Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ben bu sene kayıt oldum.Bana ders seçimi hakkında ne bi tarih bilgisi verildi sitede ne duyuruda yazdı ne bişey oldu.Şu anda boş gözüküyo..Tarihi hala bilmiyorum belki geçti belki daha gelmedi.Napcam napabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 öğrenci işlerini ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Yarın çıkarlar mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 her şeyden önce senin inanman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yeni kayıtsan ztn buyuk ihtimalle paket verirler dersleri ilk donem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 şuana kadar neden bıraktın ? zaten haftasonu bişi yapamazsın? pazartesi ara işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Okulun sitesinde akademik takvim gibi bişiy vardır ordan bak kayıt dönemlerine falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Baktım oraya da yazmıyo sadece kayıt yenileyenler için son güne bırakılmamasını ve ders seçiminin kayıt yenilendikten 1 gün sonra yapılcağını söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dartanian said: Ben bu sene kayıt oldum.Bana ders seçimi hakkında ne bi tarih bilgisi verildi sitede ne duyuruda yazdı ne bişey oldu.Şu anda boş gözüküyo..Tarihi hala bilmiyorum belki geçti belki daha gelmedi.Napcam napabilirim? okul ?? kimse bunu sormams okuluna göre değişiyor bunlar sanirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bella said: şuana kadar neden bıraktın ? zaten haftasonu bişi yapamazsın? pazartesi ara işte. Hergün girdim baktım bugün biraz rahatsızım diye bakamadım sadece. hergün dediği şey bu tarih aralığı dışındadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 applev0dka said: Dartanian said: Ben bu sene kayıt oldum.Bana ders seçimi hakkında ne bi tarih bilgisi verildi sitede ne duyuruda yazdı ne bişey oldu.Şu anda boş gözüküyo..Tarihi hala bilmiyorum belki geçti belki daha gelmedi.Napcam napabilirim? okul ?? kimse bunu sormams okuluna göre değişiyor bunlar sanirm Celal bayar üniv bankacılık ve finans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Duyuru Tarihi Duyuru Son. T Başlık 17/09/2009 28/09/2009 ARA SINIF ÖĞRENCİLERİNİN YATIRACAKLARI HARÇLAR HAKKINDA bana dediği tek duyuru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hazırlığı da atladin anladığım kadarıyla :P valla kayıt olman için eve yolladıklari şeylerin arasina bak onla ilgili bişeyler yazmıslardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bu okulun telefonu filan yok mu, ara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Arıcam da işte artık yarın çıkmıcaklar tahminimce arife ve cumartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bişey sorucam peki bunun telafisi olur mu? bizim okul 28inde açılıyo.Yani iş günü olan perşembe cuma günü boşluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 http://ogrenci.bayar.edu.tr/ İtü'de bu sis.itü.edu fln filan diye geciyor..burda login olup ders secebiliyor olman gerek bizm okulda öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Böyle çıkıyo.Düne kadar ders seçimi aralığı dışındadır diyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 muhtemelen senin hicbir sey yapmana gerek yok, otomatik aliyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 27 kredi görünüyor orda..ya ben hazirlik oldugm içn programim hazir ama seneye bende batıcam bu işlere :( ve bircok üni net üzerinden alıyor bunu...Sen dogru sayfadasin ordan yapcaksn ama nasıll :S ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dediği gibi otomatiktir umarım yoksa deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 alo, ogrenci isleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Diyelim ben ders seçimi gününü kaçırdım netten telafisi var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dartanian said: Dediği gibi otomatiktir umarım yoksa deliricem. teknoloji özürlü ayağına yatarsin ya..pc yok internet yok fln okulda halledersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ya bana bu netten verilen 1gün süre çok saçma geliyo.O gün ben nete giremicek durumda olsam nolucak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar