Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Diğer 2 kedim yatarken kendine has pozisyonlara rahat şekillere falan bürünürken Mevi birisi sanki oraya zorla koymuş gibi yatıyor koltukların yatakların üstlerinde, gidip düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Yakaladıkca fotoğraf çekip buraya atayım bari. Nasıl kilo aldırırım bu hayvana ya, çelimsiz kedi mi olur, yemek kabı habire dolu ama çelimsiz gibi, diğer kedilerden sinir mi alıyor ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 valla bildiğim kadarıyla kediler kendilerine en uygun pozisyonda uyuyorlar, bizimki bazen ters bir şekilde yatıyor bazen kafasını patilerinin üzerine koyup yatıyor bazen de tamamen yan yatıyor (: fotoğraf eklersen sevinirim çok tatlı oluyorlar uyurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 benimki iyice insan gibi yatıyor artık kafa yastıkta sırt üstü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 geçen gün kapının önünde ölmüş sandım bi kediyi böle kafa kol ters ağız açık yukarı yakın bakıyor falan allah allah bi dürtüyim dedim. hop!ladı hayvan. e yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 benim köpegüm küçükken öle uyurdu bazen :D sırtüstü uyurdu agız acık kenardan dil sarkıyor falan :D şimdi büyüdü bnim kadar oldu 1 yaşında artık :D normal uyuyor :D ama ozamanlar garip uyurken göğüsüne bakardım eger şişip şişip iniyorsa yaşıyor derdim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bnm köpük 4 yaşında hala öle uyur dil dışarda , göt göbek ortada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 pati pet'e her girdiğimde bu konunun başlığını görüp kopuyorum söylemeden geçemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Kedin gece kamyonu devirmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Haha bence keyfi cok yerinde onun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ben köpeem de öle yatıodu ahaha çok seviolar öle yatmayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bizim köpek hiç böyle yatmıyo nası yatırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ahaha o nasıl yatış abi ahahahhahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bu arada kuru mama mi veriyosun? Belki mamanin tadini sevmemistir? Tester gibi olanlar var, tek seferlik, onlardan al birkac cesit dene bakalim, belki daha hosuna giden bir lezzet bulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ginaly said: Kedin gece kamyonu devirmiş olabilir. AHAAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 genelde kar yağınca olur öle.. kar yağdımı kaöyom otobüs lap diye yatıverir.. durduğu yerde bile yatar kedine zincir takarsan bu sorunu aşarsın dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar