak+askerlik&sll=39.943873,32.856034&sspn=0.046326,0.076818&ie=UTF8&t=h&ll=39.927798,32.882831&spn=0.005792,0.009602&z=17&iwloc=A
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Dikkat et çizmesinler orada. Demedi deme ibrahim..
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kızılayda sorarsan mamağa giden otobüsler nerde kalkıyo diye sölerler herhalde. otobüsçüyede askerlik şubesini sorarsın indirir yakın bi yerde. direk otobüs yoksa ulustan vardır muhtemelen.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şimdi aslında Mamak Askerlik Şubesi, Ankara Askerlik Şubesinin içinde orasıda adı Mamak olduğu gibi Mamakda değil nasıl giderim diyorsan hemen tarif edeyim; Ankaray son durak Dikimevinde in TIP fakültesi çıkışından çık 50mt askeriyenin önünden yürü Dolmuşlar var Akdere onlara bin şöförede söyle Askerlik Şubesinde inecem diye hemen önünde bırakır yanlız bu aralar bayaa kalabalık olur orası efsane bi kuyruk var söylemesi sabahtan gitmeni tavsiye ederim. not: kendi askerlik şubemde Mamak oradan biliyorum evimde yakın oraya hani nerden biliyon dersen :)
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hobaaa, eryamanda oturuyosan zaten, ki ben de, hele oraya gideceksen hayatın kaydı abi. bi sefer gittim iki gün kendime gelemedim.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 mamakta en son çöplük vardı, uzaklardan bile hissediliyordu kokusu. kaldırdılar mı bilmiyorum. ama berbat bir yerdi.
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Askerlikle alakalı bölgede çöp ne arıyor yahu, bildiğiniz bürokrat semti. Taştan binalar, demir kapılar vs.
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ankaradaki tüm askerlik şubeleri bir yerde toplandı. Cebecide Askerlik şubesi oraya gideceksin. Kapıda görevli askerlere söyle sana Mamak şubesi kartı versinler.
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 en temizi askere gidin abi benim gibi. mis.
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ha ilk gün "g.tü satıp kaçmalıydım bi yere" diyceksiniz haberiniz olsun.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Radiance said: Ankaradaki tüm askerlik şubeleri bir yerde toplandı. Cebecide Askerlik şubesi oraya gideceksin. Kapıda görevli askerlere söyle sana Mamak şubesi kartı versinler. şimdi şöyle bir liste var Şube Adı ADRES Ankara As.D.Bşk.lığı Abidinpaşa Mah. Münzeviler Sk.No:35 Mamak/ANKARA Altındağ Abidinpaşa Mah. Münzeviler Sk.No:35 Mamak/ANKARA Atkaracalar Kıran Mah. Nevzat AYAZ Bul. Yayla Sk.No:35 Atkaracalar/ÇANKIRI Ayaş Şıhmuhittin Mah.Kışla Sk.No.11 Ayaş/ANKARA Bala Şentepe Mah.Şube Sok. No:57 Bala/ANKARA Beypazarı Kurtuluş Mah.Milli Egemenlik Cad. No:47 Beypazarı/ANKARA Çankaya Abidinpaşa Mah. Münzeviler Sk.No:35 Mamak/ANKARA Çankırı Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:1 ÇANKIRI Çubuk Cumhuriyet Mah.Atatürk Cad. No:2 Çubuk/ANKARA Delice Karabekir Mah.Atlıhan Sok. No:6 Delice/KIRIKKALE Haymana Yeni Mahalle Polatlı Cad. No:28 Haymana/ANKARA Ilgaz Yukarı Mah.Necati Gürel Cad. No:5 Ilgaz/ÇANKIRI Kalecik Yeşilyurt Mah.Ankara Cad.No:39 Kalecik/ANKARA Keçiören Abidinpaşa Mah. Münzeviler Sk.No:35 Mamak/ANKARA Keskin Bozkurt Mah.Kırşehir Cad.No:2 Keskin/KIRIKKALE Kırıkkale Fabrikalar Mah. Çamtepe As.Loj.Yanı Kırıkkale As.Ş.Bşk.lığı Kızılcahamam Akçay Mah.Şehit Abdullah Ünsal Sok.No:1 Kızılcahamam/ANKARA Kurşunlu Kalekapu Mah. İstanbul Cad. No:1 Kurşunlu/ÇANKIRI Mamak Abidinpaşa Mah. Münzeviler Sk.No:35 Mamak/ANKARA Nallıhan Hacıbey Mah.Ankara İstanbul Yolu üzeri No:21 Nallıhan/ANKARA Orta Cem Sultan Mah.Sağlık Cad.No:11 Orta/ÇANKIRI Polatlı Gazi Mahallesi Fevzi Çakmak Cad. No:14 Polatlı/ANKARA Sincan Abidinpaşa Mah. Münzeviler Sk.No:35 Mamak/ANKARA Şereflikoçhisar Mustafacık Mah.Er Sok.No:2 Şereflikoçhisar/ANKARA Yapraklı Camikebir Mah.Hükümet Cad. No:16 Yapraklı/ÇANKIRI Yenimahalle Abidinpaşa Mah. Münzeviler Sk.No:35 Mamak/ANKARA ben direk mamaktır kesin diye gidiyorum oraya, cebeci ne olaki
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Benim tarifimden daha net tarif olamaz,benim dediğim yere gideceksin dediğim gibi benimde askerlik şubem mamak orada yaptırdım işlemleri yukarıda bi postta arkadaş bahsetmiş hepsi bi araya toplandı diye bende öyle biliyorum çünkü bahsettiğim yer Ankara Askerlik Şubesi diye geçiyor içindede ayrılıyor zaten.
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mamaktali şubeye yakın bir yer var orada sınava girmiştim ben. Harb okulu öğretmenliği için. Şubeye giden askerlerle karşılaştım. Sıhhiye köprüsünün üstünden Mamak dolmuşuna biniyorsun. Dolmuşta kaptana sor. Nerde inmen gerktiğini söylüyor sana. İndiğin yerde tekrar otobüse binip kapının önünde iniyormuşsun. Askerlere öyle tarif ettiler. Ama diğer tarif daha uygun :]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Sıhhıye dolmuşlarının kalktığı yeri biliyorsun değil mi? Kızılay'dan Mamak dolmuşu kalkmıyor hatırladığım kadarıyla.
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ankaray'da Dikimevi durağında inip 15 dakikalık bir yürüyüş de yapabilirsin.
haydari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ahmet kayanın şarkısında geçiyodu mamak ilk öyle duydum bu hayyatta
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mamak'taki askeri yeri hiç görmedim de, Mamak ile Dikimevi arasında epey bir mesafe var. (Google Earth'ün dediğine göre 12 km). Cebeci ile karıştırıyor olabilir misin?
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şube Adı ADRES Ankara As.D.Bşk.lığı Abidinpaşa Mah. Münzeviler Sk.No:35 Mamak/ANKARA
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ankaraydan in yürü ya da dolmuşa bin tarifi doğru. adres te doğru.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 yahu ankarada öyle çok yer var bana sınava yenimahalle diye adres çektiler yenimahallede arıyorum yeri alakası yok geldiğim yer gazi üniversitesinin yakınlarıydı
Öne çıkan mesajlar