kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bella said: kermit said: Fly said: kampanya mampanya bilmem hattınız kapanacak uyarısını alınca 100 yükler unuturum onu kız arkadaşın yok dimi lan =/ bi manita yap bak nası takip ediyosun o kampanyaları çatır çatır OOOOOOOOOOO TECRÜBE KONUŞTU. ANLAYALIM KERMİT. boşunamı gittim ben bu gün türksele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bella said: fede said: benim varken de takip etmiyodum illa konuşacaksa bana kontör yolluyodu ben çaldırıyodum oarıyodu benım eski sevgilim de "sana çiçek alayım mı? " diye soruyodu mesela.sonra eski oldu. sen de eski olmuşsun :/ yoo o eski oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ayrıca ben bana kontö yollarmısın diye sormuyodum bana kontör yolla diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 fatih sana bi şarkı gönderirim "ahhh lan offf" deyip telefona sarılırsın. eskiymiş geç o ayakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yolla köpek falan deseydin oldu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Reksa said: 21. yüzyılda hala kontörlü hat kullananlar var lololol. ... .... .. .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bella said: yolla köpek falan deseydin oldu olacak. KONTOR YOLLA KADIN deseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nilep, dakika para birimi mi :) "abi bana az çorba" der gibi "şurdan 10tl yüklsene" dicekler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Abi ben 10tl = 100 kontörse = 100 dakka olur haksızlık olur diyodum da ben fazla komplo teorisi kuruyomuşum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 kızlar şaka yapıyorum yok öyle bişey zaten hattım da kontörlü değil 6 yaşımdan beri faturlı gold hattım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 fede her yöne arar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 0 532 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yok 0531 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 aveayı seviyorum ya. biraz daha ilan ı aşk yapayım. önceden 500 sms yapmıştım. 150 kontör aldım. 3 saat beleş verdi. ertesi sabah 50 kontör yolladı size özel diye. şimdi de arandığım için 40 kontör daha yolladı. HELAL AVEA. SENİ SEVİYORUM BEBEĞİM. bir hatun ayarlarsam şimdi avea sayesindedir yani. başka bişi değil sdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 @nilep tamam ama adamlar sonuçta TL olarak para kesecekler. yine kampanya yapar şu kadar dakika bedava konuşabilirsin der, dakika başı konuşma ücreti x kuruş der. bir farkı kalmaz. şu andaki sisteme göre şöyle bir farkı olur ama. çok kontör alayım ucuza konuşayım diyemezsin. sonuçta mantıken şu anda kontör başı ücret ne kadar fazla kontör alırsan o kadar az. onu da şu kadar kredi satın al dakikası şu kadara konuş vs gibi hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nileppezdel said: Ben ayda yaklaşık 10000 dakika konuşuyorum. Mecburen takip ediyorum o kampanyaları :( günde 5 buçuk saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 @sailor: Ben komployu abarttım diyorum ya abi :D İnşallah onlar da abartmamışır asdasd @cons: Evet kontör ve zaman olursa oluyo o kadar. Ayrı şehirde sevgilin olması zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 allah sana kolaylık versin hayatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 e sınırsız kampanyasına gireydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 günde 5 buçuk saat sevgilin ayrı şehirde olsa bile konuşacak ne buluyosunuz merak ettim. sabah ararsın uyandırmak için belki günaydın dersin konuşursun, seni seviyorum dersin sabah sabah 5 dk yı geçmez öğleden sonra merak edersin bi 5dk daha ararsın en fazla naptın ne ettin ii güzel yeter. akşam olur onada 15 dk konuş en fazla hocam. yani gece saatlerce konuşanlar ne yapıyolar ne buluyolar. yemek tarifimi veriyosunuz yahu.5. buçuk saat ya çok abartı telefon başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ilgi istiyor bazı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 radyasyon alıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 oha lan, her gün 5.5 saat bile görülmez ki sevgili, sevişsen bile bi yere kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Chris_Metcalf said: Bu sistem kullanıcı için daha yararlı. İlk çıktıgında 1 kontör 6 saniyeye denk geliyordu. Konuşurken 7. saniyenizde 2. kontörü sayardı. Şimdi 7 saniye konuştuysan 7 saniye gidicek hattından. öyle olmayabilir bu olay yalnız. atlama periyodunu 30sn ya da 1dk da yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar