Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Arkadaslar burası Cecil pvp arena 0 lag bazen oluyo ama cok gusel bır yer cesıt cesıt pvp mekanları war,hersey newbified 50x gm baslıyosun,istedigin herseyı yapabılıyosun ip:pvp.kicks-ass.net,2593 artık bılıyosunuz nasıl yazıldıgını logının bılmeyenlere program files dan ultima online'ın ıcınde login.cfg dosyası war cfg olmayanlar bırlıkte ac desın notepad war orda onu bulsun tamam desın orda yazan LoginServer mı ne onun yanına yazsın orda yazanı degıstırıp neyse arkadaslar cogu turk burdakılerın yabancılarda war ama sız gelın cok gusel bır server delı gıbı eglenırız hade canlarum...!:)[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bende oyniyorum ara sıra takılırım ama orda bi elemanla kavga ettimi sizin ordanmış uahauh[signature][hline]--------------------- Dw Strong Life Admin --------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ben takılırken orda çok lag oluyodu bi bakalım tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ee yokmu daha gelen[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ahah kosarak büyü atıyolar kestiler ya :( yarıodum ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ulem her 7x server arayana pvp.kicks-ass.net,2593 derim bir allahın kulu girmez illa topic açmak gerekiyomuş demekki..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Mail me : [email protected] Darkworld Strong Life UO - Intergame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya orasInda oynIyaLI çok oLdu be miLLet normaL katana iLe gezerken ben 20 tane dancing swordla geziyodum necrobook falan dağıtıyodum ya ehea yine geLdi ceciL ha :D[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya bide lagdan girebilsek ii olcaktı valla bende onceden bi ara oynamıştım gercekten gusel bi serverdı pvp olarak tabiki[signature][hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Cecilde lag olmazsa daha guzel olacak. Pvp yapmayı bilmeyen bir çok kişi giriyor tektek kabul ediyorum. adam bana dalıyor ben donup kalıyorum. LAG SUX[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 herkesde lag var bence güsel yer cecil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 abi yemin ederim siz uyuyosunuz cecil arenas bayadır wardı üzerine -=Pyrp Pvp=-, Devil'S pvp shard gibi hem rare item olup hemde 50x başlıyan serverlar war :) uyanında biraz nette gezin :tbrk:[signature][hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 gir dolaş azcık sen hiç abi internette dolaşmıyomusunuz ben bir gün içinde süper serverlar buluyorum eğer bulduğum serveri bilmek istiyosanız :) [email protected] msnden vereyim login yada sitelerini[signature][hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bloodless cnm orada okadar fazla lag yok lag olduğunda lat f4 koy arada sırada sen dona bilirsin bu sadece türkiyeden girenlere oluyor bendede arasıra oluyo bu arada herhalde serverde düşmansın bana :) Lord Die Rulaz :D[signature][hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya arkadasım tamam aldık icq nu fln da soyle o zmn[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya gercekten saklamayın mılletten saklamak dıılde yanı burası herkes ıcın acıomıs bır topıc kendı bıldıklerının mılletle paylasman lasım...![signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 cecilde sorun war sanırım pyronun ip ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ohoo 5 ay oluyor orda oynayalı...Yenimi orendin lem hehe...Sorsaydınız pvp shardı arıyordum diye solerdik :)[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 celis kapalı baska bi shard sölermsnz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 lam cecil nie gitti ya üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 soyleyin madem daha iyi shardlar biliyosunuz[signature][hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ahan da bugun (yani 10 haziran 2004 ) girdm cecil dediinz yere aslinda cok hos ama 6-7 player we adim atilmicak bi lag war. 128 k dsl im war kotu bi baglanti ama yine de adim atilmasi lazim hadi pwp de donsak iyi de bos ekranda bile takilioz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bi ara kapandı paralı olcaktı orası...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 eski orası ya. ayrıca bayıktı da baya doğru hatırlıyorsam. freeze time yok bişey yok, parmağı hızlı olan kazanır.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 pvp shard olarak guzel degil bence..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 yaw bize soyle en azindan 90-100 online li gzl lag i az olan bi pwp shardi tawsie edicek yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar