-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Böyle eskiden oynayıp bırakmışlar. Ordan burdan kalma kartları olanlar. Fazla/kullanmadığı kartları falan olursa yazsın buraya, iletişime geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bende var baya. sayısını bilmiyorum hiçde oynamadım. island mountain plains ve swamp var. mountain az ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Yok öle bişey. Kart renkleri olarak Island(Mavi) Swamp(Siyah) Yeşil(Forest) Beyaz(Plains) Kırmızı(Mountain) var. Bilmiyom demek istediğin onlarmı ? Öyleyse zamanın olunca bakarsın bi ne var ne yok konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 editledim mesajı. şimdi anlaşıllır olmuştur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Evet oldu ama benim üstteki mesajım amaçsız boş öksüz kaldı. Ayıp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Urza's Saga,Legacy ve Tempest serisinin tüm kartları var sanırım, iş görür mü eski versiyonlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 parlakmı bu kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kuse kagida basim, en iyi kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bende baya kart var t2 olarak en goze carpan kartim chamaleon colossus foil olarak var istersen satabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bende yığınla kart var ama kaçtan gider bilemiyorum.. pre-release kartları var isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Elinde t2 kartları olup da (control e uygun olursa muhteşem olur) değiş tokuş etmek veya satmak isteyen varsa öm atabilir bana. Elimde bolca işime yaramayan kartlar var. Aggroya uygun tonlarca kartım var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kullanmadigin kartlari ben alabilirim. t2 dahilindelerse iyi de para veririm. omden ulas bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bende de heavy hitters ve kutusu bütün aksesuarlarıyla beraber beatdown seti var,bir hevesle almıştım öylecene duruyor,kartların hepsi ilk günkü gibi o kadar az oynanmıştır,işine yarayan adam gibi para verebilecek olan varsa satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi inanamıyorum bunlar nasıl atıldı bi ton vardı salak kuzenim vermişti lan şimdi olsa satar çatır çatır yerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bende de bir sürü var çok da kaliteli kartlar vardı ama ne serisi falan nası anlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bende de ordan burdan topladıgım koca bi poşet kart var ama öle içlerinde muhtesem kartlar barındırmıyor . hata güzel comboları olan desteler yaratmak nerdeyse imkansız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ayakkabı kutularını açtım, sotede 3000 kadar Magic kartı çıktı.Ama en son aldığım deck 2004 yılına falan aitti belki daha eski.Yani o tarz editionlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Ben de 2005-2008 arası dünya kadar kart var kutuda falan. Çok oynanmış ama tertemiz hepsi. 9.e 10.e arası kartlar geneli, bir de sword of fire and ice, kird ape gibi r/g kartları da var eski versiyonların. Merak eden olursa ömden söylesin konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 türkiye suanda eski kart mezarlıgı oldu :) . Söyle gelicen yabancı ülkeden götürcen ne var ne yoksa... iyi para kırarsın. Bendede var bi 1 dosya dolusu eski rare kart , 1 cekmecede common,uncommon duruyor valla soyle 75 milyon veren olsa satarım hepsini , Niye cünkü zamanında harcadıgım 1 milyar'dan fazla paraya acıyorum kartları gördükçe (oda zamanında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Haha blackboarder falan adam gibi fiyatlar verse bir de avrupa ya da amerikada olsak direk satıcam kartlarımı. Oynayan grup falan kalmadı adam gibi ya da ben çok tembelleştim aramıyorum hiç. Boş boş duruyorlar sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://www.cardsofparadise.com/ Buradan kart alabilirsiniz . Türk sitesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulass Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 elimde cok fazla kart var acılmamış bouster ve 75 lik pack ler var ilgilenen msj atsınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 EN ATEŞLİ KARTLAR İÇİN TIKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harkman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 kartlarını satmak isteyen bana ulaşabilir [email protected] değersiz kartları toplu satış yapabilirsiniz! ama liste isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar