Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bütün erkek kuaförlerine selam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu bu herifler niye bu kadar odunlar
öküze dedim ki az kes uçlarından kırıkları al adam neresinden dinliyor
ulan
bunlar niye bu kadar odunlar
istanbul da adam akıllı bi yer yokmu ya vallahi paraya kıyıcam bundan sonra gidicem adam akıllı basıcam parayı
of feci gerildim. her zaman 3 numara yaptırıyorum saçları bu defa kalabalıktı malın birine tıraş oldum eşşek tıraşına benzedi iyice. ön tarafları düzeltiyim diye dadandı baya içeri girdi.
Mesaj tarihi:
Her türlü katılıyorum. Berberleri sevmeyenler derneğine hoşgeldin. Sende eşşek traşı olanlardansan bizdensin demektir. Hemen üye kayıt formunu doldurmaya başlayabilirsin.
Mesaj tarihi:
Xtreme_Chill said:

abi yemişim sertifikayı hemen yan masada adam çok iyi tıraş ediyor da müsait değildi ben de diğerine oldum ki of of of of
OF OF
OF ULAN

Relax ol vurdur usturayi sen kelleye...HEm suanki halinden daha hoş durur hemde 2-3 hafta içinde suanki uzunlukta ama düzgün olur ;)
Mesaj tarihi:
Xtreme_Chill said:

abi yemişim sertifikayı hemen yan masada adam çok iyi tıraş ediyor da müsait değildi ben de diğerine oldum ki of of of of
OF OF
OF ULAN

OF.

işte esas kötü olan bu, orada birşey diyememek. desen usta çırağına güvenmiyo musun diye gider yapacak, demesen saç gg

of.

tam bir mutsuzluk anı.
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

Xtreme_Chill said:

OF OF
OF ULAN

OF.

işte esas kötü olan bu, orada birşey diyememek. desen usta çırağına güvenmiyo musun diye gider yapacak, demesen saç gg

of.

tam bir mutsuzluk anı.

benim berberde de aynı durum var, berberin yardımcısı haftada 1 gün izin yapıyor ben o günü öğrendim hep o gün gidiyorum.
  • Yeni Oluştur...