Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Titan Quest / Soru


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

şimdi dicemki titan questi ilk defa oynuyorum siz de vurucaksınız beni :)
neyse çok eğlenerek oynuyorum açıkçası. ama ben böle baya bi tezcanlıyımdır bu tür oyunlarda. o yüzden TQ defieler diye bi editör indirdim. karaktere azcık skill point atim diye. fakat editten sonra chara girmiyo oyun. ek paket kurmadım. daha ilk versiyonu klasiği oynuyorum. sonra ekpakete geçicem.

bu edit olayı nasıl çalışıyo TQ da.

bir de spirit nature açtım. lich hayvan zaten. natureda da heal kurt murt atıyorum. bilmem doru skill seçimimi yapmışım ne dersiniz.?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aa yaptım. edit programıyla editledikten sonra bi de alman bi edit programıyla patchlemek gerekiyomuş.

:O bu arada spirit natur süper gibi sanki. bi tomar kurt köpee, bi hayvan lich, bi nymph mi ne ondan.. ben sadece konu makeni gibi dolaşıyorum. onlar kesiyo. hele bi voltran gibi bi şey summonlıyorum. adam direk cinayet işliyo..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Edit kullanma oyundan zevk almazsın bu bir.İkinci olarak warfare/spirit oynadım melee olarak acayip zevkli.Caster oynucam diyorsan earth/storm falan zevklidir baya;ama sonucta sana kalmıs.

Ben ilk spirit/defender kasmıstım dmg acayip düsüktü.Yani birbirini destekleyen skiller secmen mühim az.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

titan questte multi oynamadıkça üst zorluk seviyelerinde illa bişeyler eksik kalıyor.

spirit/defender bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi tank buildidir herhalde. tüm oyunlar genelinde konuşuyorum.

titan quest level sistemiyle bir mmo çıksa keşke. gördüğüm en güzel sınıf yaratma sistemi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biraz bakındım nette de. hayvan dmg için earth storm diyolar. ama exp. pack ile yeni gelen classlar daha sağlammış mış mış fln da da diolar. şu anki spirit/nature ile hakkatten ölmek diye bişey görmedim. aç gibi saldırıyolar moblara. ama bundan daha sağlam bi build varsa onu denemek isyerim. paylaşabileceğiniz buildler varmı arkadaşlar ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun her haliyle kolay işte epicle legendary de zorlanmaya baslıyorsun.Şimdi buildleri tek tek denemedigim icin bir sey diyemem;ama sen ne oynamak istiyorsan onu oyna derim.

Rogue cok iyi ama hep single onun icin yanına aoeli bir seyler alabilirsin.Defender/Spirit cok iyi tank ama dmg i diger buildlere gore cok cok az kalır.Ben dedigim gibi Warfare/Dream oynuyorum.Çok dmg alıyorsun icine;Ama vurudugn dmg de belli degil.Okudum faqlarda ranged classların cok daha rahat ettigi konusunda.Hosuna gideni oyna derim,tek sorun birbiriyle cakısan skilleri alma.(Left attaga konan skiller gibi.)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben çok eğleniorum. normal şekilde onymaıorum zaten, çok ciddiye almıyorum, verdim editi. verdim skill puanları. cavar cavar yartık kesiom falan. ciddi oynamayı cnm istemio. ama diablonun yeni versiyonu gibi oyun cidden. gayet güzel yani. abuk subuk bişiler yok. herşey yerinde ve güzel. nerdeyse diablo kopyası. ama alanında daha başka bi bir şekilde bir oyun yapılamaz yani..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun cok doyurucu mitolojiye falan ilgiliyseniz hem konu hem grafik olaraktan.Tek eksigi karakterin dilsiz tasarlanması.Bi ara ses geldi bir yerden tırstım.Sonra kendime geldim karakterin manası bitmis.Karakterden duydugum ilk ve tek sözlerdi eh.

Sacredda daemon oynarken karakterin yaratık keserken devamlı konusmasını özledim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...