Ninca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Arkadaslar rogue ile oynarken surekli hareket etmenin bir anlami varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 arkasina gecmek icin var tabi? pala veya warior gibi bodozlama dalmazsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Sürekli hareket ederken karşı tarafa yapabildiğin baskıyı (tuşlarının filan kullanımını söylüyorumö) aynı şekilde yapabiliyorsan, iyi birşeydir sürekli hareket etmek. Karşı tarafı deli edersin, sinirlenir, morali bozulur, moralman beynen yenersin adamı. Oha nası bi rogue lara karşı kinim var birden dışarı vurdum böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Tabi edicen. Castersa castini bozmaya kasacan, warrior ise arkasına geçicen falan filan. Zor class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 pvp ve pve dede hareket halinde olacaksın sürekli mecburen pvede tankı takip edicen mecburen range gpsler gibi durduğun yerden 3 tuşla oynayamıyosun. baya yoruyo rogue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 tanki takip etmekte cok basarili bu kermti arkadasimiz whirlwind atan mobu alip goturuyorum israrla pesimden geliyor sonra LAN GENE OLDUM :((((( diye dertleniyor yazik ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kendimi veremiyodum o zaman hc yapıyoz bide hem adam gibi raidlerde çok iyiyimdir. frostmanein en iyi roguena dil uzatıyosun keserler o dilini viktor ! en iyi benim. heryerde ismimi zikrediyolar. azerothda beni gören çocuklar kadınlar kaçıcak yer arıyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Masquerade said: Tabi edicen. Castersa castini bozmaya kasacan, warrior ise arkasına geçicen falan filan. Zor class.Sadece pvp dusunuyorum sorumun asil amaci hizli enerji dolumuna yol aciyormu surekli hareket etmek bunu merak etmistim tesekkurler herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Komik bir soru daha sizlere:) yon tuslari olarak : w a s d tuslarini kullaniyorum surekli hareket mousle skilleri kullanmam yavaslatiyor beni siz nasil oynuyorsunuz usta roguelar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Daha önce knight online oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 action barlar varya orada ilk hali zaten 1 - 2- 3 - 4 -5 diye gider istersen onları değiştirebilirsinde mouse ile tıklayarak oynıycaksan rogue oynama dostum cidden =( ben çok aşmış bi rogue olduğum için yani saliseler bile önemli rogue oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mousela skill kullanma, herşeye tuş ata keybind kısmından. F'leri ve qertyfgh'i kullanabilirsin rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Arma said: Daha önce knight online oynadın mı?Haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ninca said: Arma said: Daha önce knight online oynadın mı?Haberim yok ok. yanlış alarm :] Mouse ile skilleri kullanırken çok yavaş kalırsın. Yön olarak hem mouse hem asdw kullan. Skiller içinde 1234... qefg elin hangilerine alışıksa onları kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mouse hicmi kullanmiyorsunuz siz off ya cok garip geliyor bana nasil alisicam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 alışamazsan ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Biriniz oynarken kendini videoya ceksin lutfen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sol parmağının baştan 2. eklem bölgeleriyle D ve A tuşlarına bascaksın ilermek için işte mouse un sağ ve sol tuşlarına bascaksın bütün parmaklarınlada tuşlara bascaksn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hareket etmek keyboard turner vakalarına karşı çok efektif oluyor.adam seni takip edemiyor bi türlü o yüzden sadece roguelar değil bütün melee classlar pvpde mümkün olduğunca sabit durmamaya çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ben mouse tuslarına basılı tutup q ve e yi kullanarak rakibin;castersa arkasında kalıp cast edememesini ,melee ise yüzün daima adama dönük olup dodge parry yapabilecek sekilde arkasında kalmaya çalısıyorum.alısınca bayagı yararlı oluyor instant olmayan zımbırtılar için.Pve beceremedigim için orda ise yarar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Pve'de hareket ederken sunlara dikkat etmek lazim: [list] [*] yerdeki ates, poison cloud, falanlardan kacman lazim. [*] boss'un arkasinda isen boss seni parryleyemez. Eger boss'un onundeysen 15%e kadar parry sansi var. [*] bi de su var: "If the Boss parries your attack, he gets a hasted attack on the tank. Ditto for everyone else he parries - the tank eats them all and the DPSers have nary a clue anything is going wrong until the tank goes "splat" (and then of course its the healers' fault!). If the haste amount is 50% faster swing, then the melee DPS essentially put a +50% damage Buff, or the equivalent of each and every attack being a crushing blow. That may not be truly precise - it looked like Prince had more parries than he had attacks, so I don't know what happened to all the "extra" parries." [*] herhangi bir yaratik kendi ekseninde donmeye baslarsa bu yaratiktan uzaklasman lazim, yoksa olursun. (warrior = yaratik) [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 herkez yanlış soyluor... warriorun karşısına gidip mal gibi duracan 2 tane MS yiyecen otomatik haraket edersin merak etme. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Hergonan said: [*] boss'un arkasinda isen boss seni parryleyemez. Eger boss'un onundeysen 15%e kadar parry sansi var. Playerlar arkadan parry ve dodge yapamazlar Bosslara için %5 expertise gerekiyor arkadan parrylememesi için *typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Marty said: Bosslara için %5 expertise gerekiyor arkadan parrylememesi için *typo. Bossun arkadan 6.5% dodge sansi var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 %6.5 bossların dodge şansı arkadaş doğru söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar