Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane dizi Seinfeld

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok coupling 20 dakka falna

yarım saat sürüodu çünkü 10 dakkası reklam oluodu :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Alıcı çıkar sen biraz bilgi verirmisin ?

En sevdiğim bölümlerden biri Hindistan'a gittikleri bölümdür.Baştan sona her sahnesinde çatladım gülmekten.Bir de Meksika bayrağını yakıyorlardı bir bölümde yanlışlıkla ordan iki meksika'lı fırlıyordu ... :D çullanıyorlardı meksika bayrağına hakaret ediyorlar falan diye unutamadım o bölümü.Ehem bi de 2 gün önce falan verdi George'nin kurbağa oyunu oynar gibi makineyi karşıya geçirmeye çalışması da süperdi.Neyse anlata anlata bitmez... :D :D :D
Mesaj tarihi:
bende şu anda ilk 5 sezon var. daha dvd'si çıkmadığı için divx değil ama gayet kaliteli diyebilirim genel olarak

bölüm başı 215 mb falan, 1 cd'ye 3 bölüm sığıyo yani.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
ahah evet Elaine'in bi arkadaşı hindistanda evleniyor
paso bişeyler olup

3 Dakika önce,

1 saat önce

20 saniye önce

1 ay önce . bu şekilde geri gidio :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
mail from cnbc-e:

1 Haziran Salı gününden itibaren hafta içi her akşam saat: 20.00' de "Seinfeld" adlı dizinin en iyi 14 bölümü yayınlanacaktır.[signature][hline]Jherka McDougall [AoL]
a George Costanza lover..
Mesaj tarihi:
allah kahretsin ya okulda olcam ve izliyemicem böhüüü böhhüüü biri şunnarı tv kartı olan biri indirsin cdleri verem mesela 100 bölüm 200 cd verem ama çeksin biri bana bunnarı[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Mesaj tarihi:
bu akşamki bölümü izlememeiş olanlar gece tekrarını kesinlikle kaçırmasınlar derim.. bölüm "seinfeld chronicles" jerrynin ekrana dönüp bizlere konuşmaya başlamasıyla başlayan bölüm seinfeldin en güzel görüntüleriyle devam ediyo..[signature][hline]Jherka McDougall [AoL]
Mesaj tarihi:
bi de seti parçalayıp götürdükleri bir bölüm hatırlıyorum. jerry'nin dairesini falan taşıyolardı parça parça. son bölüm olarak onu bekliyodum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
seinfeld daha bitmedi

bugünkü bölümün adı: clip show part 1
pazartesi part2 olucak
sonra final 1 ve final 2 çarşamba bitiyor seinfeld[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
az sonra saat 13:00den 14:00 a kadar 2 bölüm ard arda seinfeld var..duyurulur ;) ne de olsa son günler..[signature][hline]Jherka McDougall [AoL]
Mesaj tarihi:
gece izleyeceğim artık.
peki şimdi seinfield lar bittiğine göre ne izleyeceğiz biz akşamları yahu, x-files tan sonra öyle bir dizi olmalı ki öncekinin yarattığı psikolojik durumdan çıkarıp kendi havasına sokabilmeli hmmm

fraiser koyarlarsa ağlarım[signature][hline]sonunda yeniledim.
  • Yeni Oluştur...