Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King vs. Yemeksepeti

Fistan

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

Siparişiniz gecikirse, yanlış gelirse gibi durumlarda almayabiliyorsunuz. Bir keresinde sipariş verdiğim yer evi bulamamıştı, ben de yemeksepeti yardım hattıyla konuşurken öğrenmiştim. Geri çevirip aynı siparişi yeniden verdim (o saatte eve getiren sadece orası vardı), 5dk geçmeden geri geldi. Çabuk geldiniz dediğimde önceki siparişi bana bırakacaklarını, gidip yenisini alıp getireceklerini söylediler. İyi dedim. Balık söylemiştim, kedimize akşam yemeği oldu..

Olumsuz durumlarda düşük puan vermek bazı iş yerlerini çok ilgilendirmiyor, haklarınızdan yararlanıp bazen biraz acımasız olmak gerekebiliyor.

dikkat ette o hamburgeri balıgı getiren adam içine sümük atmasın tükürmesin işemesin.

yaşadım. acı ama gerçek. öz oğlum hokkabaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

bir hurafa duydum pazartesi deniyeceğim bu kampanyadaki whooper ile gidip tek istediğiniz whooper ın boyutu aynı değilmiş böyle birşey bilen var mı

doğrudur, whopper juniordan bile küçük hatta neredeyse
double king chicken en mantıklısı, en azından eti bol
Sosyal ağlarda paylaş

bu salak burger king yine eksik getirdi siparişimi.kaçıncı oldu bu.aradım ben de,yemek sepetinden sıfır puanı veriyorum şimdi birdaha da burgerdan asla sipariş vermicem dedim.acil getiriyoruz dediler ama hiç umudum yok.

ya geçen de dondurmamı unuttular.unutmuşsunuz diye aradım.getiricez pardon özür dileriz bilmemne dediler gelmedi dondurma.burger king dondurmamı iç etti.nuggetlarımı iç etmesine izin vermicem ama ahsuha
Sosyal ağlarda paylaş

HaciYatmaz said:

bahçeşehir burger çok bozdu kendini
lan 2 sostan fazla olunca ekstraya giriyo madem, adam gibi istenilen soslarıda koysanıza. sarmısaklı mayonez ile ballı hardal istiyorum ya 2 normal mayonez yada 1 normal mayonez + ballı hardal yolluyolar. sonra son 3 siparişimde de peçete koymuyolar üstümüze mi sürelim elimizi anlamadım. son peçetesiz gelen siparişte elma dilim pattis kafaya atsan kafanı yaracak haldeydi bayattı kesin yiyemedim doyadoya

bunu buraya yazdıktan sonra aynı şekilde yemeksepetinin puanlama yerindeki yorum bölümüne yazdım puanlarıda 0 olarak bastım. artık her siparişimde en az 4 sos gönderiyolar (az önce istediğimde aynı şekilde) ve sıcacık geliyor, tabi hakettikleri için basıyorum 10 puanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen arkadaşın evinde toplanmışken sipariş verdik. Hızlıca geldi. Getiren kurye siparişi kontrol edin eksik var mı diye sordu önce baktık yok. Sonra ağzında gevelemeye başladı.

- Şey.. siz bu civardan sık sık sipariş veriyorsunuz sanırım...
- Evet şu aralar öyle
- Yemeksepetinden di mi
- Evet?
- Şey ama hiç oy vermiyormuşsunuz da...
- Ha evet, üşeniyoruz noldu ki?
- Bizim için önemli de, hani zahmet olmazsa oylar mısınız siparişi
- Tabii...

Üşengeçlikten oylamıyorduk da adamlar için hakikaten önemli sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...