kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Film kafayı zaman yolculuğu ile bozan üç arkadaşın bu konudaki teorik çalışmalarını anlatıyor... Üçü de nerd, ve üçü de ingiliz, film de pub'da geçiyor =) Son zamanlardaki izlediğim en güzel senaryolardan biri, çok da güzel çekilmiş bir film... Film arayan herkeze öneriyorum, sci-fi komedi filmidir bu arada...9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Trailer: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 cok guzeldi, it crowd sagolsun sempatiyle yaklasmistim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 izlemeye başlarken hiç beklentim yoktu benim ama biterken sequel çekmekleri için dua ediyordum =) hatta çok güzel de dizi bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 kertenkel said: izlemeye başlarken hiç beklentim yoktu benim ama biterken sequel çekmekleri için dua ediyordum =) hatta çok güzel de dizi bile olur Aynen bencede.Çok güzel olmuş film sequel isterik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 FAQATT = Fakat Shaun Of The Dead dediği mükemmel bir filmdi. Dr Who meets Shaun Of The Dead dediği oldukça iddialı bir laf. FAQ About Time Travel dediği de Hitchhiker's Guide To The Galaxy'i andırdı. Acaba gerçekten hakkını veren film mi. İyi yorumlar gelmiş gerçi ama şöyle çok sağlam bir aktör göremedim listede. "Aha bu adam varsa kesin izlenir" diyebileceğim biri mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bone said: İyi yorumlar gelmiş gerçi ama şöyle çok sağlam bir aktör göremedim listede. "Aha bu adam varsa kesin izlenir" diyebileceğim biri mesela. Hollywood filmi değil ki abi hangi oyuncuyu gözler arasın, konu yeter zaten izlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Anna Faris'i koyuyorlar da, "oyuncu" diyince hemen "Hollywood filmi değil bu" mi oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 eh iste film. baslar iyide sonlar i-ih .. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Filmin sonunda calan eskimo disco nun final countdown yorumunu bulabilen varsa soylesin lutfen. filmden kesip alinmislar disinda bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 güzel film. komedi olarak pek bişey yok ama fikir uygulanış iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 valla komik ayrıca chris o'dowd (Y) 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 cok güldüm, eglendim. Süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 az güldüm, çok eğlendim. güzeldi. özellikle de kısa olması hoşuma gitti. 10 dakikalık sahneleri 30 dakikaya yaymamışlar. herşey kararınca olmuş, o yüzden de +1 verdim 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çok eğlenceli film. mutlaka izlenmeli. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Komik ve eğlenceli ama son olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 son zamanlarda bitmemesini istediğim ender bir filmdi. eski zamanların tadını verdi, naftalin kokusu vardı filmde. :) devamı gelir umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Çok çok güzel filmdi. The Man From Earth gibi böyle insnaı hayaller kurmaya sevk eden bir film. Çok başarılı ve tatlı bir bilimkurgu-komedi filmi. İzleyin mutlaka (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 öyle çok aşmış bir film olduğunu söyleyemiycem. çok uzuca kaçılmış bir film, sadece bir bar binası ile her şeyi halletmişler. kamera+pc+green screen ibaret. ha şu var, açıkçası kamera ve sahne açılarına hayran kaldım, oldukça doyurucu kamera teknikleri kullanmışlar, bizim dizi yapımcılarına ders diye izletçeksin. ama şunu sevmedim, o kadar geniş "fiction" sever kesim varken direk Doctor Who dizisi bazlı olmuş. Gerçi şaşırtıcı değil, Amerika'da Doctor Who akımı tekrardan yeşermiş ve hızla yükselişte. Back To The Future'a, Star Wars'a bir iki gönderme dışında bir şey koymaya gerek görmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Ne gerek var ki zaten? The Man From Earth de tek odada geçiyor, hiç bir filme gönderme yok ama tdaından yenmiyor :) Ayrıca evet kamera açıları alan şahaneydi, iyi kullanmışlar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 az kaldı inecek yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 said: Dear Hollywood, please stop making so many crappy movies. Here are a few tips to help you out. One: story is king. Always has been, always will be. Remakes, Jude Law ... Han shot first. MoreFirefly or Serenity. The end.. Well, that’s Hollywood sorted.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar