Aral Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Yarın gidip telefon alcam, 1.nesil iphone um çalındığından beri eski bi Nokia ile idare ediyorum zamanı geldi artık değiştirmenin.Kullanacağım özellikler ağırlıklı olarak internet(wireless özellikle) ve müzik olcak. İnternet kullanımında ikisi de işimi yeteri kadar görür heralde.Tırstığım konu Blackberry de müzik olayı.Ses kalitesi,kullanıcı arayüzü,kulaklık durumu vs.. Blackberry alırsam ayrıca 8GB micro SD almam gerekicek tabi müzik için. Kısaca Blackberry bold da müzik durumu nasıldır(iphone la kıyaslanamaz tabi ama)işimi görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Valla blackberry'nin kendi chat sistemini kullanma derdin yoksa internet ve müzik derdin varsa tabii ki 3gs al :) Müzik olarak iphone, sonyericsson falan döver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Fazla kullanacağımı zannetmiyorum chat sistemini. Iphone vardı kafamda uzun süredir zaten ama boyut ve şıklık olarak Blackberry ağır bastığı için ikilemde kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 blackberry bold pek de şık değildi ya :S storm daha şıktı ama bence iphone blackberry bolddan daha şık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 stormun nesi şık nilep, kalas gibi telefon :) bold dediğinin tersine çok şık bir telefon gerçekten, deri arka kapağı falan çok hoş. ben olsam ben de 3gs alırdım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 storm dokunmatik bold tuşlu değil miydi? Doğru hatırlıyorsam hala storm daha şık derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 storm baya embesil bi telefon. koşarak uzaklaşın bold şık ama biraz buyuk. 3g falan lazım degil diyosanız bide curve 8900 javelin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bu arada geçen gün Turkcell'de Samsung'un yeni android kullanan telefonunu denedim. Dokunmatik falan, baya şık telefon ama klavyesi aşırı dandik. Bu kadar geç tepki verilmez ya. iphone'dan sonra şaka gibi. Basıyorsun 80salise falan rahat zaman geçiyor. iphone'daki gibi pıt pıt pıt yazmak olmuyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Öğlen gittim 1.8k fiyat çektiler 3GS için(kredi kartıyla ödeme, faturalı yani) 1k ya Blackberry Bold aldım onun yerine.İyi de oldu İngilteredeki eski arkadaşlarla falan konuşuyorum şimdi Instant Messaging sayesinde. Merak edenler için söyliyim müzik kalitesi gayet iyi iphone u fazla aratmaz bide kılıfına sokunca uyku moduna geçmesi baya hoş olmuş. Onun dışında arka kapakta ve kontrol topunda acayip bi yavşama potansiyeli var onu da ilerde görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 O yavsama o kivamda kaliyor merak etme sorun yaratmaz. Hatta kullandikca daha da seri ve guzellesiyo:) Kapakta bi sorun varsa git goster yoksa bi sorun durumu yok genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yavaşlama düzelir merak etme. blackberry'de çok sağlam cihaz hatta iphone kadar sağlam ve stabil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ulan o kılıfa koyunca standby olayını özel sektörde yönetici olarak çalışan bir elektronik haberleşme mühendisi, bir bilgisayar mühendisi, bir mühendis adayı ve bir üniversite öğrencisinden oluşan arkadaş kadromuzca tartıştık, bulamadık nasıl olduğunu. nasıl lan. google a bile sordum. çok merak ediyorum bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Isik sensoru sayesinde kilifa girince isik gelmeyecegi icin sb ye geciyor olabilirmi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hayır. bu yüzden değildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Kılıfın içinde mıknatıs var. Manyetik alan hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yok öyle bişi de değildi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 gugılın yalancısıyım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ginaly said: Kılıfın içinde mıknatıs var. Manyetik alan hede hödö. buna katiliyorum bugun esiminkini test ettim icinde demir seyler var magnetik alan ile geciyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 alterno/emo kızlarla etkileşim için iphone 30 yaş üstü plaza milfleri için blackberry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bende yeni blackberry bold aldim yeni burdan sorayim bari bisiler sorucam youtubedan video izlemek mumkunmu bu aletle bis aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 BB daha şekil sanki sölim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 black berry habbesi le le le le canım gönlüm sevmez ayfonu esmersen güzelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 karar veremeyenlerdenim, aydınlatın beni pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 is hayatindaysan, bb kesinlikle daha iyi iphone dan cok daha fazla avantajlari var. ama multimedya, gunluk kullaniciysan iphone iyidir bence, ben hem iphone hem de blackberry sahibi oldum, su anda da elimde blackberry tour var, turkiyeye gelmedi daha gelmez de herhalde, boldun ayni ztn, neyse bence ikisini de alabilicek butcen varsa ikisini de al, yoksa ne tur kullanici olduguna bakar, ama ben turkiyeye donunce buyuk ihtimal blackberryden sikilmis olucam, o yuzden iphone a donerim gibi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Spiegel said: is hayatindaysan, bb kesinlikle daha iyi iphone dan cok daha fazla avantajlari var. ama multimedya, gunluk kullaniciysan iphone iyidir bence, ben hem iphone hem de blackberry sahibi oldum, su anda da elimde blackberry tour var, turkiyeye gelmedi daha gelmez de herhalde, boldun ayni ztn, neyse bence ikisini de alabilicek butcen varsa ikisini de al, yoksa ne tur kullanici olduguna bakar, ama ben turkiyeye donunce buyuk ihtimal blackberryden sikilmis olucam, o yuzden iphone a donerim gibi dusunuyorumiş hayatındayım, ama gelen maillere acil cevap vermek gibi bir sorumluluğum yok, yazılım geliştiriyorum işte, öyle pazarlama, satış, halkla ilişkiler zırt pırt gibi hızlı cevap mail olayım yok, başka ne gibi artıları var mesela benim için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar