Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DreamSmiths Ne Yapar?


Qui

Öne çıkan mesajlar

1 ay oldu sanırım oyunu oynamaya başladığımdan bu yana. İdare edecek bir gemim, idare edecek bir karakterim (Levi), fena sayılmayacak da oyun bilgim olduğundan dolayı artık biraz açılmak, uzak diyarlara yelken açmak, a.k.a. sosyalleşmek istiyorum :)

70küsür pilot bir araya gelip ne yapar? Gidip Guristas inine saldırı mı düzenler? Mining yaparken sohbet mi eder? Yoksa ödül avcılığı mı yapar?

Tutun hadi şu çekirgenin elinden :)[signature][hline]@ui
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gösterdiğin saygıdan dolayı saol Exodus. Qui DRM şu anda yeni gelen pilotların eğitimi ile uğraşmakta. Deneyimli tayfa şu anda 0.0'da ama online gördüğün zaman bana (Deadperson) yada Madbo'ya (Recruit&Membercare sorumlusu) bilgi için danışırsan sana yardımcı olabiliriz. Şu anda ben kişisel durumlar yüzünden eskisi gibi 24/7 online olamıyorum ama genede sana yardımcı olacak birileri kesinlikle vardır. Ha akşam saatlerinde Rytak(Mining sorumlusu) da sana yardımcı olacaktır. Bu aralar Madbo ve/veya Rytak bir mining gurubu kuracaklar kim olduğu konusunda emin değilim. Detayli bilgi pazartesi gününden sonra zaten corpmail olarak atılacak.

Saygılarıma...

Dreamsmith's Yönetim Kurulu sözcüsü olarak: "Deadperson"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

miningg mininggg ve miningg :)
ha zeg cy ve katish gidip bs ms avliolardi eskiden ama onlarla (yani hala yapiolarsa..) takilmak icin senin icin henuz erkendir sanirim[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mining baba :-) Bir araya gelerek en çok yaptığımız olay bu. Ama aramızdaki deneyimli fighterlar evet 0.0'da battleship spawnu kasıyoruz. Beraber patrol yapıyoruz falan bazen düşman geliyo action oluo. Yakında ÇOK daha action olan bi yere gidecez orda bayağı eğlencez savaşlar falam olcak.

Daha az deneyimli fighter pilotları oyunu geçici bir süre için bırakan arkadaşımız deniz yani leila kanz bilyiodu. Onlar empire'da korsancılık yapıolardı. O da baya eğlenceli.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
[Dreamsmiths] - CA

Death is beauty, when wrapped in power..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...