Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontör devri bitiyor

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

E sıkılma? Zor ikna oluyorum ne var bunda? Sizin görüşünüze hemen "peki haklısınız öyleymiş" desem sıkıcı biri olmayacak mıyım? Yani horizon bile sıkmaz beni mesela, adamın mantığı farklı. Oturtmuş kafasında düşüncesini sonuna kadar savunuyo. İkna da olmuyo. Ama sıkıcı demem yani. Hatta ne güzel tartışıp zamangeçircek malzeme :D
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

dostum konuyu dine neden çektin =/

Dine falan çekmedim ya örnek verdim din tartışalım demiyorum ki. Sonuçta sen dedin ki biri mantıklı anlatsa da kabul etmiyosun. Ben de diyorum ki mantık göreceli. Bunu kanıtlamak için de dini örnek gösterdim sadece :)

AKP'ye girdi dine girecek diyen arkadaşa sesleniyorum buradan, hangi parti olsa yapardı yazdım. Amacım AKP'ye laf atmak değil yazdım. Seçmece okuyup yorum yapmayın lütfen..
Sosyal ağlarda paylaş

ya nilep kırıcı bişey yazmıyım dedimde

arkadaşım senin mantığın farklı çalışmıyoki sen konuları farklı yere getiriyosun.
herkesin mantığı kendine göre farklıdır eşi benzeri yoktur. çıkıp burda ego tatmin etmeyede gerek yok o zaman

dün cem garipoğlundan girdin 11 eylül saldırılarından çıktın.
şimdide bu konu nerelere geldi bak.

sen konuyu kendi içinde tartışmıyosun.
saptırcak yer bulamayınca alakasız bişey söylüyosun.
bu da sana karşı ya bu cocuk acaba gerizekalı mı dedirtiriyo.
kusura bakma yani öyle oluyo biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

:D güzel nokta fede. Ama benim demek istediğim bu tarz değişikliklerde hep kazık girmiştir, GSM operatörleri de anlaşıp yapabilir. Ha uçtum farkındayım da bu çok yeni bişey son günlerde fazla sıkıntıdan omplo teorileri üretiyorum. Ama genel halimde siyasi konularda falan en çok dikkat çekiyorum sanırım. E orada da bir görüşüm olsun savunayım tabi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

kontör yerine para birimi geçtiği vakit devlet fazladan vergi almıyorsa değişen tek şey toptan kontör alıp çabuk harcayanların dezavantajlı olacak olması, ki, o da şimdiki 100 kontör 16 lira 1000 kontör 110 şeklindeki paketleri tamamen kalkar da günümüz kontörüne denk düşen sabit bir fiyat konulursa ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

@böjeek: Yahu örnek gösterdim. Örnek gösterdiğim her şeyi konuyu saptırdı olarak algılamanız sizin probleminiz. Cem Garipoğlu konusunda çok samimi olarak ciddi bir komplo var diye düşünüyorum. Orada da "bu kadar üstüme gelmeyin 11 eylüle komplo diyenlere de gülerdik başlarda ama belgesellerde açıkça anlaşılıyor haklı oldukları, yani haklı da olabilirim vurmayın abiler :(" demek istedim. 11 Eylül'ü neden tartışayım Cem Garipoğlu konusunda? :)

Ego tatmini falan yok toplumun çoğunluğundan farklı diyorum iyi bir şey de değil. Keşke böyle olmasa beynim. Ama mantığım çalışıyor inan. Yakından tanıyan zaten bilir de yani sizden farklı çalışması çalışmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

sen çok geride kalmışsın ya.
artık 100 kontorde bi işe yaramıyo. çoğu operatör 150 yüklemeye şart koşucak kampanyalarla aklını başından alıyo

kampanya mampanya bilmem
hattınız kapanacak uyarısını alınca 100 yükler unuturum onu

mesela bu değişim benim için hiçbir şey ifade etmiyor, yine aynı parayı vereceğim
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda hatalı olduklarını sanmıyorum. Sonuçta para verip ön ödeme yapıyoruz. Sonra da ödediğimiz kadarıyla konuşuyoruz. Yaptığımız iş bu, araya niye 'kontör' diye bi basamak sıkıştırıyoruz ki? Dolaylı yoldan harcayınca da farklı şekillerde uyutulmak, parayı/kontörü yuvarlayarak yukarıya doğru çekmek, farklı operatörlerin farklı kontör değerleriyle uğraşmak gibi şeyler vardı. Bu gereksiz basamağın aradan kaldırılması hatalı değil sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...