Radiance Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sağ taraf cok kötü alarm veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sağ serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hail to the new leader! edit: erken yazdım biraz ama olsun sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 gs atar ya cok dengesiz kasimpasa. hatta bu golden sonra fark olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bu caneride hiç beğenmedim. cok sırıtıyor takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Red said: tecavuz edicez gibi gelior erken gol bulursak 6 olur gol gecikirse 3 olur cok gec sayılmaz ya erken geldi sayılır 6 olur....:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Radiance said: Bu caneride hiç beğenmedim. cok sırıtıyor takımda cıkartsın su caneri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 canerin paslar hep rakipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 caner hangi takımdan çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tarihe tekrar tanık oluyoruz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 oha abı bu ne karate maçı mı var sahada tekmeler çift dalmalar eller bacaklar kollar havada uçuyo. hakemde al yanaklı çok tarhana içmiş köy çocugu. küfür edicem mod abiler kızar diye edemıyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Yok ofsayt felan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 isabetli pas yuzdemiz 17%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Fransuxa said: oha abı bu ne karate maçı mı var sahada tekmeler çift dalmalar eller bacaklar kollar havada uçuyo. hakemde al yanaklı çok tarhana içmiş köy çocugu. küfür edicem mod abiler kızar diye edemıyorm. hep ermanin gazina gelen hakemler bunlar.. :D cıkıp konusuo acık "mançester"(öyle dio kndilri)maci izlesinler öyle mac yönetsinler diyo..sora bu hale geliyor futbol sahalarimz :) haklisn az önce baya street fighter kıvamında bişey oldu orta sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 olası puan kaybının vereceği sinirle hareket etmeyin baştan uyaralım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Nasıl o kadar kötü oynayabiliriz ya.. Kasımpaşa uğursuz poff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 nileppezdel said: Nasıl o kadar kötü oynayabiliriz ya.. Kasımpaşa uğursuz poff.. biz kötü degil kasımpaşa iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kadrolara baktim kasimpaşa yedeklerle cıkmıs ya.. :S daha mac 90dk tabi olur hersey..3-1 alır gs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bu caner nedir ya bir tane top isabeti yok hidayetin türkiye maçındaki hali gibi herif top oynamaktan aciz. nerde bu hakan balta falan. acıma yetime mewzusuna döndü bu herifleri küçümsüyosun biçiyolar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şut çekelim atarız o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Keita pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ya yok artık ya :D cidden gülmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 applev0dka said: kadrolara baktim kasimpaşa yedeklerle cıkmıs ya.. :S daha mac 90dk tabi olur hersey..3-1 alır gs.. sana çok pis küfrettim say. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Khelben said: applev0dka said: kadrolara baktim kasimpaşa yedeklerle cıkmıs ya.. :S daha mac 90dk tabi olur hersey..3-1 alır gs.. sana çok pis küfrettim say. sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 off be arda bu kacarmı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar