Masteis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 3 senedir saç uzatıyordum, şuan belime gelmesine 1-1.5 karış kaldı. En son yeteeeer huleeeeyn diyip kestirmeye karar aldım, muhtemelen 1 hafta içersinde saçlara kıyıcam. Garip bi duygu, böyle kıysam mııı kıymasam mı? bide bi an çocuğumdan ayrılıyormuşum gibi hissettim ama hem dedim bi değişiklik olsun nede olsa kökü bende uzar gene hemde artık çok uğraştırıyordu duş alırken falan o saçları yıkamak ölüm gibi geliyordu 2 saat tara mara vs. zaten kestireceğim boyutta muhtemelen omuzlarda yada biraz daha kısası falan olur ama daha sonra gene kestirtip direk 3-4 numaraya kadar bile kestirmeyi düşündüm =D merakta ediyorum nası durcak, sanki doğduğumdan beri uzun saçlıymışım gibi geliyor. haydin bismillah, gidiyore saçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 vur 3e en temizi 0 uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 siz pati erkekleri sac hakkında cok düsünüyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 gogus kıllarımı yumak yaptım mahalle kuaforune gittim iceride agda yapıyorlardı beni ay erkek bu hem de kıllısından taş gibi deyip iceri almadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o kadar düşünülcek iş değil bu saç kesme olayı bende ilk seferinde çok takmıştım kafaya ama eğlenceli oluyo aslında bi anda saclar 2 numara falan süper yakısıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceddiye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Masteis said: Garip bi duygu, böyle kıysam mııı kıymasam mı? Kıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 2 numara yönetir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 3 nujamra fln kestir ama o bele akdar gelen saça iyi para öderler düzgün kestir ya da saçını satın alacak bir kuaför bul.. nereden baksan 200 kaat çalışır en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 benim saçım kıvırcık, uzatmıştım biraz. 1 hafta önce kestirdim.Berberden çıkıp da ensene rüzgar vurduğunda ve evde yıkandığında diyorsun ki; "çok geç kalmışım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 aynı şeyi hissediyorum, saçları kestirdiğimde aynı şeyi söylicem muhtemelen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hazır kıyılmışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Kıvırcık saçlara hiç akılları ermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 3 numara yapınca kızlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Sakal düzgün çıkmıyosa :( travestiler bile seslenmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Dartanian said: Kıvırcık saçlara hiç akılları ermiyo. bundan çok çekiyodum ben de çekiştire çekiştire kesiyodu adam, sonra bi eve geliyodum aa tenten olmuşum eskide kaldı tabi bunlar, lüle lüle omuzlarıma dökülüyolar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Ya yazın işkence abi kıvırcık saç hele benim önlere istesem de istemesemde düşüyo alnımı kapatıyodu kestirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Kazıt abi kazıt, ohh mis gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kestanecizici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 baydı bu şaçlarımı kesicem topikleri 2009 un ilk çeyreğinde modaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bence öle askerlik veya okul konusunda bi durumun yoksa fazla kısaltma http://media.canada.com/1785a528-bef3-4f04-af39-9312146bfd98/hawke.jpg bu kadar uzun kalsın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 o tarz birşeyler yapcam zaten ilk, daha sonra kafama eserse gene dahada kısaltcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bundan 2 sene önce kızların ayy bonuuus yerim çıkalım mı senle demeleri güzeldi de şimdi yaşlar büyüdükçe kızlar bonus çocuk sevmiyo kestiriyosun saçları yine seviyolar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nasıl bi egodur bu hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kestanecizici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 senin lise bu sene bitmedimi zaten !? dartanyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hayır 3.össye girişim bu :D ya dalga geçiyorum ama bonus yerim şirin modu vardı şimdi ben teklif ediyorum yarısı reddediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar