Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 frasieri ara sıra izlerim pek de orijinal espriler yoktur ama bir bölüm izlemiştim tesadüfen; izlediğim en güzel komedi dizi bölümlerinden biriydi.. frasier,kardeşi,bi kız,babası ve gay bir spor hocası mıydı neydi bunlar bi dağ evine tatile gidiyorlar..gece yattıktan sonra herkes bi odadan girip diğer odadan çıkıyo fln..mükemmel bi bölümdü izlemiş olan varsa bi mesaj atsın walla biras hatırlamak istiyorum..[signature][hline]Jherka McDougall [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet bende izledim o bölümü baya bi güzeldi eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bugünkü kamera arkası vari bölümde güzeldi, 9 sezon az bence bu dizi için, rahatlıkla 15 - 20 sezon oynayabilecek bir dizi, evlenseler bile fark olmazdı kanımca, ah ama jerry nin taşınması senaryosu bilemiyorum, ama düşünseniz jerry çoluk çocuğa karışacak düğün günü kramer korkutuyor jerry i, ilk çocuğuna kramer amcalık yapıyor , jerry nin çocuğu yuvadayken dayak yiyince kramer dövmeye gidiyor filan :) giderdi bence bu arada final şarkısı Greenday - Time of your life leziz ve hüzünlü bir şekilde hayranlarını beklemektedir.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 mexinth sen boyle fikirler ortaya atabildigine gore seinfeld'in nasil bir dizi olduguna dair hic bir diski anlamamissin demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 hellhound valla ben devam etmesini istediğim için atıyorum böyle fikirler. Ne olduğunu anlamamakla ilgisi yok bunlar senaryo.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Ya dün akşamki (Pazartesi) bölümün sonunda çalan şarkının adını bilen var mı? Klasik gitar vardı, sesi güzel olan adamın teki söylüyordu. Kramer'ın yağlı boya resmini falan gösteriyorlardı. Sonunda da 4'ü eğilip selam veriyordu. İşte orda çalan şarkının adı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Hay mexinth söylemiş zaten, sağolasın.[signature][hline] [Bu mesaj Eraq tarafından 25 Mayıs 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 cnbc-e de izlediğim en iyi dizi...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 sabo müjdeli haberi vermiş zaten cuma deel çarş bitio 2 bölüm daha izleyebileceğiz.. peki akıllara şu soru geliyor, Seinfeld bitince eskilerden dwm mı edicekler; yoksa nedir ? Nedir, Ahanda budur.. [signature][hline]My poor friend me... [Bu mesaj -xception- tarafından 25 Mayıs 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 sanırım 15.kez falan cevaplyorum. haziranın ortasına kadar eskilerden devam edeceklermiş[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 hmm jankis görmemişim, saol.. [Bu mesaj -xception- tarafından 25 Mayıs 2004 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 nerden baksam bakayım yarısını izlememiştim iyi olacak :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 1 Haziran Salı gününden itibaren hafta içi her akşam saat: 20.00' de "Seinfeld" adlı dizinin en iyi 14 bölümü yayınlanacaktır. Konuyu bilginize sunar, kanalımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Yeliz Obut Basın ve Halkla İlişkiler[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 eee final bölümü hakkında görüşleriniz?? aka up!! ;) açıkçası ben çok daha farklı duygusal bişey bekliodum ama.. yine de baya güsel..[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay [Bu mesaj Jhengie tarafından 28 Mayıs 2004 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Final yaratıcı olmuş guseldi eski bölümlerden biçok kişiyi yeniden görmek. Sondaki pakistanlıya (adı Baboo muydu?) koptum ben bayagı hikayesini hatırlayınca :)[signature][hline]İşte ÖSS Gerçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bugunku bolum inanılmazdı özellikle sonundaki olay kramer sigara cowboy u muhaeuae[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hadi yaa ben de dünkü bölümü kaçırdım erken yatçam diye..malum nba finals detroit lakers ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Quivalen-soth hani kramerin $u sigara sirketine dava acipta sigara sirketinin sigara icen kovboy elektronik tabelasina krameri koydugu bolummu ? eger oysa cok guzel bolumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=NRUdaWZ4FN0 http://www.youtube.com/watch?v=YY03ymgskNI http://www.youtube.com/watch?v=pgXAt_gstcs http://www.youtube.com/watch?v=TmMna1EwZ1E http://www.youtube.com/watch?v=su_o4Nvmr_M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 kasgdjlasdkhada hennigans iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 hala şu komikliğe yaklaşan dizi olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Efsane diziydi Seinfeld. Halen oturup arada izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PAEOYwttFbY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0aIG2EJzE4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=p54xa77U7is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar