Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elinde kullanılmayan/satılık magic kartı olanlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok öle bişey. Kart renkleri olarak Island(Mavi) Swamp(Siyah) Yeşil(Forest) Beyaz(Plains) Kırmızı(Mountain) var. Bilmiyom demek istediğin onlarmı ? Öyleyse zamanın olunca bakarsın bi ne var ne yok konuşuruz.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Elinde t2 kartları olup da (control e uygun olursa muhteşem olur) değiş tokuş etmek veya satmak isteyen varsa öm atabilir bana. Elimde bolca işime yaramayan kartlar var. Aggroya uygun tonlarca kartım var mesela.
Mesaj tarihi:
Bende de heavy hitters ve kutusu bütün aksesuarlarıyla beraber beatdown seti var,bir hevesle almıştım öylecene duruyor,kartların hepsi ilk günkü gibi o kadar az oynanmıştır,işine yarayan adam gibi para verebilecek olan varsa satabilirim
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende de ordan burdan topladıgım koca bi poşet kart var ama öle içlerinde muhtesem kartlar barındırmıyor .
hata güzel comboları olan desteler yaratmak nerdeyse imkansız .
Mesaj tarihi:
Ben de 2005-2008 arası dünya kadar kart var kutuda falan. Çok oynanmış ama tertemiz hepsi. 9.e 10.e arası kartlar geneli, bir de sword of fire and ice, kird ape gibi r/g kartları da var eski versiyonların. Merak eden olursa ömden söylesin konuşalım.
Mesaj tarihi:
türkiye suanda eski kart mezarlıgı oldu :) . Söyle gelicen yabancı ülkeden götürcen ne var ne yoksa... iyi para kırarsın.

Bendede var bi 1 dosya dolusu eski rare kart , 1 cekmecede common,uncommon duruyor valla soyle 75 milyon veren olsa satarım hepsini , Niye cünkü zamanında harcadıgım 1 milyar'dan fazla paraya acıyorum kartları gördükçe (oda zamanında)
Mesaj tarihi:
Haha blackboarder falan adam gibi fiyatlar verse bir de avrupa ya da amerikada olsak direk satıcam kartlarımı. Oynayan grup falan kalmadı adam gibi ya da ben çok tembelleştim aramıyorum hiç. Boş boş duruyorlar sonuçta.
  • 2 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...