The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 isimdede meymenet yok zaten ... gordugunuz yerde sıddetle kacın ... 2 cd ... bı oyun bu kadar mı ıgrenc olur ... evet bu kadar olur ... ben yandım sızde yanmayın :)[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 O oyun diablo 2 özentisi bi oyun sanirim resimlerini görmüstüm ama rezil bisey. suraya Gladiator:Sword Of Vengance i da ekliyim bu oyundan da kacinin buda 2 cd...Rezillgin son noktasi.[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bir de clans vardı bir ara ehehehe[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi ben bu oyunu aldım (para vermedim siz iğrenç diince hehe :)) ancak yükleyemedim bi türlü ? 1. cdyi takıom, setup.exe çalışıo ancak: Program too big to fit in memory dio, 320MB RAM var boşta şu an, diğer memoryler de açık ne iş anlamadım, bilen var mı ?[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yahu etmeyin eylemeyin çok eğlendim o oyunda ben? böle combolar falan çok hoşuma gitti tamam silah değiştiremiyorsunuz armor falan giyemiyorsunuz ama sırf comboları ve eğlencesi için oynarım o oyunu ben.. süper oyun ben alla alla..[signature][hline][i]and than we can drink some ocean spray...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 e bi ben mi oynayamıyorum şimdi ? :([signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 piyasada 2 versiyonu vardı oyunun biri ınstall dahi olmuyordu , digeri calısıyordu ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 lan bi bahtsız deve ben miyim yani :P[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Kutup ayısı ve bedevi meselesi net =P.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 aslında oyun felaket zevkli.. yani hareketler müthiş. sırf o hareketler için oynanır oyun. kenshin, ninja scroll tarzı müthiş hareketler var.. aslında diablo 3'e samurai diye bi class koysalar, samurai klası ise bu blade & sword'u yapan adamlar dizayn etseler, mükemmel olurdu.. hangi oyunda var ya, adamın içinden geçerken kesiyorsun[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Bonecrusher, 14 Haziran 2004 02:31 tarihinde demiş ki:hangi oyunda var ya, adamın içinden geçerken kesiyorsun bone uyuz musun abi ? :) ben oyunu çalıştıramıom adam anlattıkça anlatıo, yarın gidip dövecem bizim cdciyi ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 clans atmosferi süper olan güzel hikayelerle bezenmiş, adventure yönü katılmış bir oyundu harita sistemi saçma sapan olmasa belkide şimdi diablo nox gibi oyunların yanında saygıyla anıyor olurduk olsa da oynasam kaybettim cdsini.kesin hikayesi de güzeldir onun..[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 vesilesi açılmışkene ekleyeyim nox çirkindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 you suck![signature][hline][i]and than we can drink some ocean spray...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 olur mu yaf, nox çok yakışıklı bir oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abiler delireceğimdir, iki tane buldum farklı yerlerden bunlarda bozuk ... elinde çalışan versiyonu olan bir vatandaşımız bana setup.exe yi ulaştırabilir mi ? bendeki 73KB (73.728 bytes) yani pek bişi değil .. bana özelden ulaşsın mail vereyim ... şimdiden teşekkür ederim, hırs oldu ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Oyunu ılk gordugumde grafiklerden ve menulerden oyunun 98 99 senesı yapıldıgını sanmıstım yenı oldugunu ogrenınce bayagı bi sasırdım ama oynadıkca oyunu sevıyosun oyundakı hareketler filan gayet guzel zevkli bir oyun. Bu oyuna benzeyen japon temalı diablo benzeri tek oyun throne of dakenesdı o da guzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 oyun 0-3 yaş arası için zati hack & slash lerde fazla düşünmezsin bi de süsüne bu oyunda karakter gelişimini otomatiğe bağlamışlar dalga geçer gibi tek gelişim öğesi sialhlar felandı d2 çıkmadan önce pazarından ne koparırsan kar diye çıkmış 2 grafik 1 müzik le iş yapmaya çalışan 0 yaratıcılık içeren çirkin bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hareketler bile oyunu almaya yeter. diablo 2 kadar değişik karakter yaratma imkanı yok diablo 1 kadar süper atmosfer de yok nwn kadar da değişik item kullanma lüksün de yok. ama hiç bir oyunda, böyle süper hareketler de yok. direk kenshin gibi, zatoichi gibi, omnimuhsa'daki adamlar gibi dövüş hareketleri var. oyunun tek özelliği bu, ama güzel bir özellik...[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Golge-i_Khan, 15 Haziran 2004 20:56 tarihinde demiş ki: zati hack & slash lerde fazla düşünmezsin ehe diablo 1 tavsiye ederim multiden..[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 multisi var mıydı bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar