Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane dizi Seinfeld

Jhengie

Öne çıkan mesajlar

Alıcı çıkar sen biraz bilgi verirmisin ?

En sevdiğim bölümlerden biri Hindistan'a gittikleri bölümdür.Baştan sona her sahnesinde çatladım gülmekten.Bir de Meksika bayrağını yakıyorlardı bir bölümde yanlışlıkla ordan iki meksika'lı fırlıyordu ... :D çullanıyorlardı meksika bayrağına hakaret ediyorlar falan diye unutamadım o bölümü.Ehem bi de 2 gün önce falan verdi George'nin kurbağa oyunu oynar gibi makineyi karşıya geçirmeye çalışması da süperdi.Neyse anlata anlata bitmez... :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

bende şu anda ilk 5 sezon var. daha dvd'si çıkmadığı için divx değil ama gayet kaliteli diyebilirim genel olarak

bölüm başı 215 mb falan, 1 cd'ye 3 bölüm sığıyo yani.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

aşağıdaki adreste seinfeld dizisinden capture edilmiş 64 foto var..bu fotolardan hatırladıklarınız hakkında bişeyler yazmak isterseniz ben güselce numaralandırdım..no'sunu yazarak anlatabilirsiniz.. hehe hizmette sınır yok!!

http://www.angelfire.com/psy/jhengie/seinfeldcaps64.jpg

bakalım neler gelecek..[signature][hline]Jherka McDougall [AoL]
a George Costanza lover..
Sosyal ağlarda paylaş

bu akşamki bölümü izlememeiş olanlar gece tekrarını kesinlikle kaçırmasınlar derim.. bölüm "seinfeld chronicles" jerrynin ekrana dönüp bizlere konuşmaya başlamasıyla başlayan bölüm seinfeldin en güzel görüntüleriyle devam ediyo..[signature][hline]Jherka McDougall [AoL]
a George Costanza lover..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...