Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Başbakan Ramazan Bayramı`nın adının Şeker Bayramı olarak değiştirilmesiyle ilgili olarak `Buna kültürel erozyon denir` dedi. Peki siz bu bayramı nasıl adlandırıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ramker diyelim herkesin gönlü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 şeker devri geçti artık ya çukulata bayramı diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 harçlık bayramı olsun bence gençler harçlığa boğulsun. şeker yalan oldu zaten, iyice kültürel erozyona uğradı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 şeker ayı olmadığına göre ramazan bayramı diyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bayram işte benim için önemli olan kurban bayramı kurban eti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bize ergün bayram bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Herzaman şöyledir , küçüklere şeker bayramı , büyüklere ramazan bayramı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bayram yeeterli olm niye sıfat koymak gerek ki bayram işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Horizon said: Herzaman şöyledir , küçüklere şeker bayramı , büyüklere ramazan bayramı :). qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Nakamura said: şeker ayı olmadığına göre ramazan bayramı diyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 müslümanlar 1 ay oruç tutup peşinden bayram yapıyorlarmış. nasıl istiyorlarsa öyle adlandırsınlar. bana dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 burada tahrik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Sufi cok tarz adamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 SheKheRzss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Şeker daha mantıklı. Milletin 1 ay şekeri düşüyor genel olarak sonra abanıyolar yükseliyor. Ondan anlamsız arapça bi isim yerine türkçe olmasını tercih ederim. Asıl ramazan dememiz veya MÜSLÜMAN OLMAMIZ KÜLTÜREL EROZYON. YAŞASIN ŞAMANİZM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 cennetten bir sahne geliyor gozume tanri herkesi tutmus defteri bir aciyorlar omrunun sadece 6 yilinda oruc tutmus gozukuyor adam 10 gun muhabbetinden ne super olur ama ben size akil fikir verdim ramazani tespit edip dogru takvimle kilamadinizmi diye hepsini kazana atarsa tanri ne gulerim ben zaten yanicam orasi ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 "Pen Duick" said: Şeker daha mantıklı. Milletin 1 ay şekeri düşüyor genel olarak sonra abanıyolar yükseliyor. Ondan anlamsız arapça bi isim yerine türkçe olmasını tercih ederim. Asıl ramazan dememiz veya MÜSLÜMAN OLMAMIZ KÜLTÜREL EROZYON. YAŞASIN ŞAMANİZM. o zaman bütün ramazan ismindekiler isimlerini seker yapsinlar erozyon önlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Şeker gibi çocuk olurlar fena mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 abov, ya mavi şeker ece erken gibi olursa çocuklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 benim de kedim vardı ismi ramazan. ona dokunmayın da kimin adını değiştirirseniz değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 katıldım başbakana bence de kültürel erozyon bildğin ramazan işte ya kurcalamayın fazla ne şekeri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 arapların yalakası olması erozyon değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 cennette tanriyla nasil konusucak yoksa tanri arapcadan baska dil bilmiyor malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar