Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blade & sword

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
isimdede meymenet yok zaten ...
gordugunuz yerde sıddetle kacın ...
2 cd ...
bı oyun bu kadar mı ıgrenc olur ...
evet bu kadar olur ...
ben yandım sızde yanmayın :)[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
ölümüne TURK
Aranel Lúinwë
Mesaj tarihi:
O oyun diablo 2 özentisi bi oyun sanirim resimlerini görmüstüm ama rezil bisey.

suraya Gladiator:Sword Of Vengance i da ekliyim bu oyundan da kacinin buda 2 cd...Rezillgin son noktasi.[hline]Dont make me more aggressive than devil...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yahu etmeyin eylemeyin çok eğlendim o oyunda ben?

böle combolar falan çok hoşuma gitti tamam silah değiştiremiyorsunuz armor falan giyemiyorsunuz ama sırf comboları ve eğlencesi için oynarım o oyunu ben..

süper oyun ben alla alla..[signature][hline][i]and than we can drink some ocean spray...[i]
Mesaj tarihi:
Kutup ayısı ve bedevi meselesi net =P.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Mesaj tarihi:
aslında oyun felaket zevkli..
yani hareketler müthiş.
sırf o hareketler için oynanır oyun.
kenshin, ninja scroll tarzı müthiş hareketler var..

aslında diablo 3'e samurai diye bi class koysalar, samurai klası ise bu blade & sword'u yapan adamlar dizayn etseler, mükemmel olurdu..
hangi oyunda var ya, adamın içinden geçerken kesiyorsun[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Mesaj tarihi:
clans atmosferi süper olan
güzel hikayelerle bezenmiş, adventure yönü katılmış bir oyundu
harita sistemi saçma sapan olmasa belkide şimdi diablo nox gibi oyunların yanında saygıyla anıyor olurduk
olsa da oynasam kaybettim cdsini.kesin hikayesi de güzeldir onun..[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1
[b][
son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama]
Mesaj tarihi:
Oyunu ılk gordugumde grafiklerden ve menulerden oyunun 98 99 senesı yapıldıgını sanmıstım yenı oldugunu ogrenınce bayagı bi sasırdım ama oynadıkca oyunu sevıyosun oyundakı hareketler filan gayet guzel zevkli bir oyun. Bu oyuna benzeyen japon temalı diablo benzeri tek oyun throne of dakenesdı o da guzel oyundu.
Mesaj tarihi:
oyun 0-3 yaş arası için
zati hack & slash lerde fazla düşünmezsin
bi de süsüne bu oyunda karakter gelişimini otomatiğe bağlamışlar
dalga geçer gibi
tek gelişim öğesi sialhlar felandı

d2 çıkmadan önce
pazarından ne koparırsan kar diye çıkmış
2 grafik 1 müzik le iş yapmaya çalışan
0 yaratıcılık içeren çirkin bişi
Mesaj tarihi:
hareketler bile oyunu almaya yeter.
diablo 2 kadar değişik karakter yaratma imkanı yok
diablo 1 kadar süper atmosfer de yok
nwn kadar da değişik item kullanma lüksün de yok.

ama hiç bir oyunda, böyle süper hareketler de yok.
direk kenshin gibi, zatoichi gibi, omnimuhsa'daki adamlar gibi dövüş hareketleri var.
oyunun tek özelliği bu, ama güzel bir özellik...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
  • 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...