Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yahu bu herifler niye bu kadar odunlar öküze dedim ki az kes uçlarından kırıkları al adam neresinden dinliyor ulan bunlar niye bu kadar odunlar istanbul da adam akıllı bi yer yokmu ya vallahi paraya kıyıcam bundan sonra gidicem adam akıllı basıcam parayı of feci gerildim. her zaman 3 numara yaptırıyorum saçları bu defa kalabalıktı malın birine tıraş oldum eşşek tıraşına benzedi iyice. ön tarafları düzeltiyim diye dadandı baya içeri girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 benım kuaförüm iyi. gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sen mahalle berberine gitmişsin. onu eli standart önler 3 yanlar 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 senin kuaför nerede bella ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kuaforden iyi mi biliceksin arkadasim, adamin sertifikasi var konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Her türlü katılıyorum. Berberleri sevmeyenler derneğine hoşgeldin. Sende eşşek traşı olanlardansan bizdensin demektir. Hemen üye kayıt formunu doldurmaya başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Xtreme_Chill said: senin kuaför nerede bella ? kadıköy-moda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 abi yemişim sertifikayı hemen yan masada adam çok iyi tıraş ediyor da müsait değildi ben de diğerine oldum ki of of of of OF OF OF ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bayan-erkek unisex ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kökü sende. dramaya luzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 evet şu dünyada bi olmuşla ölmüşe çare yok.üzülüyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Masquerade said: kökü sende. dramaya luzum yok. sen 3e vurdurduğunda msnden ağlıyodun ne çabuk unuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Xtreme_Chill said: abi yemişim sertifikayı hemen yan masada adam çok iyi tıraş ediyor da müsait değildi ben de diğerine oldum ki of of of of OF OF OF ULAN Relax ol vurdur usturayi sen kelleye...HEm suanki halinden daha hoş durur hemde 2-3 hafta içinde suanki uzunlukta ama düzgün olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BloodyBeast said: Masquerade said: kökü sende. dramaya luzum yok. sen 3e vurdurduğunda msnden ağlıyodun ne çabuk unuttunçok içmişim o an. hatırlamıyorumç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 BloodyBeast said: Masquerade said: kökü sende. dramaya luzum yok. sen 3e vurdurduğunda msnden ağlıyodun ne çabuk unuttun Ohaa. Kavgada denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 pati olarak toplaşıp bella'nın kuaförüne gitcez artık. Öyle bi ortak karar aldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bende adam gibi kuaför e gitmeye üşeniyodum, " nolcak lan x abiye giderim uçlarından azcık kırpar." diye düşünüyorum topic süper oldu asdfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 aleyküm selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kaşlarımı adam gibi alabilcek berber arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ne kuaförü arkadaşım ne kuaförü ya? prenses misiniz lan berber o bir kere berber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 esnaf berberine gitmiyordur di mi patiler? yok yok. olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Xtreme_Chill said: abi yemişim sertifikayı hemen yan masada adam çok iyi tıraş ediyor da müsait değildi ben de diğerine oldum ki of of of of OF OF OF ULAN OF. işte esas kötü olan bu, orada birşey diyememek. desen usta çırağına güvenmiyo musun diye gider yapacak, demesen saç gg of. tam bir mutsuzluk anı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 elit kesim gitmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 at yarışı ve iddaa konuşulmayan berber berber değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Lancelion said: Xtreme_Chill said: abi yemişim sertifikayı hemen yan masada adam çok iyi tıraş ediyor da müsait değildi ben de diğerine oldum ki of of of of OF OF OF ULAN OF. işte esas kötü olan bu, orada birşey diyememek. desen usta çırağına güvenmiyo musun diye gider yapacak, demesen saç gg of. tam bir mutsuzluk anı. benim berberde de aynı durum var, berberin yardımcısı haftada 1 gün izin yapıyor ben o günü öğrendim hep o gün gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar