aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 4gb ram, 1 gb ati ekran kartı var, velakin, hypermemory Ramimin 1gb'ına tecavüz ediyor. Yani 3gb RAM ve 2gb ekran kartı görünüyor. Bu tecavüz'ün önüne nasıl geçebiliriz bilen var mı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Catalist ustunde ayari biseyi vardir illaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Çok aradım, bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Google'da ilk sirada cikiyor halbuki =P eheh http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=66618 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Verdğin linkteki kart x700, aradan çok sular geçmiş yani. Bi de windows 7 kullandığımdan rivatuner kurulamadı. ati tools'u da bi deniyim. Yoksa aramamış değilim. Legal şekilde kapatmanın yolnu arıyorum, kartın windows7 sürücüsü var fakat bu tip tweak programlarının windows7 ile test eidldiğini falan sanmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 rivatuner sadece xpde çalışıyor. =/ nedeni de vista ve 7 kartın biosunun ellenmesini engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yıllardır rivatuner kullanıyorum vista'da sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ekran karti ram sharingi bios'tan ayarlaniyor. Paylasimi istemiyorsan tüm kapayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar