Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yeni gelecek olan htc smartphone.. nokia n900 beklerken bu cikti karsima simdi. lanet olasi windows kullaniyor ama bakalim nasil cikacak. bu sefer 1 ghz islemci ile geldigi icin sanirim cok daha rahat calisacaktir windows. ozellikleri su resimde asagida da bir leaked video. su linkte bolca resim mevcut http://ai.rs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 derken bunu gordum.. android isletim sisteminde calisacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Windows zaten rahat çalışıyor, yavaşlık sorunu aşılalı çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 pek omniada asilmis gibi degil.rezil! rezalet bir kullanisi olan bir sey.. belki telefondan dir bilemem ama rezalet tek kelime ile her seyi her bir noktasi tiksindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 htcnin windows mobil aletleri hızlı oluyor diye biliyorum. windows mobili özel olarak kendi aletlerine adapte ediyorlar. touch flo diye kendi özel arayüzüde var. bide leo modelinde iphone daki multitouch screen varmış. capactive dediği o. çıksada touch hd modeli ucuzlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar