Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Law said: Dünyaya yeniden gelsem Double Whooper olmak isterdim.bana grn çkan yok. ben XXL yiyorum ahah. double wopr yiyenler düşlüsün
Law Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 XXL denedim, aroma bulamadım. Her lokma gittikçe kuruyor ağzımda. Ama elbet saygıda kusur etmem XXL a orası ayrı.
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 DoGMeaT said: Arkansis said: Ya belki baslangic sorusu gibi gelicek ama yemeksepetinin bir yaptirimi varmi restoranlar uzerinde ? Yada umurlaridami bu puanlama ? ben bunu merak edip sormuştum abi sen yemeksepetinden söyle,önceliği onlar alıyor,daha çok özen gösteriyoruz puan nedeniyle demişti bun diyende direk bahçeşehir burger king müdürüydü senin var mı böyle yüksek tanıdıkların? yoktur tabi. Bak seni postalarim
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?13,1772246,1772250#msg-1772250 bu konuya ben yıllar önce değinmiştim.
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 9/9/9 olan notu tek başıma 7 8 8 yaptım sanırım. ama 1 saat 15 dk sonra gelir mi arkadaş bir sipariş.
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bornovadaki burgerda abartısız yarım saat bekledik geçen gün.bizden sonra gelen 4 5 kişi bizden önce aldı siparişleri gitti.çok küfür ettim.
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yaklaşık 3 ay önce günlerden bir gün feci halde acıkmam...ailenin de evde olmamasından güç alarak atakule burger kingden steakhouse menü + 8 li wings istemem..gelen kutudan 5 tavuk parçası + kömürhouse burger çıkması..yeni yemeğin gelmesinin 1 bucuk saat sürmesi..yemeğe tükürdüler mi yoksa sıçtılar mı diye kendi kendimle iddaalara girmem..sonunda yememeye karar verip,ziyan olmasın diye akşam babama yedirmem..adamın hiçbirşeyden haberinin olmaması.. Bu da bir itirafımdır
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 selam kurufasulye pilav yiyin zıkkım yiyin babanızın evinde börgır kingden mi yiyodunuz demek icin girdim bay
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 zipzip said: bornovadaki burgerda abartısız yarım saat bekledik geçen gün.bizden sonra gelen 4 5 kişi bizden önce aldı siparişleri gitti.çok küfür ettim. orası kotu zaten atlayın metroya konak'a gidin =p k.parktaki eve 40dakkada paket getirdiler maximum 2 sokak var
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 XXL Mega ultra Kral burger getirseler kurufasülye pilava değişmem nan nedion :D
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 zipzip said: bornovadaki burgerda abartısız yarım saat bekledik geçen gün.bizden sonra gelen 4 5 kişi bizden önce aldı siparişleri gitti.çok küfür ettim. hakkini arasaydin ya. nerdler gidiyo zaten oraya genelde. Gecen biri yeltendi. yigiyodum oraya. ibis ya.
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 k.park burger king bana siparişi 2 saatte getirdi daha rekorunu kıran görmedim.
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Dragonmax said: Law said: Dünyaya yeniden gelsem Double Whooper olmak isterdim.bana grn çkan yok. ben XXL yiyorum ahah. double wopr yiyenler düşlüsün Double dan şaşmayın :) buarada maslak ofise geçende 1saat 22 dk da geitrdi bunlar geri yolladım bende adam patatesleri bırakmaya çalışıyo buz gibi olmuş , artık mc den yiyoruz mecburen xD
Coder Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sürekli kfc den spariş veriyordum bir ara 100 kere yazdım barbekü sosu yollayın allahsızlar diye abartısız 10 kere filan unuttular.. 11. cide barbekü sosu getirmezseniz ödeme yapmayacam yazdım. geldiğinde artık koymuşlardır diye bakmadan aldım. sonra baktım bbq sosu yok açtım telefonu kfc'ye yağdım gürledim "paramı verin lannnn" dedim 5 dk sonra paramı geri getirdiler. utandım mı ? ASLA!
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 dominos geç getirdi 10 dk geçenlerde, düşük puan verdim. adam arayıp ağladı telefonda neden ama bakın genel ortalamamızı düşürüyorsunuz yüksek versenize diye. erken getirin dedim alala işiniz ne. ertesi siparişimde 10. dakikada kapımdalardı. mükemmel taktik bence, normalde de kullanmayı düşünüyorum (tu)
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bahçeşehir burger çok bozdu kendini lan 2 sostan fazla olunca ekstraya giriyo madem, adam gibi istenilen soslarıda koysanıza. sarmısaklı mayonez ile ballı hardal istiyorum ya 2 normal mayonez yada 1 normal mayonez + ballı hardal yolluyolar. sonra son 3 siparişimde de peçete koymuyolar üstümüze mi sürelim elimizi anlamadım. son peçetesiz gelen siparişte elma dilim pattis kafaya atsan kafanı yaracak haldeydi bayattı kesin yiyemedim doyadoya
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ahha o gün burger söyledik adamlar herşeyi koymuş sadece hamburgerleri koymayı unutmuşlar.
kimlandracula Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ne sos seçersem seçiyim kesin başka bi sos getiriyo sevgili Beşiktaş Burger. artık istemediğim sosları seçmeye başladım belki istediğimi buldururlar diye.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 utopia said: erken getirin dedim alala işiniz ne.(tu) Kotu bi insansin sen sirf getir gotur yapan zavallilara yukleniyolardir simdi ..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 HaciYatmaz said: bahçeşehir burger çok bozdu kendini lan 2 sostan fazla olunca ekstraya giriyo madem, adam gibi istenilen soslarıda koysanıza. sarmısaklı mayonez ile ballı hardal istiyorum ya 2 normal mayonez yada 1 normal mayonez + ballı hardal yolluyolar. sonra son 3 siparişimde de peçete koymuyolar üstümüze mi sürelim elimizi anlamadım. son peçetesiz gelen siparişte elma dilim pattis kafaya atsan kafanı yaracak haldeydi bayattı kesin yiyemedim doyadoya düşük puan verip bir dahaki sipariş notunda tehdit et de böyle böyle şikayetim var tekrarlanırsa yine düşük puan veririm de öyle yaptım,çat aradılar prestij burgerdan,abi yapma gözünü sevim dedilier,bi sürü beleş patates kola fln yolladılar bu sayede. tabi yıllar önceydi,prestij vardı hala. asdf
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yemeksepetindeki burgerking bizim sokak civarına yollamıo, 2 sokak ötesine yolluyor adamlar, siparişi oraya bi yere verip sokakta beklicem bigün gelsin die lol
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evet bende buna çok uyuz olmuştum. burger king sitesine yazdım olayı, aradılar sonra servis süresi dışındaki yerlere gönderemiyoruz gibi abuk bi savunmaları var. ama 10 metre ilerdeki sokağa yolluyolar.
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Semtine getirmiyorsa adresini doğru yaz,semt kısmına da getirdiği en yakın semti yaz getirirler.En azından ankarada işe yarıyor
Öne çıkan mesajlar