donotdisturb Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Youtube'dan sonra üyesi olmadığım myspace.com ve lastfm.com kapatılmış. Madem büyük siteler kapatılıyor, bizim neyimiz eksik. Kaç tane adamız burada. Burayı da kapatmaları lazım ama mahkemeyle olmalı. Yani yazmalılar orada aynen şöyle: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yuhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 evet adına yakışır bi şekilde bizide böyle kapasınlar. namımız büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 çok cool böyle kapatılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Dün yazıcaktım korsanla ilgili bir başlığa, hatta uzunca yazdım. Sonra vaz geçip sildim hepsini.. Adamların mücadelesi korsanla falan değil, bu hareketlerinden sonra daha da böyle düşünmeye başladım. Tek dertleri piyasada yer edinmiş 'sanatçı'ları kollamak. Onlar daha da zengin olsun, daha da para yesinler, altlarından başkaları gelip piyasaya ortak olmasın, kazançları bölünmesin. Bu sansürler, korsanlar ne amaçla yapılıyor? Korsan müziği mi engelliyor? MySpace'de kaç tane amatör grup var, kaç grup şarkılarını ilk oradan duyuruyor, kaç grup takip edenleriyle oradan iletişim sağlıyor, kaç kişi konserlerini oradan duyuruyor? Aynı şekilde last.fm'de her gün bir sürü insan hiç dinlemeyeceği şarkılara denk gelip dinliyor, tavsiyelere, arkadaşlarına bakıp tanımadığı gruplarla tanışıyor. Sonuçta bunları sansürleyince korsan müziğin önüne mi geçmiş oluyorlar? Kaç insan müzik dinlemek için oralarda koşuşturuyor ki? Oraları engelleyerek insanların müzik dinlemelerinin önüne mi geçicekler? Korsan mp3 problemi çözülecek mi? Hiç biri olmayacak; sadece yeni yetişen grupların önü kesilcek. Kanye falan çıkıp Beyonce'un hakkıydı, iki günlük çocuk gelmiş ödül alıyor vs. demicek sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Rezalet. Özgürlükler daha ne kadar kısıtlanacak? Last.fm gibi bir site neye kime zararı olduğu için erişime engellendi anlayamadım. Hani MySpace'te bulmuşlardır yine bir kıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 MyLifer said: Rezalet. Özgürlükler daha ne kadar kısıtlanacak? Last.fm gibi bir site neye kime zararı olduğu için erişime engellendi anlayamadım. Hani MySpace'te bulmuşlardır yine bir kıllık. ikisindede ucretsiz müzik dinliye biliyorsun ya belkim onu göz önünde bulundurmuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 İkisi de son zamanlarda bu konuda son derece titiz bildiğim kadarıyla. Hatta last.fm paralı olmamışmıydı? MySpace'de ünlüler kendi sayfalarında paylaşıyor, bu mu illegal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hepsi ttnet in altından çıkıyor, millet video izlemesin, download etmesin, para kazanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Hayır Last.fm radyosu bildiğim kadarıyla telif haklarıyla korunuyor ve ücretli. Sadece izin alınan müzikleri indirebiliyorsun. (Ve bunlarda pek az sayıda) Diğerleri ise preview yani tanıtım amaçlı 30 sn lik kesitlerden oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 MyLifer said: Rezalet. Özgürlükler daha ne kadar kısıtlanacak? Last.fm gibi bir site neye kime zararı olduğu için erişime engellendi anlayamadım. Hani MySpace'te bulmuşlardır yine bir kıllık. last.fm i bence fizy'e daha çok girilsin diye kapamış olabilirler. çünkü hala açık kendisi. bu sebepleyse onunda kapanması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 internete de türban giydirmeye başladılar artık, dnsle örtüyü kaldırıp giricez artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 last.fm i kapayanın belasini silkeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 last.fm'e para verenler şimdi şikayetçi olamaz mı? Bence hakkınızı savunun açılmazsa kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 lastfm nasıl kapanır lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bende açık last.fm, ulaknet sağolsun ttnet'in kapadığı hiçbir şeyi sallamıyor her şey açık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 fizy e daha çok girsek nolcak ki hem fizy nin siteye ufak bi düzenleme gelse lastfm deki sürekli belirli tarz şarkıları ardarda sıralayıp çalma gibi o zaman benim için np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 grooveshark'da vardı ona benzer bir şey. random çalarken sevdim-sevmedim diyordunuz. ona göre şarkılar getiriyordu karşınıza. onun dışında playlist oluşturma, türe/şarkıcıya/şarkıya/albüme göre arama yapma, başkalarının playlistlerini dinleme imkanları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 siteye şu an baktım ve süper gibi incelemedim bile çok iyi bu dur az karıştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 MySpace ve Last.fm'e giremeyen arkadaşlar, cancağızlar; Ben internetimde ayar olarak sadece bu hosts dosyasını değiştirdim ve şuanda iki siteyede, youtube da dahil olmak üzere girilebiliyor. (Artık youtube a girince seviniyoruz, böyle bir ülkede yaşamak ne güzel) Alın indirin indirtin; http://www.4shared.com/file/133855360/3b884ddd/hosts.html (İçine bilumum virüs konulmuştur) S.S.S İndirdik nereye atacağız kardeşim? Cevap: C:WINDOWSsystem32driversetc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bi kere o yazının turuncu olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 www.ttnetmuzik.com.tr'yi suçlu buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 esek olduktan sonra semer vuran cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 şaka gibi amatör gruplar için candı myspace... demo tam bitiyodu lan sfsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
donotdisturb Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Avukat ( bu işte anlayan biri ) var mı * Yani sonuçta bir yere ulaşmayı içinde işlerine ters gelen şeyler olsa dahi zarar-tehlike oluşturmayan sitelere ulaşmayı engelleme hakları var mı? Yotube'un kapatılmasında kapatılma mantığı nedir? Videoları kaldıramadıklarında erişimin engellemnmesiyle sorun çözülüyor mu hayır. Bu bir yaptırımsa, halkın iradesini kendi üstlerinde toplayıp bunu yapma yetkileri var mı ya da mahkeme bunu neye dayanarak yapıyor* Bence bunlar bahanelerle desteklenerek yapılmış kısıtlamadan başka birşey değil. Kaç kişi youtube'dan müzik aleti çalmayı öğrendi, ders videoları izledi, faydalı bilimsel yazılar buldu. Her ne kadar erotik,şiddet.. vb şeyler olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar