Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim neden devrilmiş kamyon gibi yatıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diğer 2 kedim yatarken kendine has pozisyonlara rahat şekillere falan bürünürken Mevi birisi sanki oraya zorla koymuş gibi yatıyor koltukların yatakların üstlerinde, gidip düzeltiyorum.
Mesaj tarihi:
Yakaladıkca fotoğraf çekip buraya atayım bari.
Nasıl kilo aldırırım bu hayvana ya, çelimsiz kedi mi olur, yemek kabı habire dolu ama çelimsiz gibi, diğer kedilerden sinir mi alıyor ne.
Mesaj tarihi:
valla bildiğim kadarıyla kediler kendilerine en uygun pozisyonda uyuyorlar, bizimki bazen ters bir şekilde yatıyor bazen kafasını patilerinin üzerine koyup yatıyor bazen de tamamen yan yatıyor (:

fotoğraf eklersen sevinirim çok tatlı oluyorlar uyurken
Mesaj tarihi:
geçen gün kapının önünde ölmüş sandım bi kediyi böle kafa kol ters ağız açık yukarı yakın bakıyor falan allah allah bi dürtüyim dedim. hop!ladı hayvan. e yuh dedim.
Mesaj tarihi:
benim köpegüm küçükken öle uyurdu bazen :D sırtüstü uyurdu agız acık kenardan dil sarkıyor falan :D şimdi büyüdü bnim kadar oldu 1 yaşında artık :D normal uyuyor :D ama ozamanlar garip uyurken göğüsüne bakardım eger şişip şişip iniyorsa yaşıyor derdim :D:D
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu arada kuru mama mi veriyosun? Belki mamanin tadini sevmemistir? Tester gibi olanlar var, tek seferlik, onlardan al birkac cesit dene bakalim, belki daha hosuna giden bir lezzet bulur :)
Mesaj tarihi:
genelde kar yağınca olur öle..

kar yağdımı kaöyom otobüs lap diye yatıverir..
durduğu yerde bile yatar

kedine zincir takarsan bu sorunu aşarsın dostum...
  • Yeni Oluştur...