Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bu aletler iyi güzel de, ortadaki top yok mu o ortadaki top, pişmiş balık gözü gibi sökesim geliyor yerinden.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bunu görünce hep bi moda editörünün,moda dergisinde staj yapan arkadaşıma(öğrenci) "aaa senin blackberry in yok muuuu ben sana mail atarsam hemen nerden görceeeen" demesi geliyo aklıma.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 iphone, hatunlara "ben baba parası yiorm, bok gibi param var sdf" mesajı verirken, blackberry "güzelim ben meşgul adamım. merak içinde bir işadamıyım. toplantıya kaldı son on dakka, benim sunum hala laptopta ama istersen sevişelim" mesajı vermektedir.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bu aletlerin ortadaki klitorisi bir süre sonra bozuluyormuş diyorlar, doğru mu bu?
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben onlara pişmiş balık gözü diyorum aynı şekilde sökmek istiyorum
Öne çıkan mesajlar