Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontör devri bitiyor

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

kermit said:

Fly said:

kampanya mampanya bilmem
hattınız kapanacak uyarısını alınca 100 yükler unuturum onu

kız arkadaşın yok dimi lan =/
bi manita yap bak nası takip ediyosun o kampanyaları çatır çatır

OOOOOOOOOOO TECRÜBE KONUŞTU.
ANLAYALIM KERMİT.

boşunamı gittim ben bu gün türksele
Sosyal ağlarda paylaş

aveayı seviyorum ya. biraz daha ilan ı aşk yapayım.

önceden 500 sms yapmıştım. 150 kontör aldım. 3 saat beleş verdi. ertesi sabah 50 kontör yolladı size özel diye. şimdi de arandığım için 40 kontör daha yolladı. HELAL AVEA. SENİ SEVİYORUM BEBEĞİM.
bir hatun ayarlarsam şimdi avea sayesindedir yani. başka bişi değil sdfkjh
Sosyal ağlarda paylaş

@nilep
tamam ama adamlar sonuçta TL olarak para kesecekler. yine kampanya yapar şu kadar dakika bedava konuşabilirsin der, dakika başı konuşma ücreti x kuruş der. bir farkı kalmaz. şu andaki sisteme göre şöyle bir farkı olur ama. çok kontör alayım ucuza konuşayım diyemezsin. sonuçta mantıken şu anda kontör başı ücret ne kadar fazla kontör alırsan o kadar az. onu da şu kadar kredi satın al dakikası şu kadara konuş vs gibi hallederler.
Sosyal ağlarda paylaş

günde 5 buçuk saat sevgilin ayrı şehirde olsa bile konuşacak ne buluyosunuz merak ettim.
sabah ararsın uyandırmak için belki günaydın dersin konuşursun, seni seviyorum dersin sabah sabah 5 dk yı geçmez
öğleden sonra merak edersin bi 5dk daha ararsın en fazla naptın ne ettin ii güzel yeter.
akşam olur onada 15 dk konuş en fazla hocam. yani gece saatlerce konuşanlar ne yapıyolar ne buluyolar.
yemek tarifimi veriyosunuz yahu.5. buçuk saat ya çok abartı telefon başında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...