nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 6.lıa oynayan takımlar hangileri Premier Lig'de? Tottenham çok daha iyi bir takım mı GSden? Ya da FB'den? Onlar da 6.lığa oynarlar ama genelde olamazlar. O ayrı mevzu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ya sence gsli oyuncular türkiyede haftada 2 maç oynayınca ağlayan gsli futbolcular yeri geldiğinde premier ligde haftada 3 maç yapacağı zaman ne olacak merak ettim en fazla 3 hafta ondan sonra yedek kadroyla çıkarsınız sakatlar yüzünden kondisyon farkı antreman farkı herşeyde ezer dostum çoook yüksekten uçma lütfen biraz mantığını kullan teorilerin futbolda işlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Valla bilmiyorum da biz tottenham'ı beşiktaş yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 aaaa bu çocuk çılgın cidden ç.ılgın totnım gs den fb den iyi değil dedi alın bunu dışarı alın alın. kıyasladığın takım totnım ya hahaha izliyoımusun hiç maçlarını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kondisyon ayrı bir olay. Kadro kalitesinden bahsediyorum. Ayrıca geçen senelerle kıyaslanamayacak kadar iyi bu sne kondisyonumuz. Bu teknik kadrosuyla gs top-half finish yapar premier ligde. Hatta bunu kanıtlamak için FM2010'da editle Premier Lig'e GS ekleyip oynayabilirim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bi kere gs kırmızı karttan sarı karttan götünü doğrultamaz bu kadro ile o ligde hakeme itiraz edebilecekmisin ? futbolcu sana faul yaptığında kalkıp üstüne yürüyebilecekmisin ? ofsayt var diye bas bas bağırabilecekmisin o ligde haha. yapmayalım lütfen gerçekçi olalım az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kermit izliyorum ya. Tottenham daha iyi takım değl diyorum. Keşke olsa :D olmayı hak eden bir takım da asla potansiyeline ulaşamıyor. İngiltere milli takımı gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Abi ligine göre oynayacaklar. Hakeme konuşamayacağını fark edince konuşmayacaklar. Tek sorun Sabri. Sabri'siz bir GS top-half bitirir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 nileppezdel said: Hatta bunu kanıtlamak için FM2010'da editle Premier Lig'e GS ekleyip oynayabilirim (:P) işte bu laftan sonra bitti senle futbol tartışmamızda kusura bakma şey gibi oldu bu fifayı açıp gs yi alıp karşıya computer koyup "bak yendim demekki gs ilk 6 ya girebilir" gibi oldu pardon ama daha fazla devam edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ya bu mantık yanlış.belki real madrid bile gelse premier ligde beceremez barça mesela şuan getir ingiltereye zorlanırlar farklı kültürler farklı futbol anlayışları.gs ve fb yi italyan ligine koy şampiyonluga oynarlar mesela. adamlarda farklı ya.herşeyiyle farklılar.kamera görütnüleri bile zevkli.bi ispanya ligi maçlarını izliyorum soluk bi görütntü.taraftarın canlılıgı.tribüne kazakla değil herkes takımına ait renkle geliyor (cogunluk) o yuzden takımlar lig degiştirmesin.herkes kendi yerinde iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 (:P) bunu anlayamdın mı? Yazık be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ingiltere premier ligi > all o ligde oynayabilecek tek oyuncu vardır kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 E evet dünyanın en iyi ligi katılıyorum yani :) Ama kazım hariç. Pati'de taşlanmayı da göze alarak derim ki all > kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 hakkaten öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 kazım=hidayet buyur burdan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 neyse sonkez yazıyorum ve bu tartışmaya devam etmiyeceğim artık TSL de 3 büyüklerde dahil herhangi bi takım Premier ligde ilk sene kümeye oynar. fizik ve kondisyon farkı teknik farkı yani aklınıza gelebilecek herşeyde kat kat üstün futbol oynuyolar buna İngiltere Championshipte dahil. GS işte Championshipte ilk 6 ya oynar sana öyle söyleyim. ingiltere conferans ligini izleseniz bile bazı takımların futboluna hayran kalıp vay be ne döktürüyo adamlar dersiniz. keşke bizimde bi diyarbakır sporumuz altayımız karşıyakamız beykozsporumuz böyle futbol oynasa dersiniz. Türkiye ligi o kadar leş bi lig işte =/ gerçekler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kermit haklı ve nileppezdel sana laflar hazırladım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 GS ve FB dışında bence de kermit haklı. Laf etmiyorum. Ama GS teknik olarak bariz üst düzey bir takım. Tek sorun kondisyon olur ki geniş kadro ve iyi kondisyonerler sayesinde bu sene o sıkıntı da pek kalmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 nilep amma konustun nazar değecek takıma kasımpaşadan 4 yiyecez iyi takımız tamam da dur bi kupa falan alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kasımpaşa'nın web sitesinin açılışı süper yalnız :D Bi bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA TARİHE TEKRAR TANIK OL YILMAZ VURAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 O gün çıkan ilk onbirimizde barusso ve carrusca vardı asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 AHAHAHAHHAHAHAHAHHA YILMAZ VURAL FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ya carrusca noldu.satıldımı kiralık devam mı ? yeni messimizden haber alamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kiralık olmalı hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar