Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yok coupling 20 dakka falna yarım saat sürüodu çünkü 10 dakkası reklam oluodu :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Seinfield serisi mevcuttur. İngilizce. Zamanında toplamıştım. Sezon kaç unuttum alıcı çıkarsa bakarım ayrıntıları yazarım 10 cd falan galiba..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Alıcı çıkar sen biraz bilgi verirmisin ? En sevdiğim bölümlerden biri Hindistan'a gittikleri bölümdür.Baştan sona her sahnesinde çatladım gülmekten.Bir de Meksika bayrağını yakıyorlardı bir bölümde yanlışlıkla ordan iki meksika'lı fırlıyordu ... :D çullanıyorlardı meksika bayrağına hakaret ediyorlar falan diye unutamadım o bölümü.Ehem bi de 2 gün önce falan verdi George'nin kurbağa oyunu oynar gibi makineyi karşıya geçirmeye çalışması da süperdi.Neyse anlata anlata bitmez... :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 nedanko biraz daha bilgi ver..ben düşnebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bende şu anda ilk 5 sezon var. daha dvd'si çıkmadığı için divx değil ama gayet kaliteli diyebilirim genel olarak bölüm başı 215 mb falan, 1 cd'ye 3 bölüm sığıyo yani.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mexikalılar değilmiş o bölümdekiler Porto Rico'ymuş bu günkü bölümmüş şansa bak hehhehe süper bölüm Mr.Vendaley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 aşağıdaki adreste seinfeld dizisinden capture edilmiş 64 foto var..bu fotolardan hatırladıklarınız hakkında bişeyler yazmak isterseniz ben güselce numaralandırdım..no'sunu yazarak anlatabilirsiniz.. hehe hizmette sınır yok!! http://www.angelfire.com/psy/jhengie/seinfeldcaps64.jpg bakalım neler gelecek..[signature][hline]Jherka McDougall [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ahah evet Elaine'in bi arkadaşı hindistanda evleniyor paso bişeyler olup 3 Dakika önce, 1 saat önce 20 saniye önce 1 ay önce . bu şekilde geri gidio :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 mail from cnbc-e: 1 Haziran Salı gününden itibaren hafta içi her akşam saat: 20.00' de "Seinfeld" adlı dizinin en iyi 14 bölümü yayınlanacaktır.[signature][hline]Jherka McDougall [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 oo süper haber[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kramer: Varnson.. jerry: Pennypacker.. kramer: Vandelay.. george: Pennypacker.. jerry: Vandelay george: Varnson..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 nası son ya. Ühühühü. Sezon sonumu pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 26 mayıs çarşamba Büyük Final..[signature][hline]Jherka McDougall [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 allah kahretsin ya okulda olcam ve izliyemicem böhüüü böhhüüü biri şunnarı tv kartı olan biri indirsin cdleri verem mesela 100 bölüm 200 cd verem ama çeksin biri bana bunnarı[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 1 hazirandan sora 2-3 hafta kadar best of seinfeld yayınlayacakmış cnbc-e eh idare edicez artık :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bu akşamki bölümü izlememeiş olanlar gece tekrarını kesinlikle kaçırmasınlar derim.. bölüm "seinfeld chronicles" jerrynin ekrana dönüp bizlere konuşmaya başlamasıyla başlayan bölüm seinfeldin en güzel görüntüleriyle devam ediyo..[signature][hline]Jherka McDougall [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bi de seti parçalayıp götürdükleri bir bölüm hatırlıyorum. jerry'nin dairesini falan taşıyolardı parça parça. son bölüm olarak onu bekliyodum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 seinfeld daha bitmedi bugünkü bölümün adı: clip show part 1 pazartesi part2 olucak sonra final 1 ve final 2 çarşamba bitiyor seinfeld[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 az sonra saat 13:00den 14:00 a kadar 2 bölüm ard arda seinfeld var..duyurulur ;) ne de olsa son günler..[signature][hline]Jherka McDougall [AoL] a George Costanza lover.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Seinfeld anlatmakla bitmez ya...Harbiden hayata bi renk kattı lam dizi...İzlemediğim zamanlar bile aklıma gelir bazı sahneler ve gülerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 pennypacker, vandalay, varnsen, varnsen, vandalay, pennypacker, pennypacker, varnsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bugünkü tekrarlar da güzel oldu saol Jhengie[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 gece izleyeceğim artık. peki şimdi seinfield lar bittiğine göre ne izleyeceğiz biz akşamları yahu, x-files tan sonra öyle bir dizi olmalı ki öncekinin yarattığı psikolojik durumdan çıkarıp kendi havasına sokabilmeli hmmm fraiser koyarlarsa ağlarım[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 senfiel biter 1 yıl sonra yine oynatmaya baslarlar cok sevilemn bir dizi cunkun[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: corso, 22 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki: bugünkü tekrarlar da güzel oldu saol Jhengie np..her zaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar