Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben de girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 khala said: şükrü yeni olmasına rağmen ligi sonuna kadar takip etti yiğit'te elinden geldiğince etti bu arkadaşlar devam etmek istiyorsa öncelikleri var zaten. sostizm, gilean, rlx takip etmedikleri için almayacağım bu sene.kusura bakmasınlar. sadece son 3 hafta falan (kısa bir süre) takıp etmedim o da takıp etmeyenlere gıcık oldugum ve playoff sansım kalmadıgı için sinirlenmem sebebiyle. ama sorun değil iyi eğlenceler. 2 sezondur nispeten en çok takip edenlerden biri olarak 2inci haftadan beri oyuncu degıstırmeyenlerle aynı yerde nickimin bulunması beni mutlu etmedi. kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 seni takip etmiyor sanıyordum alırız problem olmaz öncelik tabiki eski oyuncuların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yer kalır ve uygun görürseniz katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sanırım bu lig daha çok sürekli oynayan oyunculara hitap edecek. dışarda kalanlar bir lig kurmak için yetecek sayıya ulaşırsa, bir ikinci lig kurulur mu acaba? buraya giremeyeceğim zira sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Buraya girmene gerek yok, yahoo nun sitesinde dönüyor olay. Tabi orayı sürekli kontrol etmelisin, bunun sakatı var, trade i var, o var, bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 benim üyeliğim var zaten, ama ligin kodu şifresi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Açmadık daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Count me in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yer varsa ben de oynamak isterim taze oyuncu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 evet katılmak isteyen arkadaşlara göre sayıyı belirleyeceğim 3 gün süre veriyorum katılmak isteyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yazmıştım tekrar yazıyım. Im in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 In. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 veni vidi vici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 heh, geldim ben de. bu sene daha rahat takip edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Tam sayıyı belirleyelim de bi draft tarihi kararlaştıralım artık, bu sene division olayı da gelmiş çok oyuncu olursa 2 divisiona böleriz, ne kadar çok oyuncu o kadar iyi olur tabi herkesin ilgilenmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 12yi bulmaz gibi sayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 13 gibi şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Haftaya kurulur lig,16 falan olursa sayı division olayına gidilebilir.12 olursa tek lig yapıştırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yer varsa beni de ekleyin. nerede ve ne zaman oynuyorsunuz daha detaylı bilgi verirseniz çok iyi olur arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Haftaiçi lig kurulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Lige katılacak arkadaşlar şu 3 günden birini seçsinler ona göre live draft ayarlayalım. Çarşamba Perşembe Pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Perşembe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 saatde onemli benim için. mesela pazar gunu 11den sonra olursa pazar gununu seçerim. çarşamba, perşembe 8den sonra uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar